back to top
18.4 C
Athens
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026

MDRT Day Greece 2020: Στις 7 Φεβρουαρίου η ετήσια συνάντηση

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη ετήσια συνάντηση του MDRT (Million Dollar Round Table) στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο, η Επιτροπή Επικοινωνίας του MDRT MCC Greece 2019 – 2020 ανακοινώνει το επόμενο ετήσιο ραντεβού των Ασφαλιστικών και Οικονομικών Συμβούλων για το 2020, το οποίο αναμένεται να είναι μεγαλύτερο και ακόμη πιο επιτυχημένο, με πάνω από 1200 συμμετέχοντες και ένα δυνατό μήνυμα: “Ονειρεύσου. Στόχευσε. Πράξε.”.
Η MDRT Day Greece 2020 θα λάβει χώρα στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη), έχοντας διασφαλίσει τη συμμετοχή διεθνούς κύρους ομιλητών και των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, ενώ θα υπάρξουν και αναπάντεχες συμμετοχές. Στόχος των διοργανωτών είναι να ενημερώσουν για τα νεότερα στη διεθνή αγορά σχετικά με τον κλάδο των ασφαλειών, αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για τους επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας τους τα κίνητρα, αλλά και τα μέσα, ώστε να γίνουν τα επόμενη μέλη του διεθνούς αυτού θεσμού.
Σύμφωνα με τον κ. Κάρολο Μαρκουίζο, Country Chair 2019 -2020 της Επιτροπής Επικοινωνίας στην Ελλάδα, «Το MDRT Day Greece ξεκίνησε το 2001 με σκοπό το μοίρασμα των ιδεών των καλύτερων επενδυτικών και ασφαλιστικών συμβούλων και τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμη πιο απαραίτητο στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, οι οποίες υφίστανται έντονες πιέσεις, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Αυτές ακριβώς οι προκλήσεις είναι και ο λόγος που συστάθηκε, εξαρχής, το MDRT στις ΗΠΑ, το 1929: η αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιορισμών και της δυσπιστίας μιας κοινωνίας και οικονομίας που βρίσκεται σε σοκ. Από το ξεκινημά του μέχρι σήμερα, το MDRT έχει αναπτυχθεί, έχει προσαρμοστεί και έχει επεκταθεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες, αλλά πάντα με μοναδικό στόχο τη στήριξη και ανάπτυξη του Ασφαλιστικού Κλάδου, αλλά και των πελατών του, αφού ο κλάδος των ασφαλίσεων δεν υφίσταται χωρίς ανθρώπους που να πιστεύουν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Έχουμε προχωρήσει πολύ και αισιοδοξούμε ότι θα πάμε ακόμη πιο μακρυά. Στην πορεία μας αυτή χρειαζόμαστε τη στήριξη και παρουσία των συναδέλφων, η οποία θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας και στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η αξία δεν είναι στη διάκριση, αλλά στη διάρκεια

Στην ασφαλιστική αγορά, οι διακρίσεις έχουν αξία. Όταν όμως μια διάκριση επαναλαμβάνεται για 27 συνεχόμενα χρόνια, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται

Στο βήμα του MDRT DAY 2026 η Μαρία Σεβαστάκη – Η ηγεσία στο επίκεντρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Aldemar Olympian Village

MDRT DAY 2026: Η Elaine Milne στην Ελλάδα με το βλέμμα στη νέα εποχή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2026 στο Aldemar Olympian Village

MDRT DAY 2026: Ο Pawel Skotnicki φέρνει στην Ελλάδα τη διεθνή εμπειρία του MDRT

Έχοντας συνδέσει τη δράση του με την επαγγελματική ανάπτυξη, την ηγεσία και την ενδυνάμωση των ανθρώπων του ασφαλιστικού κλάδου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στο προσκήνιο ο ρόλος του Financial Planner – Στις 20 Οκτωβρίου το 2nd Financial Planning Forum της HFPA

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλάζει σταδιακά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την οικονομική συμβουλή.

Στο Παρίσι για το European MGA Summit η Apeiron

Στο Παρίσι για το European MGA Summit βρέθηκαν ο CEO της Apeiron, κ. Γιώργος Μαυρέλης, και ο Co-CEO, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η σημαντική υπεραξία από την ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS

Με κέρδη προ φόρων €10,6 εκατ. για τον Όμιλο της Intracom Holdings και €14,0 εκατ. για τη μητρική εταιρεία ολοκληρώθηκε το Α’ Εξάμηνο του 2026.

Παύλος Κασκαρέλης: «Δυναμώνουμε το όραμά μας» – Ανάπτυξη 11,6% και νέο σχέδιο μετασχηματισμού

Με ανάπτυξη 11,6% στο πρώτο εξάμηνο του 2026 και με αιχμή τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε συνεργασία με τον Όμιλο Reale, η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Στο προσκήνιο ο ρόλος του Financial Planner – Στις 20 Οκτωβρίου το 2nd Financial Planning Forum της HFPA

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλάζει σταδιακά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την οικονομική συμβουλή.

Στο Παρίσι για το European MGA Summit η Apeiron

Στο Παρίσι για το European MGA Summit βρέθηκαν ο CEO της Apeiron, κ. Γιώργος Μαυρέλης, και ο Co-CEO, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της