back to top
12 C
Athens
Τρίτη 10 Μαρτίου 2026

Kaspersky: Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 16 Ιουνίου και στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

  • «Tomorrow happens today»: Η Kaspersky δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να πετύχουν σε δύσκολες στιγμές με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020
  • Ο Eugene Kaspersky, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky, θα δώσει κεντρική ομιλία με θέμα «Από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία».
  • Οι πελάτες θα μάθουν πώς να μεγιστοποιούν τις επιχειρηματικές επιστροφές ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η παρούσα συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών σε κάθε τομέα. Η Kaspersky, ένας αξιόπιστος συνεργάτης με έναν ευέλικτο πρόγραμμα συνεργατών και MSPs και μια σειρά υπηρεσιών και καναλιών ψηφιακών συνεργατών, διοργανώνει διαδικτυακά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020 στις 16 Ιουνίου. Με ζωντανή κεντρική ομιλία από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Kaspersky, Eugene Kaspersky, και συζητήσεις από ανώτατα ηγετικά στελέχη της εταιρείας, το συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συνεργάτες του καναλιού διανομής ώστε να επιτύχουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μεγιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους αποδόσεις. Η ζωντανή αναμετάδοση θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε απευθείας με την Kaspersky. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών θα ακολουθήσουν και τοπικές εκδηλώσεις σε τοπικές γλώσσες.

- Advertisement -

Ο Eugene Kaspersky θα ξεκινήσει με μια κεντρική ομιλία για τη μετάβαση του κλάδου «από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία». Θα συμμετάσχει ζωντανά, θα μιλήσει προσωπικά με τους πελάτες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, μαζί με τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Kaspersky, θα ενημερώσουν τους πελάτες για την επιχείρηση τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα τους προσφέρουν βασικές πληροφορίες για το πώς να μεγιστοποιήσουν τις συνεργασίες τους. Στους ειδικούς περιλαμβάνονται:

  • Ο Alexander Moiseev, Chief Business Officer, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη στρατηγική της επιχείρησης.
  • Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network, η οποία θα συζητήσεις για συνεργασίες.
  • Ο Vicente Diaz, Deputy Head of the Global Research and Analysis Team (GReAT), ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με το τοπίο των επιχειρηματικών απειλών.

Όποια κι αν είναι η εξειδίκευσή τους – είτε πρόκειται για μεγάλες, μικρομεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις – οι συνεργάτες θα αποκτήσουν πολλά εργαλεία και τεχνογνωσία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν το Kaspersky United Partner Program, και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη – καθώς και να μάθουν περισσότερα για το Kaspersky MSP Program, το οποίο βοηθά τους συνεργάτες του καναλιού να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με προστιθέμενης αξίας προσφορές ασφάλειας πληροφορικής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι υφιστάμενοι συνεργάτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήριο για την αποκόμιση χρημάτων με το Kaspersky Awareness and Training Program– το οποίο προσφέρει προγράμματα κατάρτισης μέσω υπολογιστή που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνικές εκμάθησης και αντιμετωπίζουν όλα τα επίπεδα μιας οργανωτικής δομής. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε πελάτες διανομέων και μεταπωλητών.

- Advertisement -

Ο Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, σχολιάζει: «Αν και η παγκόσμια αγορά είναι πρόκληση για όλους αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. Ελπίζουμε ότι αυτό το συνέδριο, γεμάτο συμβουλές, οδηγίες και εργαστήρια, θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη του αύριο ξεκινά σήμερα».

Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network στην Kaspersky, σχολιάζει: «Η Kaspersky βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο σημερινό, γεμάτο προκλήσεις, περιβάλλον, δεδομένου ότι όλες οι διαδικασίες της είναι ψηφιακές – συμπεριλαμβανομένης της νοοτροπίας της ομάδας πωλήσεων των καναλιών μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες μέσω ψηφιακών καναλιών – και είμαστε ενθουσιασμένοι που ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις όλων των τύπων, σχημάτων και μεγεθών με τις συμβουλές και την καθοδήγησή μας».

«Tomorrow happens today» και στις 16 Ιουνίου 2020, θα ενδυναμώσουμε τους συνεργάτες μας ώστε να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://eupc2020-onair.kaspersky.com/eupc.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη δυσχεραίνει την ταυτοποίηση κυβερνοεπιθέσεων

Η Kaspersky επισημαίνει τις τάσεις που διαμορφώνουν το νέο τοπίο των απειλών

Η ισότητα ως μοχλός ανάπτυξης στο Women Forward Summit του ΣΕΒ – Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της Φ. Μιχάλη

Με 35 διακεκριμένους ομιλητές, ο ΣΕΒ ανοίγει ουσιαστικό διάλογο για τη θέση των γυναικών στην οικονομία και τη συμβολή της ισότητας στην ανάπτυξη

Το νερό στο επίκεντρο: Επενδύσεις, ανθεκτικότητα και υδατική ασφάλεια το επόμενο μεγάλο στοίχημα της χώρας

Το 2ο Greek Water Summit, που διοργανώνει η ethosEVENTS στις 19/3, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις αλλά και προοπτική για έναν πόρο συνυφασμένο με τη ζωή

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Η ARAG γιόρτασε τη νέα χρονιά με συνεργάτες και παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς

Ο νέος CEO Α. Γκρέκας τόνισε τη σημασία της τεχνολογικής εξέλιξης ως καταλύτη για τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας συνεργατών και πελατών

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από το ΕΕΑ, με κεντρική ομιλήτρια τη Ν. Παζαΐτη

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε ότι η επένδυση στη γυναικεία υγεία είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και οικονομικής βιωσιμότητας

Sofos Insurance Agency: Επιτυχημένη χρονιά το 2025 – Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για το 2026

Η παραγωγή έκλεισε στα 50,1 εκατ. €, υπερβαίνοντας 60% τον στόχο, ενώ το 1ο Sofos Insurance Summit και σειρά δράσεων αποτύπωσαν την εξωστρέφεια της εταιρείας και την υποστήριξη προς πελάτες και συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Παύλος Αχής, ΟΡΙΖΩΝ 1964 Ασφαλιστική, μιλά στο IWtalks

Συζήτηση με τον Chief Insurance & Reinsurance Officer για την πορεία στην ασφάλιση και το μέλλον του κλάδου

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αναζητά Έμπειρο Στέλεχος Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων

Η εταιρεία προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης σε ένα σύγχρονο, φιλικό και οργανωμένο περιβάλλον

Από το ρίσκο στην απόδοση: Ο broker ως επιταχυντής καινοτομίας και ανθεκτικότητας

Στον μεταβαλλόμενο κόσμο της επιχειρηματικότητας πρωταγωνιστούν όσοι κατανοούν πως το ρίσκο δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή εξέλιξης

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη δυσχεραίνει την ταυτοποίηση κυβερνοεπιθέσεων

Η Kaspersky επισημαίνει τις τάσεις που διαμορφώνουν το νέο τοπίο των απειλών