back to top
12.2 C
Athens
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο!

Κύριο χαρακτηριστικό της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι η έμφαση στο Δίκτυο με τους συνεργάτες της να έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης ολοκληρώνουν τις ημιτελείς προτάσεις που τους απευθύνουμε. Στόχος η αναγνώριση των συνεργατών που σας εξυπηρετούν και η ανάδειξη των χαρακτηριστικών της Εταιρίας μέσα από την οπτική τους.

- Advertisement -

Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν… έψαχνα τι θα μπορούσα να ακολουθήσω και να υπηρετήσω με επιτυχία, το οποίο παράλληλα θα με γέμιζε εσωτερικά, αλλά και θα μου εξασφάλιζε και καλύτερο μέλλον οικονομικά. Γνωρίζοντας τον Νοέμβριο του 2006 τον τότε συμφοιτητή μου στο μεταπτυχιακό Κίμωνα Αντωνίου, συζητήσαμε και προχωρήσαμε σε συνεργασία.
Με τον Κίμωνα έχουμε μια συνεργασία που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

- Advertisement -

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα, γιατί… βρίσκεσαι δίπλα στον συνάνθρωπό σου όταν οι συνθήκες ηλικίας ή υγείας είναι τέτοιες που η πλειοψηφία των ανθρώπων πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι… καλό θα ήταν στην καθημερινότητά τους να επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου και να αναρωτηθούν αν θα ήθελαν να είναι εκείνοι στη θέση αυτών των ανθρώπων που η τύχη τούς γύρισε την πλάτη ή προτιμούν ένα καλύτερο περιβάλλον στη δική τους άτυχη στιγμή στην υγεία τους.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τα συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, να σκεφτούν τι επίπεδο καθημερινότητας θέλουν να έχουν τότε που όλοι θα τους γυρνούν την πλάτη και θα τους θεωρούν βάρος. Υπάρχει τρόπος να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και μπορούμε να τον συζητήσουμε μαζί.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί… είναι μια Εταιρία που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, ως κορωνίδα της στρατηγικής της τον ασφαλιστή, πράγμα με ιδιαίτερη σημασία για εμένα.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με συνταξιοδοτικά προγράμματα με συναρπάζει, γιατί… ενώ ίσως δεν μπορούν να το αντιληφθούν άμεσα, οι πελάτες μου εξασφαλίζουν την αξιοπρέπειά τους στα δύσκολα χρόνια της σύνταξης ή έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους χρήματα για να σπουδάσουν και να πραγματοποιήσουν τα όποια όνειρά τους.

Η επιτυχία μου στην προώθηση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων θα έλεγα ότι κυρίως οφείλεται… στην τεράστια πίστη που έχω για τη χρηστικότητα των προϊόντων αυτών. Άλλωστε, ανήκω κι εγώ στη γενιά των ανθρώπων που είτε θα αργήσω πολύ να πάρω σύνταξη από το δημόσιο ταμείο είτε θα πάρω τέτοια σύνταξη που σίγουρα θα είναι ανεπαρκής για την αξιοπρέπειά μου.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρία μου ήταν όταν… στάθηκε και εκείνη, και εγώ, δίπλα στην εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το παιδί-πελάτη μου, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω πολύ σοβαρού θέματος υγείας.

Γιώργος Κουτσογεωργάκης

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν… με παρακίνησε ο αδελφός μου το 2002, που ήταν ήδη  στον ασφαλιστικό χώρο και έβλεπα τη σταδιακή εξέλιξή του και συνάμα αντιλήφθηκα ότι η φύση του επαγγέλματος ταιριάζει αρκετά με την κοινωνική μου φύση και τις φιλοδοξίες μου.

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα γιατί… με βοηθά να γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ανταλλάσσω ιδέες, έχω εναλλαγές παραστάσεων, η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική, υπάρχει η γοητεία της δημιουργίας και της πώλησης, αποκτώ κοινωνική αναγνώριση και βοηθώ το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι… οφείλουν να δώσουν αξία στη ζωή τους και να θεωρήσουν την υγεία και την αξιοπρέπειά τους άμεση προτεραιότητα, να κατανοήσουν την έννοια της ασφάλισης, να μην την αντιμετωπίζουν ως ένα επιπλέον κόστος, αλλά σαν μια χείρα βοηθείας στη ζωή τους.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί… αποτελεί μια φερέγγυα Aσφαλιστική Εταιρία με πολύ καλούς δείκτες και με πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά –το βασικότερο– για τις αρχές της Εταιρίας, τη γνώση και το ήθος των ανθρώπων της.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με συνταξιοδοτικά προγράμματα με μαγεύει, γιατί… γνωρίζοντας το ασφαλιστικό σύστημα και τις δημογραφικές προβλέψεις, δίνω την ευκαιρία να δημιουργήσει ο καθένας μόνος του τη σύνταξή του, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής του στο απώτερο μέλλον, και να χτίσω μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας μαζί του.

