back to top
22.2 C
Athens
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

Στη Στοκχόλμη το εταιρικό δίκτυο της ERGO

Στη Στοκχόλμη, το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Σουηδίας, στη χώρα που αναπτύχθηκε και ακμάζει η κοινωνική οικονομία, ταξίδεψαν οι επιτυχόντες συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της ERGO, που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού πωλήσεων της εταιρείας για το 2018.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην πόλη, μία από τις πιο όμορφες, ζωντανές και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του ευρωπαϊκού Βορρά, η οποία αποτελείται από μία συστάδα διαμαντένιων νησιών και βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χώρας, στην είσοδο της λίμνης Mälaren. Το όνομά της σημαίνει “πόλη ανάμεσα σε γέφυρες” και πρόκειται για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης, με παλάτια, κήπους, κτήρια πραγματικά κομψοτεχνήματα, εκκλησίες επιβλητικού μεγέθους και ένα πλήθος από μουσεία και γέφυρες που τη χαρακτηρίζουν ως “Βενετία του Βορρά”. 

- Advertisement -

Μοναδική στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε η ξενάγηση με ποδήλατο κατά μήκος των καναλιών της πόλης, καθώς βέβαια και η επίσκεψη στο μουσείο Vasa, το μοναδικό πλοίο στο κόσμο που σώζεται από τον 17ο αιώνα και είναι μοναδικό έργο τέχνης. Τους Συνεργάτες συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κ.κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Κυριάκος Μπαφίτης, Διευθυντής  Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Αλέξανδρος Λιάνος, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και Μιχάλης Σηφακάκης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου.

Κατά την 4ημερη διαμονή τους στη Στοκχόλμη οι συμμετέχοντες γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα και βίωσαν για μία ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο, τη ζεστή υποδοχή και τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύσσει η ERGO με τους συνεργάτες της σε κάθε προορισμό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο 11th Business Forum Greece-Sweden

Με κεντρικό θέμα «Europe 2026: Resilience, Innovation & Competitiveness», την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 στο Divani Caravel

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΤΕΑ: Η επόμενη ημέρα της επαγγελματικής ασφάλισης στο επίκεντρο της συνάντησης Νούνη – Μηλιού

Τη σημασία του νέου θεσμικού και φορολογικού πλαισίου για την επαγγελματική ασφάλιση και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των Ταμείων

Μη χάσετε το πρώτο webinar (Το event ως εργαλείο εταιρικής ταυτότητας) της EventAtlas Academy

Πώς ένα corporate event μπορεί να εκφράσει την ταυτότητα και τις αξίες ενός οργανισμού μέσα από κάθε σημείο επαφής με το κοινό;

ΕΑΕΕ – TSB: Στο τραπέζι το insurance gap και η θωράκιση απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Το ασφαλιστικό κενό απέναντι στις φυσικές καταστροφές βρίσκεται πλέον στον πυρήνα των προκλήσεων για την ασφαλιστική αγορά

22 εκατ. ευρώ η ασφαλιστική απάτη σε δύο χρόνια – 13.024 υποθέσεις στο μικροσκόπιο

Περισσότερες από 13.000 περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης εντοπίστηκαν από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των

Microsoft | Κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό του app

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Copilot, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του AI στην εργασία:

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εκτιμούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίσει την «τράπεζα του μέλλοντος»

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Visa, παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, τα ανώτατα στελέχη των ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Έρευνα ΕΑΕΕ: Εξέλιξη ποσοστού πλήθους ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων με κάλυψη φυσικών καταστροφών

Από 01.06.2025 σύμφωνα με τη νομοθεσία κατέστη υποχρεωτική η ασφάλιση οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών και συγκεκριμένα