back to top
14.8 C
Athens
Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Αffidea άνοιξε τις πύλες του στην Καλλιθέα

H Affidea επεκτείνει το Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων της με σύγχρονη τεχνολογία στη διάγνωση

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affideaστο Νομό Αττικής ξεκίνησε την λειτουργία του στην Καλλιθέα (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 260), σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και τελευταίου τύπου μηχανήματα προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου, καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας από όλους τους κατοίκους της περιοχής.

- Advertisement -

Το σύγχρονο και πλήρως οργανωμένο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα τωνεργαστηριακώνεξετάσεωνπου απαιτούνται για τη διάγνωση,παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών.Οι υποδομές του είναι πλήρεις, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής με τον πρωτοπόρο cobas® prointegrated solutions αναλυτή της Roche Diagnostics, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα.Το Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα και πρακτικές, διασφαλίζοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα και άριστη εξυπηρέτηση.

- Advertisement -

Το Κέντρο περιλαμβάνει στις υπηρεσίες τουΚαρδιολογικό Τμήμα, Τμήμα Υπερήχων, Τμήμα Μαστού με Ψηφιακό Μαστογράφο, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Λιπομέτρηση. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στη Καλλιθέα,μπορεί να εξυπηρετήσειτους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας ένα πλήθος ειδικών εξετάσεων, τόσο σε μικρά παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Το κτίριο προσφέρει όχι μόνο ασφάλεια και λειτουργικότητα στην παροχή ιατρικής πράξης, αλλά και ευχέρεια πρόσβασης για υπερήλικες, ΑΜΕΑ, μητέρες με παιδικά καροτσάκια, σύγχρονες εγκαταστάσεις για άνετη παραμονή. Πληροί δε και ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αρχιτεκτονική και αισθητική των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας.

Αναφερόμενος στη σημαντική επένδυση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος σημείωσε: «Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα. Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για αναπτυξιακή προοπτική, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους και εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο, καθιστώντας την Affidea ως τον πλέον πραγματικό και αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών».

Η Affidea Καλλιθέας θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00. Για τα ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στο 2160010299.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Affidea: Δυναμική συμμετοχή στη νέα φάση του «Προλαμβάνω» για την έγκαιρη διάγνωση της νεφρικής δυσλειτουργίας

Οι πολίτες που διαθέτουν ΑΜΚΑ και ανήκουν στην ομάδα 30-70 ετών μπορούν ήδη να προγραμματίσουν προληπτικό έλεγχο της νεφρικής τους λειτουργίας 

Affidea Omni Legend: Το πιο σύγχρονο PET/CT στην Ελλάδα ανοίγει νέα εποχή στη διάγνωση

Η εγκατάστασή του αλλάζει τα δεδομένα στη νευρολογική και ογκολογική απεικόνιση στη χώρα μας

Affidea neuraCare: Η πρώτη F-18 FDOPA PET/CT στην Ελλάδα ανοίγει νέα εποχή στη νευροαπεικόνιση

Πολύτιμο εργαλείο στη διερεύνηση Παρκινσονικών συνδρόμων, με επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας που έως σήμερα δεν ήταν διαθέσιμα στη χώρα μας

Η Ατλαντική Ένωση βελτιώνει τιμές και παροχές σε εξωνοσομειακά της προγράμματα

Μικρή αναπροσαρμογή στα ασφάλιστρα του ATLAS CARE FULL, βελτιώσεις σε εκείνα των ATLAS CARE PLUS και BASIC

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H Alpha Bank συνεχίζει την ενίσχυση δομών υγείας και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα

Για 12η χρονιά το πρόγραμμα «Mαζί, με στόχο την υγεία» αφήνει ισχυρό αποτύπωμα, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Μνημόνιο Συνεργασίας και σεμινάριο DRG από το ΚΕΤΕΚΝΥ στην Κρήτη

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια φιλοξένησε το πρώτο σεμινάριο DRG στην Ελλάδα αποκλειστικά για φοιτητές Ιατρικής

Εθνική Δράση για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Οικογενειών: Νέα προγράμματα πρόληψης

Παρεμβάσεις που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στη χώρα φιλοδοξούν να καλύψουν τα κενά λόγω πανδημίας, ψηφιακής υπερέκθεσης και σύγχρονων κοινωνικών πιέσεων

Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις για γονείς από το Ινστιτούτο Prolepsis, με τη συμβολή της NN Hellas

Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για το παιδί μου» συνεχίζεται, εμπλουτισμένο με νέα θεματική ενότητα, για την ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολείο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

H Alpha Bank συνεχίζει την ενίσχυση δομών υγείας και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα

Για 12η χρονιά το πρόγραμμα «Mαζί, με στόχο την υγεία» αφήνει ισχυρό αποτύπωμα, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ERGO: Σε επικοινωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για το bancassurance

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απέναντι σε τραπεζικά δίκτυα που διαρκώς αυξάνουν τα μερίδιά τους

Καθοριστικός ο ρόλος της επαγγελματικής ασφάλισης για επαρκείς συντάξεις

Στην επετειακή εκδήλωση του ΙΧΑ, ο Χρ. Νούνης, ΕΛΕΤΕΑ, τόνισε πως η επαρκής γνώση ασφαλιστικών-επενδυτικών εργαλείων είναι κρίσιμη για τη λήψη ορθών αποφάσεων

Ε. Puls, HDI Global: «Δημιουργώντας έναν οργανισμό που καθοδηγείται από τον άνθρωπο και τροφοδοτείται από την ΤΝ»

Ο CEO της εταιρείας παρουσιάζει τα θετικά αποτελέσματα του 2025 και την ευρύτερη στρατηγική της

EY: Η ΤΝ επιταχύνει τον μετασχηματισμό του κλάδου τεχνολογίας το 2026

Λ. Γκόγκος: «Η συζήτηση δεν αφορά πια το τι είναι τεχνικά εφικτό, αλλά το τι αξίζει να μπει σε παραγωγή, με ποιους όρους και με ποιο ρίσκο»