back to top
19.7 C
Athens
Δευτέρα 13 Απριλίου 2026

Δυναμική επέκταση της Affidea με μια νέα εξαγορά

Σε μια νέα στρατηγική κίνηση προχώρησε η Affidea εξαγοράζοντας το Athens City Med, ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό πάρόχο υπηρεσιών Δερματολογίας, με δύο πρότυπα ιατρικά κέντρα, το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στην Θεσσαλονίκη.

Η εξαγορά αυτή, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής επέκτασης και επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Affidea, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας της, που βασίζεται στην προληπτική ιατρική και τη διαγνωστική απεικόνιση, και σε άλλες ιδιωτικές υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης.

- Advertisement -

Αthens City Med

Το Athens City Med είναι ένας εγνωσμένης αξίας πάροχος Δερματολογίας που λειτουργεί στην ελληνική αγορά από το 2013. Τα πρότυπα δερματολογικά κέντρα του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δερματολογίας, όπως Κλινική Δερματολογία-Αφροδισιολογία, Δερματοχειρουργική, Θεραπείες με Laser, Πλαστική Χειρουργική, Ραδιοσυχνότητες-Υπέρηχοι, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

- Advertisement -

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Affidea προσθέτει στο δίκτυό της μια σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της Δερματολογίας, δημιουργώντας συνέργεια με τις απεικονιστικές και βιοπαθολογικές εξετάσεις της, φέρνοντας μια νέα ιατρική υπηρεσία στο χαρτοφυλάκιό της για τους εξεταζόμενους και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο κ. Giuseppe Recchi, CEO της Affidea, δήλωσε σχετικά με την τελευταία επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα: “ Όλοι εμείς στην Affidea, είμαστε αφοσιωμένοι σε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε θέματα που άπτονται της φροντίδας υγείας, και οι πρόσφατες επενδύσεις που πραγματοποιήσαμε αποδεικνύουν την επιτυχημένη πορεία μας κατά την οποία η Affidea διευρύνει τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στις χώρες όπου έχουμε παρουσία. Η Δερματολογία είναι ένας νέος κλάδος για εμάς και η ένταξη ενός αναγνωρισμένου παρόχου στον τομέα αυτό στο δίκτυό μας θα έχει σαν αποτέλεσμα την διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στους εξεταζόμενους και στις ασφαλιστικές εταιρείες. Συνεχίζουμε με πάθος για περαιτέρω επέκταση, με στόχο να εδραιώσουμε τη θέση της Affidea στις υπάρχουσες ευρωπαϊκές αγορές, με δυνατότητα συνεχούς ανάπτυξης. Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί για εμάς γόνιμο έδαφος όπου θα επιδιώξουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, δήλωσε: “Η Δερματολογία είναι μια ανεπτυγμένη ειδικότητα στην Ελλάδα με μεγάλη ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτεινόμαστε σε αυτόν τον κλάδο, επωφελούμενοι από την εμπειρία ενός εξειδικευμένου παρόχου στον τομέα αυτό. Τα City Med εφαρμόζουν νέες τεχνολογίες και μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων τους, χαρίζοντας υγεία αλλά και αξιόπιστα αποτελέσματα στους πελάτες τους. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη συμβατότητα μεταξύ αυτών και της Affidea όσον αφορά την υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη που προσφέρουμε στους εξεταζόμενούς μας και είμαι βέβαιος ότι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών που αναμένουν οι εξεταζόμενοι από εμάς, θα συνεχιστεί με τα ίδια υψηλά πρότυπα. Με την προσθήκη των δύο κέντρων στην οικογένειά μας, συνεχίζουμε την αναπτυξιακή στρατηγική μας στην εξωνοσοκομειακή περίθαλψη και κινούμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας να είμαστε ο κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα.”

Ο έως πρόσφατα Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και πλέον Γενικός Διευθυντής των City Med, κ. Αντώνιος Γαλής, δήλωσε: “Η σύμπραξη με την Affidea, έναν αξιόπιστο και σύγχρονο φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αφενός μας προσφέρει τη βεβαιότητα ότι οι πελάτες που μας εμπιστεύονται, βρίσκονται σε καλά χέρια και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες και αφετέρου σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εμάς, καθώς διευρύνει το πεδίο δράσης μας και αλλάζει τη δυναμική μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz με Εθνική Τράπεζα, οι μεγάλες αλλαγές

Επανεκκίνηση συνομιλιών με δεσμευτικό χαρακτήρα – Kινήσεις εντός του έτους και από την Credia Bank

Affidea: Δυναμική συμμετοχή στη νέα φάση του «Προλαμβάνω» για την έγκαιρη διάγνωση της νεφρικής δυσλειτουργίας

Οι πολίτες που διαθέτουν ΑΜΚΑ και ανήκουν στην ομάδα 30-70 ετών μπορούν ήδη να προγραμματίσουν προληπτικό έλεγχο της νεφρικής τους λειτουργίας 

Εθνική Ασφαλιστική: Ξεκλειδώνει τον ανταγωνισμό, ανοίγει την πόρτα σε νέους παίκτες

Επιβεβαιώνεται το από 15/1 ρεπορτάζ του «ΙW» – Τρία ερωτήματα για το επικείμενο ντιλ με τη Βιοϊατρική και πότε αναμένονται επίσημες απαντήσεις

Με δικό της συνδικάτο στα Lloyd’s η Zurich, αν δεν κλείσει το ντιλ με την Beazley

O CEO Mario Greco δήλωσε μάλιστα στους FT ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ήδη από τις 2 Απριλίου 2026

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Υποχρεωτικοί έλεγχοι στα κτίρια: Κρίσιμη παρέμβαση για την ασφάλεια και την ασφαλιστική αγορά

Μια νέα φιλοσοφία διαχείρισης κινδύνου εισάγει η πρόταση του ΤΕΕ, ύστερα από σειρά περιστατικών κατάρρευσης στοιχείων όψεων

Νέα δεδομένα για το κουτί πρώτων βοηθειών στα οχήματα – Ενισχύονται οι απαιτήσεις από τον Ιούνιο

Η Εθνική Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια στο δρόμο δεν εξαντλείται στη σωστή οδήγηση, αλλά προϋποθέτει και προετοιμασία για το απρόβλεπτο

Συμφωνίες bancassurance. Γιατί καθυστερεί το ντιλ ΕΤΕ-Allianz

Στο επίκεντρο βρίσκεται και η CrediaBank, η οποία σχεδιάζει να αναβαθμίσει το κομμάτι του bancassurance εξετάζοντας νέες στρατηγικές συμμαχίες

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Οι πασχαλινές ευχές της ethosGroup

Ας είναι η Ανάσταση μια υπενθύμιση ότι κάθε νέα αρχή φέρνει μαζί της ευκαιρίες, ελπίδα και εξέλιξη

To 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 18 Ιουνίου

Το #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Events+

Ασφαλιστική ασπίδα για τον τουρισμό από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ενόψει της σεζόν 2026

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά διαμερίσματα

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole