Γ. Στάθης, NP Ασφαλιστική: Μία πλήρης Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με σεβασμό σε Πελάτη και Συνεργάτη

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Direct Δικτύου κ. Γιώργος Στάθης, αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Eταιρίας. Παρουσιάζει τις απόψεις του σχετικά με τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, την προσήλωση της «NP Aσφαλιστική» στο μοντέλο των συνεργασιών καθώς και τους στόχους παράπλευρης ανάπτυξης στους υπόλοιπους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η NP Ασφαλιστική. Αναλυτικά από το Newsletter Σεπτεμβρίου 2019 της Εταιρίας:

1. Πώς διαμορφώνονται οι συνθήκες στον κλάδο αυτοκινήτου; Ποιά εκτιμάτε ότι θα είναι η πορεία των ασφαλίστρων στο άμεσο μέλλον και ποιά η εξέλιξη των ζημιών για τον κλάδο;

«Στον Κλάδο Αυτοκινήτου θεωρώ ότι έχει σταματήσει η αδικαιολόγητη μείωση στα ασφάλιστρα, που βιώσαμε την τελευταία πενταετία με το κόστος για τον ασφαλισμένο να είναι σχεδόν στο μισό. Όμως οι ζημιές τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί και ως εκ τούτου οι εταιρίες θα προχωρήσουν σε σταδιακές αυξήσεις γιατί ο Δείκτης Ζημιών έχει αρχίσει και μεγαλώνει. Με ό,τι αφορά την Εταιρία μας, έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας ότι για όλο το 2019 δεν πρόκειται να γίνει καμία αύξηση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου.

2. Γιατί η NP Ασφαλιστική παραμένει προσηλωμένη στο μοντέλο των συνεργασιών;

H NP Ασφαλιστική από το ξεκίνημά της, επέλεξε ως μοναδικό τρόπο ανάπτυξης, τον επαγγελματία ασφαλιστή και να μην έχει ως τρόπο προώθησης των προϊόντων της άλλα κανάλια διανομής (Direct – πλατφόρμες τιμολόγησης κ.λ.π.). Πιστεύουμε στον θεσμό της ασφάλισης και πως το συμφέρον του πελάτη εξυπηρετείται καλύτερα από τον εκπαιδευμένο επαγγελματία ασφαλιστή. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι ανεκτίμητες και δεν μπορούν να προσφερθούν από καμία πλατφόρμα και κανένα εναλλακτικό δίκτυο (call centers, bancassurance) που βλέπουν τους πελάτες μόνο ως αγοραστές.

3. Με βάση την φιλοσοφία αυτή, τί ξεχωριστό προσφέρει η NP Ασφαλιστική στον πελάτη & στον συνεργάτη;

Στον πελάτη προσφέρει άριστα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σε λογική τιμή και κυρίως προσφέρει την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς, όταν δηλαδή ο πελάτης έχει ανάγκη την Εταιρία του.

Τον συνεργάτη τον κάνει να νοιώθει μοναδικός, τον βοηθάει να κλείσει νέες δουλειές μέσα από την ευελιξία της Εταιρίας, τον εκπαιδεύει συνεχώς σε όλους τους κλάδους και τα προϊόντα, τον ενημερώνει για τις εξελίξεις στο νέο θεσμικό πλαίσιο και στον τρόπο πώλησης όλων των προϊόντων και κυρίως του διασφαλίζει την ακεραιότητα του μέσω της αξιοπιστίας της Εταιρίας.

4. Ποιους άλλους κλάδους αναπτύσσει η NP Ασφαλιστική πέρα από τον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου;

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε και τους 13 Κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων στους οποίους δραστηριοποιούμαστε και να έχουμε μία ισορροπημένη ανάπτυξη των πωλήσεων. Διαθέτουμε ιδιαίτερη τεχνογνωσία σε κλάδους, όπως ο Κλάδος Μεταφορών, ο Κλάδος Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, ο Κλάδος Περιουσίας, με επώνυμα ειδικά πακέτα, με πλήρη κάλυψη στον πελάτη και ανταγωνιστικές τιμές.

πηγή: NP Family News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*