back to top
12.3 C
Athens
Κυριακή 8 Μαρτίου 2026

Οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο!

Κύριο χαρακτηριστικό της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι η έμφαση στο Δίκτυο με τους συνεργάτες της να έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του.

Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης ολοκληρώνουν τις ημιτελείς προτάσεις που τους απευθύνουμε. Στόχος η αναγνώριση των συνεργατών που σας εξυπηρετούν και η ανάδειξη των χαρακτηριστικών της Εταιρίας μέσα από την οπτική τους.

- Advertisement -

Δημήτριος – Αδάμ Γροπατσάκης

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν… έψαχνα τι θα μπορούσα να ακολουθήσω και να υπηρετήσω με επιτυχία, το οποίο παράλληλα θα με γέμιζε εσωτερικά, αλλά και θα μου εξασφάλιζε και καλύτερο μέλλον οικονομικά. Γνωρίζοντας τον Νοέμβριο του 2006 τον τότε συμφοιτητή μου στο μεταπτυχιακό Κίμωνα Αντωνίου, συζητήσαμε και προχωρήσαμε σε συνεργασία.
Με τον Κίμωνα έχουμε μια συνεργασία που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

- Advertisement -

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα, γιατί… βρίσκεσαι δίπλα στον συνάνθρωπό σου όταν οι συνθήκες ηλικίας ή υγείας είναι τέτοιες που η πλειοψηφία των ανθρώπων πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι… καλό θα ήταν στην καθημερινότητά τους να επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία ενός δημόσιου νοσοκομείου και να αναρωτηθούν αν θα ήθελαν να είναι εκείνοι στη θέση αυτών των ανθρώπων που η τύχη τούς γύρισε την πλάτη ή προτιμούν ένα καλύτερο περιβάλλον στη δική τους άτυχη στιγμή στην υγεία τους.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τα συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, να σκεφτούν τι επίπεδο καθημερινότητας θέλουν να έχουν τότε που όλοι θα τους γυρνούν την πλάτη και θα τους θεωρούν βάρος. Υπάρχει τρόπος να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και μπορούμε να τον συζητήσουμε μαζί.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί… είναι μια Εταιρία που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, ως κορωνίδα της στρατηγικής της τον ασφαλιστή, πράγμα με ιδιαίτερη σημασία για εμένα.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με συνταξιοδοτικά προγράμματα με συναρπάζει, γιατί… ενώ ίσως δεν μπορούν να το αντιληφθούν άμεσα, οι πελάτες μου εξασφαλίζουν την αξιοπρέπειά τους στα δύσκολα χρόνια της σύνταξης ή έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους χρήματα για να σπουδάσουν και να πραγματοποιήσουν τα όποια όνειρά τους.

Η επιτυχία μου στην προώθηση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων θα έλεγα ότι κυρίως οφείλεται… στην τεράστια πίστη που έχω για τη χρηστικότητα των προϊόντων αυτών. Άλλωστε, ανήκω κι εγώ στη γενιά των ανθρώπων που είτε θα αργήσω πολύ να πάρω σύνταξη από το δημόσιο ταμείο είτε θα πάρω τέτοια σύνταξη που σίγουρα θα είναι ανεπαρκής για την αξιοπρέπειά μου.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρία μου ήταν όταν… στάθηκε και εκείνη, και εγώ, δίπλα στην εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το παιδί-πελάτη μου, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω πολύ σοβαρού θέματος υγείας.

Γιώργος Κουτσογεωργάκης

Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα όταν… με παρακίνησε ο αδελφός μου το 2002, που ήταν ήδη  στον ασφαλιστικό χώρο και έβλεπα τη σταδιακή εξέλιξή του και συνάμα αντιλήφθηκα ότι η φύση του επαγγέλματος ταιριάζει αρκετά με την κοινωνική μου φύση και τις φιλοδοξίες μου.

Η δουλειά μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό επάγγελμα γιατί… με βοηθά να γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ανταλλάσσω ιδέες, έχω εναλλαγές παραστάσεων, η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική, υπάρχει η γοητεία της δημιουργίας και της πώλησης, αποκτώ κοινωνική αναγνώριση και βοηθώ το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.

Στους συμπολίτες που αποφεύγουν να ασφαλιστούν λέω ότι… οφείλουν να δώσουν αξία στη ζωή τους και να θεωρήσουν την υγεία και την αξιοπρέπειά τους άμεση προτεραιότητα, να κατανοήσουν την έννοια της ασφάλισης, να μην την αντιμετωπίζουν ως ένα επιπλέον κόστος, αλλά σαν μια χείρα βοηθείας στη ζωή τους.

Έχω επιλέξει την Ευρωπαϊκή Πίστη γιατί… αποτελεί μια φερέγγυα Aσφαλιστική Εταιρία με πολύ καλούς δείκτες και με πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα, αλλά –το βασικότερο– για τις αρχές της Εταιρίας, τη γνώση και το ήθος των ανθρώπων της.