Η επιτυχία μου στην προώθηση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων θα έλεγα ότι
κυρίως οφείλεται…

α) Στην κατανόηση από πλευράς των πελατών μου ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κόστος.
β) Στην ενεργή συμμετοχή του ιδίου στην αξιοποίηση των χρημάτων του.
γ) Στην άρτια γνώση των ασφαλιστικών όρων και της αγοράς.
δ) Στα άρτια ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά προϊόντα της Εταιρίας μας.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρία μου ήταν όταν… επιβράβευσε για το 2018 τους κατόχους του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας» με το ποσό των 300.000.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό Ασφαλιστική Αγορά 

Δείτε το έντυπο ViSION της Ευρωπαϊκής Πίστης που επιμελείται η Ethos Media

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα εποχή για το Αποκλειστικό Δίκτυο της Groupama Ασφαλιστικής

Η νέα γενιά Συντονιστών Ομάδων και Γραφείων, που έχει προκύψει από τον πυρήνα της εταιρείας, θα συμβάλει στην επίτευξη ενός φιλόδοξου στρατηγικού στόχου

Στο Μέτσοβο, την πέτρινη καρδιά της Ηπείρου, ταξίδεψε το Αποκλειστικό Δίκτυο της Generali

Τα στελέχη της Εταιρείας που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα, μοιράστηκαν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε

Interamerican, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.: Επίλεκτοι εκπρόσωποι Βιωσιμότητας

Δύο ασφαλιστικές εταιρείες ξεχώρισαν στην εκδήλωση «SUSTAINABLE GREECE 2020», που πραγματοποιήθηκε από το QualityNet Foundation, ως επίλεκτοι επιχειρηματικοί εκπρόσωποι της Βιώσιμης

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., στο 13ο Insurance Conference

Μεταξύ των εκλεκτών ομιλητών του 13ου Insurance Conference θα είναι και ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α..

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δίκτυα πωλήσεων και αυτοματοποίηση: Τιμολόγηση, διαχείριση ζημιών, απάτες

Πώς διαμορφώνει η τεχνητή νοημοσύνη τη νέα εποχή του ασφαλιστικού κλάδου

Γιατί είναι ευχαριστημένες οι ασφαλιστικές περιουσίας – Τι άλλαξε

Μπορεί η παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο να αυξήθηκε μόνο 3% το 2024, το άκρως αντίθετο συνέβη ωστόσο με τις αποζημιώσεις

Αστική ευθύνη ξενοδοχείων: Τι καλύπτουν πραγματικά τα ασφαλιστήρια και πού κρύβονται οι «παγίδες»

Την εικόνα επιχειρεί να αποσαφηνίσει ο Αρ. Ατσαλάκης, Hospitality Insurance Solutions Manager και μέλος του Business EXCO της Howden Hellas SA

Το νέο σχέδιο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δικό της εσωτερικό μοντέλο υπολογισμού κινδύνων σχεδιάζει η εταιρεία, σύμφωνα με κύκλους της αγοράς

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 29/12 έως 2/1

Πώς θα καταβληθούν 26.885.193,93 ευρώ σε 30.450 δικαιούχους

Ένας χρόνος ηγεσίας με έμπνευση και διεθνή αντίκτυπο: Ο απολογισμός του Θ. Κοκκάλα στην ERGO International

Ο Πρόεδρος ΔΣ περιέγραψε μια δραστήρια χρονιά υπογραμμίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα και της διασυνοριακής συνεργασίας

Ο Ευριπίδης Παναγιωτίδης ολοκλήρωσε το εξειδικευμένο πρόγραμμα αεροπορικής ασφάλισης της IATA

Ενισχύοντας την ικανότητά του να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τον αεροπορικό κίνδυνο σε διεθνές επίπεδο

Αύξηση 8,1% στα συμβόλαια τεχνικών ασφαλίσεων το 2024

Η αύξηση προέρχεται κυρίως από την αύξηση του πλήθους των συμβολαίων με καλύψεις CAR, EAR

Ευχές της ΕΑΕΕ για το 2026 με έμφαση στην Υγεία, στην Ασφάλεια και στην Ευημερία

Το μήνυμα της ΕΑΕΕ αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα σε μια περίοδο αυξημένων προκλήσεων