back to top
33.3 C
Athens
Δευτέρα 10 Αυγούστου 2026

O νέος CEO της ERGO, Νίκος Αντιμησάρης

Την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ERGO Ασφαλιστική αναλαμβάνει και επισήμως ο κ. Νίκος Αντιμησάρης με πετυχημένη παρουσία στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του Ομίλου ERGO ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αντιμησάρης θα είναι, μετά και τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική”.

Ο νέος CEO θα αναλάβει τα καθήκοντά του, την 15η Ιουλίου 2020, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος, ολοκληρώνοντας την άσκηση των καθηκόντων αυτών, στη μεταβατική αυτή περίοδο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

- Advertisement -

διαβάστε: Ο κύβος ερρίφθη για τον νέο CEO της ERGO

Λίγα λόγια

- Advertisement -

Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι 52 ετών και έχει διανύσει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο. Το 1994 ξεκίνησε την καριέρα του στην Mapfre ως νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής της Mapfre Asistencia στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Mapfre, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) για την Ευρώπη και την Ασία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Business School Instituto de Empresa.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Oliver Willmes δήλωσε: “Ο Νίκος Αντιμησάρης είναι ένα διακεκριμένο και αναγνωρισμένο στέλεχος της διεθνούς ασφαλιστικής βιομηχανίας και ένας πολύ έμπειρος CEO σε μια πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία με επιτυχή πορεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκαμε το σωστό διάδοχο για την ηγεσία της ERGO Ελλάδας, μία από τις βασικές εταιρείες στο διεθνές χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ERGO, αλλά και για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της, υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Κοκκάλα. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου για την αφοσίωση και την υποστήριξη που παρείχε για μία ακόμη φορά προς την εταιρεία και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO)”.

O Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου σημείωσε: “Θεωρώ ότι στο πρόσωπο του Νίκου Αντιμησάρη, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με επιτυχία στο παρελθόν, η εταιρεία μας βρήκε τον πλέον κατάλληλο διάδοχο του Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει το προσωπικό και τους συνεργάτες μας και μαζί τους να οδηγήσει την εταιρεία σε νέες επιτυχίες. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της ERGO και του εύχομαι καλή επιτυχία.”

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CΟO της “ERGO Deutschland AG” και μέχρι πρότινος CEO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της “ERGO Ασφαλιστική”, ανέφερε σχετικά: “Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Αντιμησάρης, όχι μόνο με το ήθος του, τη συγκρότησή του και την αξιόλογη εμπειρία του, αλλά και με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του, θα ηγηθεί αποτελεσματικά της εξαιρετικής ομάδας της ERGO Ελλάδας και θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχή ανάπτυξή της.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Δωρεάν ετήσιο check-up πριν τις διακοπές – Η πρόταση της ERGO Hellas για περισσότερη σιγουριά και ηρεμία

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους της ένα σημαντικό προνόμιο από τα πολλά του προγράμματος ERGO Health Care

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου αν τρακάρεις… εν πλω;

Το Pricefox, κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει

NAK Insurance Brokers: Επενδύει στους ανθρώπους της και χτίζει το εργασιακό περιβάλλον του αύριο

Πώς η εταιρεία εφαρμόζει το Employer Branding ως καθημερινή επιχειρηματική πρακτική

Καλοκαίρι με… απρόοπτα: Η ασφάλιση στο επίκεντρο της καλοκαιρινής καθημερινότητας

Η καλοκαιρινή καμπάνια του Insurancemarket υπενθυμίζει ότι απρόβλεπτα περιστατικά μπορεί να προκύψουν ακόμη και στις πιο ανέμελες στιγμές

Generali: Ισχυρά αποτελέσματα το α΄ 6μηνο παρά τις φυσικές καταστροφές

Εξαιρετική ανάπτυξη κατέγραψε ο Όμιλος σε λειτουργικά και προσαρμοσμένα καθαρά αποτελέσματα, με συμβολή από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Υπουργό Υγείας για την ενίσχυση της Υγείας στα νησιά

«Η νησιωτικότητα δεν μπορεί να αποτελεί παράγοντα ανισότητας στην πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας»

Το ΕΕΑ στο πλευρό των πυρόπληκτων των Δήμων Μάνδρας και Χαϊδαρίου

Παράδοση μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού – Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η πρόληψη πρέπει να μεταφράζεται έγκαιρα σε έργα και δράσεις

Σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου αν τρακάρεις… εν πλω;

Το Pricefox, κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει

ΕΕΑΝΔΕ: Ενημέρωση για ερωτηματολόγιο της ΤτΕ

Υποχρεωτική η συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικά τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων για όσους το λάβουν

Καταγγελίες για επισφαλείς διακομιδές στο ΓΝ Άρτας από τους γιατρούς Νοσοκομείων Ηπείρου

Μια κατάσταση που φέρεται να έχει παγιωθεί λόγω των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού