back to top
23.3 C
Athens
Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026

Ν. Γιαννιού: Η Interasco πιστεύει και επενδύει διαρκώς στην επιμόρφωση των συνεργατών της

H Interasco Α.Ε.Γ.Α. με βασικό άξονα στον τομέα των Πωλήσεων τη συνεργασία της με τα ελεύθερα δίκτυα, συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της και να στηρίζει το κάθε τους βήμα,  ακόμα και μέσα στην δύσκολη και έκτακτη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, εφαρμόζοντας εναλλακτικούς τρόπους στη διεξαγωγή του ετήσιου εκπαιδευτικού πλάνου της, μέσω Webinar παρουσιάσεων.

Με μια σύγχρονη, εξελιγμένη και ευέλικτη εφαρμογή της Microsoft Teams, παρέχει τη δυνατότητα καθημερινά σε ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών της  πανελλαδικά,  να συμμετέχει εξ΄αποστάσεως και να ενημερώνεται, μέσα από ενότητες και θεματολογίες άκρως ενδιαφέρουσες, όπως τις εξελίξεις της αγοράς, τον ανταγωνισμό, τα προϊόντα της εταιρείας, την πλοήγησή τους στο site της Interasco και γενικά οτιδήποτε αποτελεί βασικό εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους και παράλληλα θα  ενισχύσει τη σχέση τους με τους ασφαλισμένους πελάτες.

- Advertisement -

H επιτυχία αλλά και το ενδιαφέρον των διαμεσολαβητών είναι απόλυτα εμφανής αφού τη χρονικά δύσκολη περίοδο από τον μήνα Μάρτιο μέχρι σήμερα,  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 33 webinar εκπαιδευτικές παρουσιάσεις στα προϊόντα των κλάδων αυτοκινήτων, υγείας, περιουσίας, αστικών ευθυνών καθώς και διαδικασιών / οδηγιών του Portal “My Interasco Agent”, με τη συμμετοχή περίπου 600 συνεργατών.

Παράλληλα και  μέχρι τα τέλη Μαΐου, είναι ήδη προγραμματισμένες  25 ακόμα  webinar παρουσιάσεις στις οποίες ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται τουλάχιστον στα 500 άτομα.

- Advertisement -

Με τους ίδιους ρυθμούς, το ίδιο ενδιαφέρον  και  με ακόμα περισσότερο  ζήλο οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του έτους 2020.   

Όλες οι παρουσιάσεις των ανωτέρω εκπαιδεύσεων πραγματοποιούνται από  εξιδεικευμένα στελέχη της Interasco, τα οποία διαθέτουν τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα Ναταλία Γιαννιού, επισήμανε ότι, «Η Interasco πιστεύει και επενδύει διαρκώς στην επιμόρφωση των συνεργατών της. Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις, κατάλληλες δομές και όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία  που εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες των συνεργατών μας και χτίζουν γερά θεμέλια στις μεταξύ μας σχέσεις, οδηγώντας στην εμπιστοσύνη.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια: Η πρόληψη πριν από το ταξίδι κάνει τη διαφορά

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, όμως μαζί με τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά έρχεται και η ανάγκη για σωστή προετοιμασία.

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές Erasmus με ολοκληρωμένη προστασία στο εξωτερικό

Η Interasco παρουσιάζει ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα για φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές που συμμετέχουν στο Erasmus

Ολοκληρωμένη, ευέλικτη κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στο εξωτερικό

Interasco: Το πρόγραμμα Care 4 Home θέτει στο επίκεντρο την ολοκληρωμένη προστασία της κατοικίας

Φυσικές καταστροφές αλλά και απρόβλεπτα περιστατικά έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για ασφαλιστικές λύσεις που περιορίζουν τις οικονομικές συνέπειες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο μύθος του «ενός καφέ την ημέρα»: Γιατί η οικονομική ανεξαρτησία χτίζεται με στρατηγική, όχι με στερήσεις

Ο σωστός Financial Planner δεν κάθεται απέναντί σας για να κάνει τον αυστηρό λογιστή των μικροεξόδων σας

Πυρκαγιές: Η Ασφαλιστική Κοινότητα, η Κοινωνική Ευθύνη και Αποστολή της

Συμπληρώθηκαν ακριβώς πέντε χρόνια από την Ανοικτή Επιστολή μου (9 Αυγούστου 2021 - υπάρχει στο χρονοντούλαμπο των media, ελπίζω όχι

Πόσα περιστατικά δηλώθηκαν στις 22 ελβετικές ασφαλιστικές ατυχημάτων το 2025

Σύμφωνα με τον Νόμο περί Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων (UVG), όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελβετία ασφαλίζονται υποχρεωτικά

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πειθαρχική δίωξη της προέδρου του Σωματείου στο Νοσοκομείο Σύρου: Αντιδράσεις για την ανάδειξη των ελλείψεων προσωπικού

Σε ένα νοσοκομείο αναφοράς για τις Κυκλάδες, που δέχεται καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά

Διευκρινίσεις ΕΟΠΥΥ για την υποχρεωτική καταχώρηση αποτελεσμάτων στο Ψηφιακό Αποθετήριο

Η υποχρέωση από την 1η Σεπτεμβρίου αφορά αποκλειστικά τα υποχρεωτικά πεδία καταχώρησης αποτελεσμάτων, όπως περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές

Με την υπογραφή της Κομισιόν, η εξαγορά της Eurolife ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο

Η Eurobank εξαγοράζει κερδοφορία που σε μεγάλο βαθμό παράγει ήδη το δικό της δίκτυο, αλλά μέχρι σήμερα ενοποιούσε μόνο κατά 20%

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Στόχος η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν μεταφράζεται σε ανάλογη κατανάλωση – Τι αναμένει από τη ΔΕΘ

Την ανάγκη στρατηγικής αντί αποσπασματικών μέτρων για τις ΜμΕ επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στην ΕΡΤ