back to top
30.4 C
Athens
Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026

O νέος CEO της ERGO, Νίκος Αντιμησάρης

Την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ERGO Ασφαλιστική αναλαμβάνει και επισήμως ο κ. Νίκος Αντιμησάρης με πετυχημένη παρουσία στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του Ομίλου ERGO ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αντιμησάρης θα είναι, μετά και τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική”.

Ο νέος CEO θα αναλάβει τα καθήκοντά του, την 15η Ιουλίου 2020, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος, ολοκληρώνοντας την άσκηση των καθηκόντων αυτών, στη μεταβατική αυτή περίοδο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

- Advertisement -

διαβάστε: Ο κύβος ερρίφθη για τον νέο CEO της ERGO

Λίγα λόγια

- Advertisement -

Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι 52 ετών και έχει διανύσει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο. Το 1994 ξεκίνησε την καριέρα του στην Mapfre ως νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής της Mapfre Asistencia στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Mapfre, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) για την Ευρώπη και την Ασία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Business School Instituto de Empresa.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Oliver Willmes δήλωσε: “Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι ένα διακεκριμένο και αναγνωρισμένο στέλεχος της διεθνούς ασφαλιστικής βιομηχανίας και ένας πολύ έμπειρος CEO σε μια πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία με επιτυχή πορεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκαμε το σωστό διάδοχο για την ηγεσία της ERGO Ελλάδας, μία από τις βασικές εταιρείες στο διεθνές χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ERGO, αλλά και για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της, υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Κοκκάλα. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου για την αφοσίωση και την υποστήριξη που παρείχε για μία ακόμη φορά προς την εταιρεία και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO)”.

O Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου σημείωσε: “Θεωρώ ότι στο πρόσωπο του Νίκου Αντιμησάρη, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με επιτυχία στο παρελθόν, η εταιρεία μας βρήκε τον πλέον κατάλληλο διάδοχο του Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει το προσωπικό και τους συνεργάτες μας και μαζί τους να οδηγήσει την εταιρεία σε νέες επιτυχίες. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της ERGO και του εύχομαι καλή επιτυχία.”

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CΟO της “ERGO Deutschland AG” και μέχρι πρότινος CEO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της “ERGO Ασφαλιστική”, ανέφερε σχετικά: “Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Αντιμησάρης, όχι μόνο με το ήθος του, τη συγκρότησή του και την αξιόλογη εμπειρία του, αλλά και με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του, θα ηγηθεί αποτελεσματικά της εξαιρετικής ομάδας της ERGO Ελλάδας και θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχή ανάπτυξή της.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Δωρεάν ετήσιο check-up πριν τις διακοπές – Η πρόταση της ERGO Hellas για περισσότερη σιγουριά και ηρεμία

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους της ένα σημαντικό προνόμιο από τα πολλά του προγράμματος ERGO Health Care

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το insurancemarket αλλάζει την εμπειρία του πελάτη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η κορυφαία online πλατφόρμα στο είδος της στην Ελλάδα κάνει την ασφάλιση ακόμα πιο εύκολη και άμεση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες AI

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Η MEGA BROKERS αναβαθμίζει με νέα ιστοσελίδα την ψηφιακή εμπειρία πελατών και συνεργατών

Με σύγχρονο σχεδιασμό, βελτιωμένη δομή και ανανεωμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επισκέπτη

Η Allianz ανανεώνει την πιστοποίησή της ως Great Place To Work®

Mια εταιρική κουλτούρα που καλλιεργεί την αίσθηση του «ανήκειν» και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting

Από 8 έως 24 Σεπτεμβρίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Ψηφιακό σαφάρι της ΑΑΔΕ για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πάνω από 87.000 παραβάσεις στον τελευταίο έλεγχο

Ο εντοπισμός γίνεται πλέον αυτοματοποιημένα, μέσω διασύνδεσης των ΒΔ της ΑΑΔΕ, του Υπουργείου Μεταφορών, της ΕΛΑΣ και των ασφαλιστικών εταιρειών

40 Χρόνια Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος: Η ασφαλιστική αγορά συναντά την ιστορία της στις 16 Ιουλίου

Η μεγάλη επετειακή εκδήλωση πλησιάζει.  Σαράντα χρόνια ιστορίας, προσφοράς και ενεργού παρουσίας στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Αστική Ευθύνη: Η «αόρατη» ασπίδα προστασίας για κάθε επιχείρηση

Η Syndea υπενθυμίζει ότι η πρόληψη και η σωστή ασφαλιστική θωράκιση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών κινδύνων

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: «αν ήξερες!» ότι η ασφάλεια υγείας δεν είναι απλώς ένα χαρτί στο συρτάρι…

Αν ήξερες ότι η διαφορά ανάμεσα σε «καλύπτομαι» και «νομίζω ότι καλύπτομαι» μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ…