Αλλαγές που συζητούνται στην αγορά

Βρέθηκε, ακούγεται η κατάλληλη αφορμή για να αλλάξουν πολλά στην αγορά αυτή, ένα από τα σημαντικότερα, οι περιγραφές θέσεων εργασίας. Αυτό ακούγεται και μεταδίδεται από την περασμένη εβδομάδα. Με τον έναν, τον άλλον τρόπο, …  έφτασε στα αυτιά του Ανασφάλιστου συζητώντας για μία δύο ασφαλιστικές.

Κάποιες ασφαλιστικές που συγκεντρώνουν υψηλό αριθμό εργαζομένων για κάθε τμήμα, και που έψαχναν τρόπο να διορθώσουν την κατάσταση, τον βρήκαν, λένε. Η εργασία από το σπίτι, έβαλε κάποιες διοικήσεις σε σκέψη, και όχι μόνο και κάποιους εργαζόμενους που βρήκαν την βολή τους. Δελεάζει η ιδέα, εργασία στο σπίτι, και η εκ περιτροπής εργασίας. Εχουν αρχίσει να συζητούν την μονιμότητα του μέτρου, οπότε θα πάψει να είναι μέτρο, ελπίζουν κάποιοι της αγοράς.

Οι μεν, ψάχνουν να βρουν κάποιους τρόπους  να κόψουν λειτουργικά έξοδα, χωρίς να επιβαρύνουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, και την εύρυθμη λειτουργία τους, οι δε,  να γλυτώσουν το χρόνο μετακίνησης από το σπίτι στην δουλειά και πίσω.

Είναι και κάποιοι άλλοι πιο συντηρητικοί και πιο προσεκτικοί σε αυτά που ακούγονται και μεταδίδονται προς κατανάλωση ότι όλες οι δουλειές από το σπίτι δεν τραβάνε. Αυτοί που ήταν περισσότερο έξω και που φέρνουν το χρήμα και την ανάπτυξη, κρατάνε  την επιχείρηση ζωντανή με την επικοινωνία ενώνοντας  τον έξω κόσμο με τον μέσα, θα μπορέσουν εύκολα να προσαρμοστούν, χωρίς να ζημιώσουν την επιχείρηση. Οσοι όμως κρατούσαν καρέκλα μέσα δύσκολα θα προσαρμοστούν καθώς, η νέα αυτή μορφή εργασίας που συζητείται θέλει γερές επενδύσεις.

Κάποιοι από τον κλάδο είπαν ότι μισής ώρας δουλειά, χρειάζεσαι 2 ώρες από το σπίτι.

Είναι εύκολες υποθέσεις αυτές;

Και άντε γλυτώνεις κάποια λειτουργικά κόστη,  από την μία. Από την άλλη θα σου βγουν μπροστά τέτοια κόστη που δεν θα μαζεύονται.

Συνήθως, όταν αγοράζουμε φτηνά το λάδι, πληρώνουμε ακριβά το ξύδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*