Στις παρατάσεις θα κριθεί ο αγώνας των ασφαλιστών

Οι ασφαλιστές βρίσκονται στα γήπεδα και δίνουν αγώνες καθημερινά. Μπορεί και μάχες επιβίωσης. Πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Είναι οι συνεργασίες με τις ασφαλιστικές, είναι οι προμήθειες, είναι τα θεσμικά θέματα, τα μόνιμα προβλήματα που έχουν με τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, οι αθέμιτες πρακτικές.

Ετοιμάζεται, πληροφορείται η στήλη μεγάλος αγώνας, πανελλαδικής εμβέλειας. Τα τέρματα θα βάλουν πολύ έμπειρους τερματοφύλακες, και στις κερκίδες θα κάθονται ασφαλιστικές και επιμελητήρια.  Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, έχουν ήδη γίνει προπονήσεις και γίνονται ενώ, φαίνεται το αποτέλεσμα να κριθεί στις παρατάσεις.

Ποιος θα βγει χαμένος, και ποιος κερδισμένος δύσκολα να ειπωθεί τώρα. Τις περισσότερες φορές οι ηττημένοι του πολέμου γράφουν την ιστορία. Αλλά ας περιμένουμε, πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση που έχει σηκώσει πολλές κουβέντες και έχει προκαλέσει άλλα τόσα σχόλια.

Η απονομή δικαιοσύνης δεν είναι και τόσο εύκολη όταν στην μέση εισέρχονται πολλοί παράγοντες. Εχει όμως κρίσιμο ρόλο και δεν πρέπει να λησμονείται!

Κρίσιμος είναι και ο ρόλος των Συλλόγων, και των Επιμελητηρίων. Η ύπαρξη τους οφείλεται και στηρίζεται από τους επαγγελματίες του κλάδου. Δεν είναι για να μεταμορφώνονται σε αρένες αψιμαχιών. Λειτουργούν για να στηρίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο. Ο κατακερματισμός έχει μικρή διάρκεια ζωής. Σε ό,τι αφορά την τακτική του διαίρε και βασίλευε που ακούστηκε για πρώτη αφορά από τον Νικολό Μακιαβέλι έχει επιτυχία στα πραγματικά Βασίλεια.