Το να ασφαλίζω τους πελάτες μου με συνταξιοδοτικά προγράμματα με μαγεύει, γιατί… γνωρίζοντας το ασφαλιστικό σύστημα και τις δημογραφικές προβλέψεις, δίνω την ευκαιρία να δημιουργήσει ο καθένας μόνος του τη σύνταξή του, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής του στο απώτερο μέλλον, και να χτίσω μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας μαζί του.

Η επιτυχία μου στην προώθηση συνταξιοδοτικών προγραμμάτων θα έλεγα ότι
κυρίως οφείλεται…

α) Στην κατανόηση από πλευράς των πελατών μου ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κόστος.
β) Στην ενεργή συμμετοχή του ιδίου στην αξιοποίηση των χρημάτων του.
γ) Στην άρτια γνώση των ασφαλιστικών όρων και της αγοράς.
δ) Στα άρτια ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά προϊόντα της Εταιρίας μας.

Η τελευταία φορά που ένιωσα περήφανος για την Εταιρία μου ήταν όταν… επιβράβευσε για το 2018 τους κατόχους του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας» με το ποσό των 300.000.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό Ασφαλιστική Αγορά 

Δείτε το έντυπο ViSION της Ευρωπαϊκής Πίστης που επιμελείται η Ethos Media

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ημέρα βραβεύσεων του αποκλειστικού δικτύου σηματοδοτεί νέα εποχή για την Groupama

Ο CEO Hassène Feki παρουσίασε τα επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς και υπογράμμισε ότι το 2026 «κάνουμε το όραμα πραγματικότητα, μαζί»

Νέα εποχή για το Αποκλειστικό Δίκτυο της Groupama Ασφαλιστικής

Η νέα γενιά Συντονιστών Ομάδων και Γραφείων, που έχει προκύψει από τον πυρήνα της εταιρείας, θα συμβάλει στην επίτευξη ενός φιλόδοξου στρατηγικού στόχου

Στο Μέτσοβο, την πέτρινη καρδιά της Ηπείρου, ταξίδεψε το Αποκλειστικό Δίκτυο της Generali

Τα στελέχη της Εταιρείας που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα, μοιράστηκαν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε

Interamerican, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.: Επίλεκτοι εκπρόσωποι Βιωσιμότητας

Δύο ασφαλιστικές εταιρείες ξεχώρισαν στην εκδήλωση «SUSTAINABLE GREECE 2020», που πραγματοποιήθηκε από το QualityNet Foundation, ως επίλεκτοι επιχειρηματικοί εκπρόσωποι της Βιώσιμης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Από το ρίσκο στην απόδοση: Ο broker ως επιταχυντής καινοτομίας και ανθεκτικότητας

Στον μεταβαλλόμενο κόσμο της επιχειρηματικότητας πρωταγωνιστούν όσοι κατανοούν πως το ρίσκο δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή εξέλιξης

Το νερό στο επίκεντρο: Επενδύσεις, ανθεκτικότητα και υδατική ασφάλεια το επόμενο μεγάλο στοίχημα της χώρας

Το 2ο Greek Water Summit, που διοργανώνει η ethosEVENTS στις 19/3, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις αλλά και προοπτική για έναν πόρο συνυφασμένο με τη ζωή

Χρ. Μεγάλου: Το βάρος των πωλήσεων στο bancassurance και στα δάνεια

Στόχος, ο διπλασιασμός της ασφαλιστικής παραγωγής με ορίζοντα το 2030

Μεγάλη δωρεά του ΕΕΑ στη δοκιμαζόμενη Αίγινα

«Για εμάς, επιχειρήσεις και κοινωνία πορεύονται δίπλα δίπλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου κατά την παράδοση της ποσότητας εμφιαλωμένου νερού

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Εκδήλωση στο Europa Experience για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η ημερίδα με θέμα «Η βία κατά των γυναικών στη δημοκρατία του σήμερα: από τα στερεότυπα στην ψηφιακή βία» θα πραγματοποιηθεί 8/3 στο Cinema 360°

Κ. Χατζηδάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην προστασία της κοινωνίας

Την ανάγκη για ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης κινδύνων ανέδειξε από το βήμα της εκδήλωσης «Beyond Risk» της ΕΑΕΕ ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Ελ. Παπασπυροπούλου: Η ασφάλιση πυλώνας προστασίας και εμπιστοσύνης για κοινωνία και οικονομία

Στην ανάγκη για ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης, προστασία του καταναλωτή και διαφάνεια στάθηκε μεταξύ άλλων η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ κατά τη ΓΣ

Από το ρίσκο στην απόδοση: Ο broker ως επιταχυντής καινοτομίας και ανθεκτικότητας

Στον μεταβαλλόμενο κόσμο της επιχειρηματικότητας πρωταγωνιστούν όσοι κατανοούν πως το ρίσκο δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή εξέλιξης

«Beyond Risk»: Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, φυσικοί κίνδυνοι και προκλήσεις υγείας στο επίκεντρο του πάνελ

Γιάννης Στουρνάρας, Frédéric de Courtois και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου αντάλλαξαν απόψεις με συντονίστρια τη Μαρία Νικόλτσιου