Brokers Union: Ένα επίκαιρο webinar για το ζήτημα της συνταξιοδότησης

Ιδιαίτερα επίκαιρο web seminar για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της συνταξιοδότησης και των κρίσιμων αποφάσεων που πρέπει να λάβουν οι πολίτες για αυτό, διοργάνωσε η Brokers Union λίγο πριν το Πάσχα.

Στο σεμινάριο επισημάνθηκε ότι το πρόβλημα της συνταξιοδοτικής επιλογής θα αποτελούσε ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας αν αυτή δεν είχε επισκιαστεί από το ζήτημα της πανδημίας.

Η πρόσφατη ανάρτηση από την κυβέρνηση των πινάκων συνταξιοδότησης σε συνάρτηση με τις καταβαλλόμενες εισφορές, σε σύγκριση με τα υφιστάμενα προγράμματα συνταξιοδοτικών παροχών των ιδιωτικών Ασφαλιστικών εταιρειών, αποτέλεσε το κύριο θέμα ανάλυσης του σεμιναρίου.

Ταυτόχρονα έγινε μια εκτενής αναφορά για τον τρόπο που πρέπει οι επαγγελματίες να επανατοποθετηθούν επαγγελματικά στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο που περιβάλλει όλους μας.

Εισηγητής του web seminar, το οποίο παρακολούθησαν πλήθος συνεργατών της εταιρίας, ήταν ο κ.Νίκος Κεχαγιάογλου, Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Brokers Union.

Η παρουσίαση είναι αναρτημένη στο κεντρικό site της εταιρίας www.brokersunion.gr 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*