Κ. Δανδουλάκη: Με την Ευρωπαϊκή Πίστη έχω την ηρεμία της ψυχής μου

Είχαμε την τύχη και την τιμή να συναντήσουμε μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του
σύγχρονου ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης.

Σε μια διαφορετική συνέντευξη για το νέο έντυπο της Ευρωπαϊκής Πίστης, ViSION, που επιμελείται η Ethos Media, η κα Κάτια Δανδουλάκη μας περιέγραψε τη «σχέση ζωής» που έχει αναπτύξει με την Ευρωπαϊκή Πίστη εδώ και 35 χρόνια.

Μας ανέλυσε τις ασφαλιστικές καλύψεις κάθε είδους που έχει όλα αυτά τα χρόνια από την
Εταιρία, επισημαίνοντας τη στήριξη και τα οφέλη που έχει κανείς όταν έχει «συνοδοιπόρο»
στη ζωή του την Ευρωπαϊκή Πίστη. Η κα Δανδουλάκη συνεχίζει και φέτος με αμείωτο ρυθμό το πλούσιο καλλιτεχνικό της έργο.

Πώς επιλέξατε την Ευρωπαϊκή Πίστη για να ασφαλιστείτε;

Είχα τη μεγάλη τύχη να γνωρίσω τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης, από έναν κοινό μας φίλο. Από την πρώτη στιγμή, με κέρδισαν τα στοιχεία της προσωπικότητάς του: έξυπνος, με καθαρή σκέψη, σεμνότητα, εργατικότητα, στόχους, πάθος. Τα είχε όλα. Από τότε μέχρι και σήμερα, δηλαδή για περισσότερα από 35 χρόνια, είμαι πιστή του φίλη και πιστή και στο όραμά του και τους στόχους του. Την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Τι είδους πρόγραμμα έχετε στην Εταιρία;

Έχω συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα υγείας, ασφάλιση ζωής, και επιπλέον έχω ασφαλίσει ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι μου, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», και τέλος το αυτοκίνητό μου. Με λίγα λόγια, έχω ασφαλίσει τα πάντα στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ποια είναι τα οφέλη σας από αυτό;

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό όφελος από την ηρεμία της ψυχής μου. Αισθάνομαι ότι είμαι απολύτως ασφαλής και προφυλαγμένη σε ό,τι μπορώ να προφυλάξω. Χωρίς απολύτως καμία περιττή διαδικασία.

Πιστεύετε ότι επειδή είστε επώνυμη τυγχάνετε καλύτερης αντιμετώπισης από την Εταιρία;

Ούτε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι λόγω επωνυμίας απολαμβάνω οφέλη. Το προφίλ της Εταιρίας είναι ακριβώς όπως το προφίλ του ανθρώπου που την πίστεψε: χαμηλό
προς τα έξω, υψηλό στην ανταπόδοση.

Είχατε παραστάσεις και το φετινό καλοκαίρι; Πείτε μας επίσης τα σχέδιά σας για τον ερχόμενο χειμώνα…

Το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνίστησα στην Επίδαυρο, με τις Ικέτιδες του Ευριπίδη, που παρουσίασε το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού και σε συμπαραγωγή με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Μετά την Επίδαυρο, ακολούθησαν παραστάσεις στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηρώδειο, και κάποιες ακόμη γύρω από την Αθήνα. Τον χειμώνα συνεχίζουμε τη μεγάλη μας επιτυχία για τη σεζόν που πέρασε, το «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη. Ένα έργο αγαπημένο από τον κόσμο, με έναν θίασο 11 πρωταγωνιστών.

Δείτε το έντυπο ViSION της Ευρωπαϊκής Πίστης που επιμελείται η Ethos Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*