back to top
19.8 C
Athens
Σάββατο 30 Μαΐου 2026

Ι.Ο.ΑΣ.: Clean Up – Safety Day στο Δ. Ναυπακτίας

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», η εκστρατεία Clean Up – Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την ευγενή υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 με πλήθος εθελοντών, σε μία περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα βανδαλισμού των πινακίδων οδικής σήμανσης.

Πρόκειται για μια σειρά πρωτότυπων και ουσιαστικών δράσεων, που συνεχίζονται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, μικρών και μεγάλων, για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι βανδαλισμένες και δυσανάγνωστες πινακίδες οδικής σήμανσης, οι οποίες έχουν «διακοσμηθεί» από μπογιές ή αυτοκόλλητα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην ενεργό υποστήριξη της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης, στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων που μαστίζουν την Ελλάδα, αλλά και στην αποκατάσταση του πολιτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις γειτονιές της χώρας. Μέχρι σήμερα έχουν αποκατασταθεί πάνω από 1.000 πινακίδες οδικής σήμανσης, σε όλη την Ελλάδα.

- Advertisement -

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 09:00 π.μ., εθελοντές και μέλη του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» θα συναντηθούν στην Πλατεία Φαρμάκη προκειμένου να καθαρίσουν και αποκαταστήσουν τις πινακίδες οδικής σήμανσης σε δρόμους της περιοχής, και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνών μέχρι Οδό Ασκληπιού, στην οδό Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα μέχρι Εθνικής Αντιστάσεως και στην οδό Ναυμαχίας Ναυπάκτου. Με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας, οι εθελοντές θα παραλάβουν ως συμβολικό και ιδιαίτερο χρηστικό δώρο το ανακλαστικό γιλέκο και το προστατευτικό καπέλο της δράσης.

Η συμμετοχή στις Δράσεις γίνεται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του ΙΟΑΣ και την τεχνογνωσία της 3Μ και είναι ανοιχτή σε όλους τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα οδικής ασφάλειας πολίτες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΙΟΑΣ: 19 χρόνια δράσης… και συνεχίζουμε!

Φέτος τον Μάιο, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» συμπληρώνει 19 χρόνια συνεχούς δράσης

Bασιλική Μυλωνά: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο στους ελληνικούς δρόμους

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (ΙΟΑΣ) περιγράφει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του ΙΟΑΣ,

Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Tροχαία Συμβάντα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων της 17ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας

17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Σαββάτο 21 Οκτωβρίου 2023, χιλιάδες οδηγοί σε όλη την Ελλάδα ενημερώθηκαν για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της «17ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Εκδήλωση ΠΣΑΣ-ΕΕΑ: «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον»

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΤτΕ: Μειώθηκε 0,5% το ενεργητικό των ασφαλιστικών το α΄ τρίμηνο, κατά 64 εκατ. ευρώ οι τεχνικές προβλέψεις

Οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις ζωής μειώθηκαν κατά 90 εκατ., στα 12.439 εκατ. ευρώ, ενώ οι ζημιών αυξήθηκαν κατά 26 εκατ., στα 3.553 εκατ. ευρώ