back to top
17.3 C
Athens
Παρασκευή 10 Απριλίου 2026

Nέο πρόγραμμα: EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Operations

Εξαιρετικά αναβαθμισμένο, σύγχρονο και καινοτομικό είναι το νέο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, EIAS DIPLOMA ΙΝ INSURANCE Science and Operations, EDI 2020.

Το εν λόγω Πρόγραμμα αποτελεί ουσιαστικότατη και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του Ινστιτούτου στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των Στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς μας.

- Advertisement -

Το Πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) εκπαιδευτικών ωρών, εξελίσσεται σε περιβάλλον φυσικής τάξης και σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, ενώ προσφέρει στο εκπαιδευτικό του κοινό, διοικητικά στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες επί του συνόλου των Κλάδων Ασφαλιστικών Εργασιών και των διαστάσεων της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Επίσης, επεκτείνει τη θεματολογία του στην Κανονιστική Συμμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς, στην Εταιρική Διακυβέρνηση των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, στο Θεσμικό πλαίσιο διανομής των Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους, στις Νέες Τεχνολογίες και στην Εισαγωγή Καινοτομιών, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική, στο Marketing Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Διοίκηση Πωλήσεων και στην Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών.

- Advertisement -

Το Πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από την αγορά μας τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών, EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Operations, θα έχει την έναρξη του τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 16:00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου, επί της Λ. Συγγρού 106, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη της Ελληνικής και της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και έγκριτοι Industry Experts της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Το Πρόγραμμα εμπλουτίζουν ενότητες e-learning και e-testing, καθώς και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία, που εγγυώνται στους συμμετέχοντες δυνατότητες χρονικής ευελιξίας και άριστα περιθώρια αφομοίωσης και εμπέδωσης της αρτιότατης εκπαιδευτικής ύλης του.

 

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με ασφαλιστές και επενδυτές στη Νέα Υόρκη

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις οικονομικές προοπτικές, τα μεταρρυθμιστικά σχέδια και την επίτευξη στόχων σε ένα σύνθετο γεωπολιτικό περιβάλλον

Μήνας Alzheimer στο Ίδρυμα Γουλανδρή: Μια ατζέντα που αφορά την ασφαλιστική αγορά

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή αφιερώνει τον μήνα Σεπτέμβριο στη νόσο Alzheimer και την υγιή γήρανση - Δείτε τις δραστηριότητες

Insurance Conference 2025: Η Ασφαλιστική Αγορά σε Μετάβαση

Η ελληνική ασφαλιστική αγορά διανύει μια περίοδο μετάβασης και στρατηγικού μετασχηματισμού

Δείτε ποιοι και πως δουλεύουν οι Ελβετοί Ασφαλιστές

Ποιοι είναι αυτοί που διανέμουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και γιατί οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις βρίσκονται στα πανεπιστήμια

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δήμος Ηλιούπολης: Μήνας Οδηγικής Παιδείας και Ασφάλειας «Κωνσταντίνος Τζαφέστας» ο Απρίλιος

Ο μήνας περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή ειδικών και φορέων

Online Masterclass «YouTube & Facebook: Στρατηγική Ανάπτυξης» από την Global Greece

Στις 21-22 Απριλίου, με ειδική ενότητα για την αξιοποίηση εργαλείων ΤΝ στην παραγωγή περιεχομένου και στην ανάπτυξη καναλιών και digital campaigns

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ασφάλεια υγείας

O Διευθύνων Σύμβουλος της AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων καλεσμένος στο 1ο επεισόδιο του vidcast «Αν ήξερες!»

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση

Με θέμα «Διασφαλίζοντας ενημερωμένους πολίτες, εμπιστοσύνη και ισχυρότερες αγορές κεφαλαίου»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

To 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 18 Ιουνίου

Το #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Events+

Ασφαλιστική ασπίδα για τον τουρισμό από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ενόψει της σεζόν 2026

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά διαμερίσματα

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole

Δήμος Ηλιούπολης: Μήνας Οδηγικής Παιδείας και Ασφάλειας «Κωνσταντίνος Τζαφέστας» ο Απρίλιος

Ο μήνας περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή ειδικών και φορέων