back to top
27.8 C
Athens
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026

ERGO : Συνεχίζει δυναμικά με “όπλο” την Εκπαίδευση

H ERGO Ασφαλιστική, πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στην υποστήριξη και ανάπτυξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, συνεχίζει ακόμα και μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στην αγορά μας, να προσφέρει στους Συνεργάτες της εναλλακτικούς τρόπους διεξαγωγής του ετήσιου εκπαιδευτικού πλάνου της, μέσω Webinar παρουσιάσεων.

Έτσι, η Εκπαίδευση της ERGO, αφού προετοίμασε και παρέδωσε στους Συνεργάτες της και τους τρεις Τομείς (Α, Β, Γ) της Επαναπιστοποίησης του έτους 2020, για να ολοκληρώσουν τις θεσμικές απαιτήσεις του τρέχοντος έτους, ξεφεύγοντας από τα συνήθη σεμινάρια προϊόντων και τεχνικών πωλήσεων, δημιούργησε μια σειρά ειδικών σεμιναρίων webinars με το επίκαιρο και πολύ σημαντικό θέμα  “Ψυχική ανθεκτικότητα σε καιρό κρίσης και αβεβαιότητας”. Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να βοηθήσει και να ενδυναμώσει τους Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων της εταιρείας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών και της αβεβαιότητας που επέφερε η τελευταία αλλαγή στη ζωή μας, η πανδημία του Covid-19. Έχοντας ως βάση θεωρίες σημαντικών σύγχρονων ψυχολόγων, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα εργαλεία και τα όπλα για να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους για την επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων και να εμπιστευθούν τις δυνάμεις και το ένστικτό τους, στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητάς τους, ώστε να ενδυναμωθούν και να γίνουν λιγότερο επιρρεπείς στην απογοήτευση και το άγχος.

- Advertisement -

 

Την ολοκλήρωση του 1ου εκπαιδευτικού κύκλου webinar, σε 15 ομάδες Συνεργατών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα ακολουθήσουν παρόμοια σεμινάρια όπως “Διαχείριση του άγχους και της αλλαγής σε περίοδο κρίσεων”, αλλά και για σύγχρονα θέματα “Digital και Personal Branding”, σε συνδυασμό πάντα με την υπενθύμιση των νέων αναβαθμισμένων προϊόντων της εταιρείας.

- Advertisement -

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Κύριο μέλημα μας και αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα και αγορά, είναι να σταθούμε δίπλα στους Συνεργάτες μας και να τους προσφέρουμε κάθε είδους υποστήριξη, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που τους παρέχουμε. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που πάνω από 700 Συνεργάτες μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιήσαμε μέσω διαδικτύου. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να επενδύουμε για ένα αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο σύστημα εκπαίδευσης, από πλευράς θεματολογίας περιεχομένου και με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, για το σύνολο των Συνεργατών μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η επόμενη ημέρα της διαμεσολάβησης περνά από τη νέα γενιά 

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική γενεακή μετάβαση. Η είσοδος της δεύτερης και τρίτης γενιάς στις οικογενειακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις

Ν. Μακρόπουλος στο IW: O θεσμός της διαμεσολάβησης θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Επίδειξη ισχύος από την Allianz, με ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας €4,87 δισ.

Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών ο γερμανικός ασφαλιστικός κολοσσός Allianz, με την ανακοίνωση ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Φυσικοθεραπεία: Η κίνηση ως βασικό εργαλείο πρόληψης και αποκατάστασης καρδιαγγειακών νοσημάτων

Εκστρατεία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών με στόχο την ενσωμάτωση της κίνησης στην καθημερινότητα

Νέο Κέντρο Κυτταρικών και Γονιδιακών Θεραπειών στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Θεραπείες που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης ιατρικής για σοβαρά αιματολογικά νοσήματα και σπάνιες γενετικές παθήσεις

Ανασφάλιστα ΙΧ: Αυστηρό πλαίσιο ελέγχων με όπλο την AI

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί δύο νέα Γραφεία Διοικητικών Ελέγχων, αλλά –για πρώτη φορά– και ένα σύστημα ΤΝ για εξέταση ενστάσεων

Δήλωση Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα αυξημένα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Αν έγιναν έγκαιρα όσα και όπου χρειάζονταν διερωτάται ο Πρόεδρος του ΕΕΑ