back to top
22.2 C
Athens
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

Webinar: «Νέο Mindset για ανάπτυξη εργασιών στην εποχή του Κορονοϊού»

Η υγειονομική κρίση με την πανδημία του Κορονοϊού (COVID-19) έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες στις ζωές όλων μας. Πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στη καθημερινότητα μας και να προσαρμοστούμε σε αυτές. Μία από αυτές τις σημαντικές αλλαγές έχει να κάνει και με τον τρόπο που εργαζόμαστε, καθώς ως προληπτικό μέτρο για να σταματήσει η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του Κορονοϊού, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν τον πιο «safe» δρόμο της εργασίας από το σπίτι ή τον πιο «σκληρό» της αναστολής των εργασιών τους.

Το insurancewebinars.gr και ο Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση με στόχο να αναλυθεί η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας σε δύο επίπεδα: νοητικό και πρακτικό και να κατατεθούν ιδέες διαχείρισης, ώστε να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

- Advertisement -

Το webinar έχει τίτλο «Νέο Mindset για ανάπτυξη εργασιών στην εποχή του Κορονοϊού» και θα διεξαχθεί τηΜ. Τρίτη 14 Απριλίου και ώρες 18:00-19:30 στο Insurancewebinars.gr και με live προβολή στη σελίδα του Insuranceforum.gr στο facebook.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης:AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

- Advertisement -

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Το webinar θα προβάλλεται και ζωντανά από τη σελίδα του Insuranceforum.gr στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δομηθεί με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Το αναπάντεχο δώρο του ελεύθερου χρόνου
  • Διαδικασία λήψης ορθών αποφάσεων
  • Αναζητώντας το σωστό mindset
  • Τα στάδια του πένθους
  • Τι ακριβώς είναι η εργασία ενός συμβούλου
  • Το αίτημα καινοτομίας και προσαρμογής
  • Οι 3 κανόνες του εγκλεισμού
  • Εργαλείο παραγωγικότητας και Digital Λύσεις εν μέσω εποχής Κορονοϊού

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Γιώργος Χανός είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία. Έχει διατελέσει Διευθυντής Εκπαίδευσης σε μεγάλο χρηματοοικονομικό Όμιλο και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Τουριστικής Ανάπτυξης Μακεδονίας. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 σεμινάρια με περισσότερες από 18.000 εκπαιδευτικές ώρες ως Εισηγητής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επιστημονικός Υπεύθυνος και Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον ΕΟΠΠΕΠ για τα αντικείμενα marketing, management, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και επικοινωνία. Τακτικό μέλος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και της ΕΕΔΕ. Συνεργάζεται με το ΕΙΑΣ από το 2006. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πάνω από 250 επιχειρηματικών projects (Marketing Plans, Sales Action Plans, Recruiting και Training Projects).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μη χάσετε το πρώτο webinar (Το event ως εργαλείο εταιρικής ταυτότητας) της EventAtlas Academy

Πώς ένα corporate event μπορεί να εκφράσει την ταυτότητα και τις αξίες ενός οργανισμού μέσα από κάθε σημείο επαφής με το κοινό;

Η γνώση που γίνεται πράξη – ένα ακόμη αποκλειστικό προνόμιο των μελών της GAMA Global

Στο webinar του Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί από Ελληνίδα ομιλήτρια, τη Φάνη Θεοφανίδου

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Εξ αποστάσεως για 30 διδακτικές ώρες, από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2026

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΤΕΑ: Η επόμενη ημέρα της επαγγελματικής ασφάλισης στο επίκεντρο της συνάντησης Νούνη – Μηλιού

Τη σημασία του νέου θεσμικού και φορολογικού πλαισίου για την επαγγελματική ασφάλιση και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των Ταμείων

Μη χάσετε το πρώτο webinar (Το event ως εργαλείο εταιρικής ταυτότητας) της EventAtlas Academy

Πώς ένα corporate event μπορεί να εκφράσει την ταυτότητα και τις αξίες ενός οργανισμού μέσα από κάθε σημείο επαφής με το κοινό;

ΕΑΕΕ – TSB: Στο τραπέζι το insurance gap και η θωράκιση απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Το ασφαλιστικό κενό απέναντι στις φυσικές καταστροφές βρίσκεται πλέον στον πυρήνα των προκλήσεων για την ασφαλιστική αγορά

22 εκατ. ευρώ η ασφαλιστική απάτη σε δύο χρόνια – 13.024 υποθέσεις στο μικροσκόπιο

Περισσότερες από 13.000 περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης εντοπίστηκαν από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των

Microsoft | Κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό του app

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Copilot, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του AI στην εργασία:

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εκτιμούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίσει την «τράπεζα του μέλλοντος»

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Visa, παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, τα ανώτατα στελέχη των ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Έρευνα ΕΑΕΕ: Εξέλιξη ποσοστού πλήθους ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων με κάλυψη φυσικών καταστροφών

Από 01.06.2025 σύμφωνα με τη νομοθεσία κατέστη υποχρεωτική η ασφάλιση οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών και συγκεκριμένα