DIN: Επικεφαλής στον κλάδο ζωής και υγείας η Βίκυ Χρυσουλά

Με σύστημα In house agency brokers στον κλάδο ζωής και επικεφαλής τη Βίκυ Χρυσουλά, η εταιρεία DIN ενισχύει τη δυναμική της στη δημιουργία και την ανάπτυξη ασφαλιστικών δικτύων στον κλάδο ζωής. 

Όπως αναφέρουν οι ιδρυτές της εταιρείας κ.κ. Θ. Αντωνογεώργος και Μ. Παρλαμάς, η DIN δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη δημιουργία δικτύων και την επέκτασή τους ποιοτικά και ποσοτικά. Η εξειδίκευσή μας αποτελεί για εμάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε μόνο στην ανέλιξη του συνεργάτη, την εκπαίδευσή του και την παροχή ψηφιακών εργαλείων που θα βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση του χρόνου του και την παραγωγικότητά του. Για αυτό το λόγο στη DIN ενισχύουμε περαιτέρω τον κλάδο ζωής τον οποίο θα διευθύνει η κα Βίκυ Χρυσουλά, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά”. 

H κα Β.Χρυσουλά, η οποία έχει διατελέσει εκτελεστικό στέλεχος σε Πολυεθνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, στην Ανάληψη Κινδύνων αλλά και στην εξυπηρέτηση Ασφαλιστικών Δικτύων, δήλωσε σχετικά ότι “με την DIN έχουμε κοινή οπτική όσον αφορά τις προϋποθέσεις στην ανάπτυξη δικτύων και ειδικά στον απαιτητικό κλάδο Ζωής και Υγείας. Στην Ελλάδα είναι πλέον σαφές ότι η Ασφαλιστική Αγορά, ειδικά στους εν λόγω τομείς, βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης νέου μοντέλου λειτουργίας. Θεωρώ ότι εφαλτήριο ανάπτυξης και σημαντικό παράγοντα στη διεκδίκηση μεριδίων αγοράς από όλους τους φορείς, θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον η αυτοματοποίηση / ψηφιοποίηση υπηρεσιών αλλά κυρίως το επίπεδο εξυπηρέτησης και επίλυσης καθημερινών αντιξοοτήτων, που αντιμετωπίζουν οι Ασφαλιστές”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*