Ευρωπαϊκή Πίστη: Βράβευσε αριστούχους φοιτητές του ΕΚΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), προσέφερε 5 υποτροφίες σε ισάριθμους φοιτητές, οι οποίοι πέτυχαν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στο νέο τμήμα του ΕΚΠΑ “Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών” (ΔΕΟ).

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στοΠανεπιστημιακό Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς», παρουσία των επιτυχόντων φοιτητών, εκπροσώπων της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, του Κοσμήτορος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθώς και του Προέδρου και των μελών του τμήματος ΔΕΟ.

Τις τιμητικές διακρίσεις παρέδωσε στους φοιτητές ο Προϊστάμενος Εκπαίδευσης ΔικτύουΠωλήσεων της Εταιρίας κ. Σκορδής Μάριος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με κοινωνικό πρόσωπο και αντιλαμβανόμενη την αξία της εκπαίδευσης, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους νέους που θέτουν στόχους στο δρόμο για τη μάθηση και τη μόρφωση,επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και την αριστεία».

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, την ενίσχυση του τομέα της εκπαίδευσης και της νεανικής επιχειρηματικότητας, μεχορηγικές πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο στη βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης, όσο καιστην ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*