NN Hellas: Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ο Δ. Νοδάρος, +35% οι νέες πωλήσεις το δίμηνο

Άμεση είναι όπως αποδεικνύεται η ενίσχυση της διοικητικής ομάδας της ΝΝ Hellas, καθώς καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων της NN Hellas αναλαμβάνει ο κ. Διονύσης Νοδάρος – θέση που κατείχε ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος – και θα αναφέρεται στην κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας.

Είχε προηγηθεί η παρουσία του από τον Ιανουάριο στο νευραλγικό επίσης πόστο του επικεφαλής των Επικεφαλής των Δικτύων Διανομής ενώ στο δυναμικό της εταιρείας ανήκει από τον περασμένο Αύγουστο από την θέση του Head of Bancassurance.

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά ξεκίνησε το 2020, καθώς το πρώτο δίμηνο οι νέες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 35% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ως εκ τούτου, αποδεικνύεται έτσι εμπράκτως ότι τα Δίκτυα Διανομής σε συνδυασμό με τη νέα ηγεσία του τμήματος Πωλήσεων, ανταποκρίνονται άμεσα και με επιτυχία σε κάθε πρόκληση.

“Η πολυετής εμπειρία του κ. Νοδάρου στον κλάδο θα συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρίας με βασικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην ασφαλιστική αγορά, που διαμορφώνεται πάντα με οδηγό τις αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε»”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*