back to top
18.5 C
Athens
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

Kaspersky: Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 16 Ιουνίου και στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

  • «Tomorrow happens today»: Η Kaspersky δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να πετύχουν σε δύσκολες στιγμές με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020
  • Ο Eugene Kaspersky, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky, θα δώσει κεντρική ομιλία με θέμα «Από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία».
  • Οι πελάτες θα μάθουν πώς να μεγιστοποιούν τις επιχειρηματικές επιστροφές ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η παρούσα συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών σε κάθε τομέα. Η Kaspersky, ένας αξιόπιστος συνεργάτης με έναν ευέλικτο πρόγραμμα συνεργατών και MSPs και μια σειρά υπηρεσιών και καναλιών ψηφιακών συνεργατών, διοργανώνει διαδικτυακά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020 στις 16 Ιουνίου. Με ζωντανή κεντρική ομιλία από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Kaspersky, Eugene Kaspersky, και συζητήσεις από ανώτατα ηγετικά στελέχη της εταιρείας, το συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συνεργάτες του καναλιού διανομής ώστε να επιτύχουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μεγιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους αποδόσεις. Η ζωντανή αναμετάδοση θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε απευθείας με την Kaspersky. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών θα ακολουθήσουν και τοπικές εκδηλώσεις σε τοπικές γλώσσες.

- Advertisement -

Ο Eugene Kaspersky θα ξεκινήσει με μια κεντρική ομιλία για τη μετάβαση του κλάδου «από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία». Θα συμμετάσχει ζωντανά, θα μιλήσει προσωπικά με τους πελάτες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, μαζί με τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Kaspersky, θα ενημερώσουν τους πελάτες για την επιχείρηση τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα τους προσφέρουν βασικές πληροφορίες για το πώς να μεγιστοποιήσουν τις συνεργασίες τους. Στους ειδικούς περιλαμβάνονται:

  • Ο Alexander Moiseev, Chief Business Officer, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη στρατηγική της επιχείρησης.
  • Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network, η οποία θα συζητήσεις για συνεργασίες.
  • Ο Vicente Diaz, Deputy Head of the Global Research and Analysis Team (GReAT), ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με το τοπίο των επιχειρηματικών απειλών.

Όποια κι αν είναι η εξειδίκευσή τους – είτε πρόκειται για μεγάλες, μικρομεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις – οι συνεργάτες θα αποκτήσουν πολλά εργαλεία και τεχνογνωσία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν το Kaspersky United Partner Program, και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη – καθώς και να μάθουν περισσότερα για το Kaspersky MSP Program, το οποίο βοηθά τους συνεργάτες του καναλιού να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με προστιθέμενης αξίας προσφορές ασφάλειας πληροφορικής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι υφιστάμενοι συνεργάτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήριο για την αποκόμιση χρημάτων με το Kaspersky Awareness and Training Program– το οποίο προσφέρει προγράμματα κατάρτισης μέσω υπολογιστή που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνικές εκμάθησης και αντιμετωπίζουν όλα τα επίπεδα μιας οργανωτικής δομής. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε πελάτες διανομέων και μεταπωλητών.

- Advertisement -

Ο Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, σχολιάζει: «Αν και η παγκόσμια αγορά είναι πρόκληση για όλους αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. Ελπίζουμε ότι αυτό το συνέδριο, γεμάτο συμβουλές, οδηγίες και εργαστήρια, θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη του αύριο ξεκινά σήμερα».

Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network στην Kaspersky, σχολιάζει: «Η Kaspersky βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο σημερινό, γεμάτο προκλήσεις, περιβάλλον, δεδομένου ότι όλες οι διαδικασίες της είναι ψηφιακές – συμπεριλαμβανομένης της νοοτροπίας της ομάδας πωλήσεων των καναλιών μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες μέσω ψηφιακών καναλιών – και είμαστε ενθουσιασμένοι που ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις όλων των τύπων, σχημάτων και μεγεθών με τις συμβουλές και την καθοδήγησή μας».

«Tomorrow happens today» και στις 16 Ιουνίου 2020, θα ενδυναμώσουμε τους συνεργάτες μας ώστε να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://eupc2020-onair.kaspersky.com/eupc.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον

2nd Greek Water Summit: Η νέα στρατηγική και τα έργα διαχείρισης των υδάτινων πόρων

Το #gwas26 συγκέντρωσε εκπροσώπους της πολιτικής, της επιστήμης και της αγοράς με στόχο την ανάδειξη προκλήσεων και προοπτικών στη διαχείριση υδάτινων πόρων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Ο Π. Τσώνης, Chief Technology Officer της εταιρείας, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα: «Γιατί η ασφάλιση είναι κλάδος του μέλλοντος: Tech, data & νέες καριέρες»

Στις 23 Απριλίου 2026 το 11ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Βίντεο

Με το μήνυμα «Μαζί γράφουμε Ιστορία. Διαμορφώνοντας το Αύριο», η διοργάνωση αναμένεται να αναδείξει προκλήσεις και προοπτικές μιας περιόδου αυξημένων απαιτήσεων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Βιωματική δράση για την ασφαλή μετακίνηση στο Ορφανοτροφείο Βόλου από τη ZIA Insurance

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση ΕΝΟΔΙΑ, η ZIA Insurance πρόσφερε γνώση, δημιουργικό παιχνίδι και χαρά στους μελλοντικούς οδηγούς

Η Hoolie καινοτομεί στην ασφάλιση κατοικιδίων

Μετατρέποντάς την από πολυτέλεια σε αυτονόητη, προσιτή και απαραίτητη παροχή για κάθε νοικοκυριό με τετράποδα μέλη

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Στα 920 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός

Η αύξηση παρασύρει ανοδικά μια σειρά από μεγέθη, όπως οι τριετίες, τα επιδόματα ανεργίας και γάμου, καθώς και τα μισθολογικά κλιμάκια στο Δημόσιο

Νέα εκπροσώπηση του ΠΣΕ στο ΔΣ της Export Credit Greece με έμφαση στις εξαγωγικές ασφαλίσεις

Ο κ. Καλαμπόκης τόνισε ότι βασική του προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των εργαλείων ασφάλισης και χρηματοδότησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Σωστή η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά να δούμε και πώς θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα»

Για συνεχή επιβάρυνση των μικρομεσαίων και μάλιστα ενώ οι συνέπειες του πολέμου στη Μ. Ανατολή πλήττουν την κατανάλωση κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»