Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις υποψήφιων ασφαλιστικών πρακτόρων

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Ι.Α. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη& Τετάρτη, 1& 2Οκτωβρίου2019, 13:00 –18:00 καιΤετάρτη, 16 Οκτωβρίου2019, 13:00 –17:0

Οι εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019, θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος www.bankofgreece.gr, καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους  παρακάτω συνδέσμους:

 Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα

 Εξεταστέα Ύλη (Το αρχείο των ερωτήσεων αναρτήθηκε στις 25.2.2019, αλλαγή στις ερωτήσεις 20, 53, 80, 117, 423, 443, 459, 470, 545, 546, 549, 550, 551, 552, 553).

Για την Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις, πατήστε εδώ.

Για τις Οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος εξετάσεων,  πατήστε εδώ.

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, διάρκειας 18 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 18:00
  • Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 18:00
  • Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 17:00 (επανάληψη & test προσομοίωσης)

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ηγεσίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο ICBS Athens International College.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμα θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων και παρουσιάσεων καθώς και την εξεταστέα ύλη που δημοσίευσε η ΤτΕ, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail).
  • Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα

Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος, στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν επί 60 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, προερχομένων από τη συνολική βάση ερωτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (600 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής) και, προκειμένου να επιτύχουν χρειάζεται να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον σε 54 από αυτές (ελάχιστο ποσοστό σωστών απαντήσεων 90%). Εξαιρετικά διευκολυντική προϋπόθεση αποδοτικής παρακολούθησης του φροντιστηριακού προγράμματος είναι οι υποψήφιοι να έχουν προηγουμένως διατρέξει και μελετήσει τη βάση των ερωτήσεων της τράπεζας ώστε να έχουν καταγράψει πιθανές απορίες τους.

Κόστος Συμμετοχής

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €150
  • πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο): €130

Μέλη ΕΙΑΣ ALUMNI SOCIETY

  • εξατομικευμένες συμμετοχές: €75

Τώρα και σε περιβάλλον webinar

Η διαδικτυακή παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει: γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής. Σύγχρονο Η/Υ με μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*