back to top
13.3 C
Athens
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

Οι κορυφαίοι της Ατλαντικής Ένωσης στη Βαρκελώνη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, η Βαρκελώνη, ήταν η επιβράβευση για τα θετικά αποτελέσματα μίας επιτυχημένης αν και δύσκολης χρονιάς των κορυφαίων συνεργατών της Ατλαντικής Ένωσης.

Οι συνεργάτες της Εταιρίας, εκτός από την πολυτελή διαμονή, έζησαν τέσσερις ξεχωριστές ημέρες, πλούσιες σε νέες εμπειρίες. Επισκέφθηκαν όλα τα γνωστά αξιοθέατα : το Camp Nou Stadium, τον Ρωμαιοκαθολικό ναό Sagrada Familia, το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της Βαρκελώνης, το πάρκο Guell, έργο του αρχιτέκτονα Antoni Gaudi, το κτίριο Perdera καθώς και άλλα κτίρια στο κέντρο της Βαρκελώνης.

- Advertisement -

Με μία ολοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι Monserrat, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον βασιλικό καθεδρικό ναό που βρίσκεται η περίφημη μαύρη Παναγία. Στην συνέχεια, η επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά οινοποιεία της Ευρώπης, το Miguel Torres, έδωσε σε όλους την δυνατότητα να γνωρίσουν την διαδικασία παραγωγής του περίφημου κρασιού της Βαρκελώνης.

Αξέχαστο έμεινε σε όλους το γεύμα στο εστιατόριο Cangrejo Loco, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν την γνωστή paella με θαλασσινά. Το τελευταίο βράδυ, πριν το επίσημο gala της Εταιρίας, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση Flamenco.

- Advertisement -

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κ. Γιάννης Λαπατάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της Εταιρίας, επιβεβαίωσε την δέσμευση της Εταιρίας να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Συνεργάτες της και τους κάλεσε όλους, να δεσμευθούν στον επόμενο προορισμό του νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος – κ. Γιάννης Λαπατάς, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing – κ. Βασίλης Μπακούσης, η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πωλήσεων Μεσιτών – κ. Κάτια Χουρμούζη, ο Διευθυντής  Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτων – κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο κ. Νότης Λαπατάς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Ατλαντική Ένωση επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της στην Ασφάλιση Εγγυήσεων

Η εταιρεία προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις ένα επιπλέον ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης, ενώ παράλληλα ενισχύει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

H συνεργασία με τον Όμιλο Helvetia Baloise φέρνει αναβάθμιση για την Ατλαντική Ένωση

Η ελληνική ασφαλιστική αποκτά πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής, σύγχρονα συστήματα και μοντέλα, καθώς και νέα, ενδιαφέροντα προγράμματα

Το «IW» στην επιβλητική κρυστάλλινη έδρα της ιστορικής Baloise στην Ελβετία

Ευκαιρία αναδρομής στο πλούσιο παρελθόν της Baloise, που μετά την πρόσφατη ένωση με την Helvetia αποτελεί τον 2o μεγαλύτερο ασφαλιστικό όμιλο της χώρας

Η Ατλαντική Ένωση λανσάρει νέο οικονομικό πρόγραμμα μεικτής ασφάλισης – «Ό,τι κι αν γίνει, το αμάξι σου θα επισκευαστεί»

Το λανσάρισμα του οικονομικού προγράμματος μεικτής ασφάλισης Atlantic Max σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ICAP CRIF: Αυτοί είναι οι TRUE LEADERS του 2024

Στους 115 νικητές της λαμπρής διοργάνωσης συγκαταλέγονται οι Allianz, Interamerican και Ιατρόπολις

Ασφαλιστικό «παρών» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου HeDA

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γ. Καντώρος και μέλη του ΔΣ, όπως οι Φ. Μιχάλη, Γ. Κώτσαλος, Κ. Παπαναστασόπουλος

ΕΑΣΕ και ΣΕΣΜΑ άνοιξαν τον διάλογο για μια Ελλάδα που παράγει αξία

Όσα ανέδειξε η κοινή εκδήλωση με θέμα «Νέο παραγωγικό μοντέλο: Η Ελλάδα παράγει – Οι πολίτες ευημερούν»

Η Allianz κάνει την ασφάλιση παιχνίδι και βίωμα για τα παιδιά

Η ασφαλιστική συμβάλλει ενεργά αλλά και διασκεδαστικά στο θεματικό πάρκο Chocolate & Ice Cream Experience

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία