back to top
25 C
Athens
Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Στις παρατάσεις θα κριθεί ο αγώνας των ασφαλιστών

Οι ασφαλιστές βρίσκονται στα γήπεδα και δίνουν αγώνες καθημερινά. Μπορεί και μάχες επιβίωσης. Πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Είναι οι συνεργασίες με τις ασφαλιστικές, είναι οι προμήθειες, είναι τα θεσμικά θέματα, τα μόνιμα προβλήματα που έχουν με τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, οι αθέμιτες πρακτικές.

Ετοιμάζεται, πληροφορείται η στήλη μεγάλος αγώνας, πανελλαδικής εμβέλειας. Τα τέρματα θα βάλουν πολύ έμπειρους τερματοφύλακες, και στις κερκίδες θα κάθονται ασφαλιστικές και επιμελητήρια.  Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, έχουν ήδη γίνει προπονήσεις και γίνονται ενώ, φαίνεται το αποτέλεσμα να κριθεί στις παρατάσεις.

- Advertisement -

Ποιος θα βγει χαμένος, και ποιος κερδισμένος δύσκολα να ειπωθεί τώρα. Τις περισσότερες φορές οι ηττημένοι του πολέμου γράφουν την ιστορία. Αλλά ας περιμένουμε, πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση που έχει σηκώσει πολλές κουβέντες και έχει προκαλέσει άλλα τόσα σχόλια.

Η απονομή δικαιοσύνης δεν είναι και τόσο εύκολη όταν στην μέση εισέρχονται πολλοί παράγοντες. Εχει όμως κρίσιμο ρόλο και δεν πρέπει να λησμονείται!

- Advertisement -

Κρίσιμος είναι και ο ρόλος των Συλλόγων, και των Επιμελητηρίων. Η ύπαρξη τους οφείλεται και στηρίζεται από τους επαγγελματίες του κλάδου. Δεν είναι για να μεταμορφώνονται σε αρένες αψιμαχιών. Λειτουργούν για να στηρίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο. Ο κατακερματισμός έχει μικρή διάρκεια ζωής. Σε ό,τι αφορά την τακτική του διαίρε και βασίλευε που ακούστηκε για πρώτη αφορά από τον Νικολό Μακιαβέλι έχει επιτυχία στα πραγματικά Βασίλεια.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πυρκαγιές, πλημμύρες και ακραία φαινόμενα επαναφέρουν στο προσκήνιο το κόστος της προστασίας

Η συχνότητα και η ένταση των φυσικών καταστροφών αναγκάζουν την αγορά να επαναπροσδιορίσει τα μοντέλα τιμολόγησης

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.

Πρόστιμα και διαταγές σε ασφαλιστικές από την ΤτΕ

Πρόστιμα ύψους 145.875 ευρώ επέβαλλε η Τράπεζα της Ελλάδος σε 13 ασφαλιστικές έξι εξ αυτών διατάχτηκαν όπως αποφύγουν παραβάσεις στο μέλλον.

Ασφαλιστικές αυτοκινήτου, παραβάσεις ΚΟΚ, όροι συμβολαίων

Εφόσον έχουν συνταχθεί νέοι νόμοι για ασφαλέστερη οδήγηση, οι ασφαλιστικές δεν μπορούν να προσαρμόσουν αντίστοιχα τους όρους των ασφαλιστήριων;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πόσα περιστατικά δηλώθηκαν στις 22 ελβετικές ασφαλιστικές ατυχημάτων το 2025

Σύμφωνα με τον Νόμο περί Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων (UVG), όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελβετία ασφαλίζονται υποχρεωτικά

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Το ξίφος των ασφαλιστών στο θηκάρι του Ανασφάλιστου

Τον διαπέρασε τον Ανασφάλιστο ένα ξαφνικό ρίγος  και έβαλε το ξίφος του στο θηκάρι μόλις άκουσε μία φράση που σε δεσμεύει αμετάκλητα.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σίβηρη Χαλκιδικής: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου

Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης συνέδραμαν τις επιχειρησιακές δυνάμεις στο πεδίο αλλά και στην απομάκρυνση πολιτών από οικισμούς που απειλούνταν άμεσα

Στο ΔΣ της EIOPA o Σταύρος Κωνσταντάς

Ο Διευθυντής της ΔΕΕΙΑ αντικαθιστά τον Ante Žigman, πρώην Πρόεδρο ΔΣ της κροατικής εποπτικής αρχής

Ανησυχία για την αυξανόμενη κυκλοφορία του ιού του Δυτικού Νείλου – Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων ζητά άμεση κλιμάκωση μέτρων

Με 110 κρούσματα και 9 θανάτους έως τις 12 Αυγούστου, οι ειδικοί τονίζουν ότι υπάρχει ακόμη κρίσιμο χρονικό περιθώριο για να περιοριστεί η διασπορά

Η ERGO ανακηρύσσεται επίσημος συνεργάτης της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η πολυετής συνεργασία ενισχύει την παγκόσμια παρουσία του ομίλου και υποστηρίζει την επιχειρηματική και εμπορική στρατηγική του στην Ισπανία

Χρ. Νούνης: Ο 2ος Πυλώνας πρέπει να διεισδύσει σημαντικά στην ελληνική αγορά εργασίας

Δήλωση του Προέδρου ΔΣ της ΕΛΕΤΕΑ και του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στο περιθώριο του #ocin26