back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη 19 Μαΐου 2026

Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας (e-learning) και για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει στα Μέλη του και το εκπαιδευτικό του κοινό, την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία του με τον εγνωσμένου κύρους και ιστορικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών LINGUAPHONE, η οποία εκφράζεται στο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με έμφαση σε θέματα λειτουργικής αξιοποίησης της ορολογίας Business English και Insurance English.

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Πιστοποιημένους Τίτλους Επάρκειας τους στην Αγγλική Γλώσσα, καθώς και σε αντίστοιχους Τίτλους Επάρκειας Business English και Insurance English.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, μπορούν να ενταχθούν σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα Μαθησιακά Επίπεδα, κατόπιν ειδικού κατατακτήριου test ή κατά την επιλογή τους, με «γνώμονα» την επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα.

  • 1ο Μαθησιακό Επίπεδο

Basic English Language Level

- Advertisement -
  • 2o Μαθησιακό Επίπεδο

Intermediate English Language Level

  • 3o Μαθησιακό Επίπεδο

Advanced English Language Level

  • 4o Μαθησιακό Επίπεδο

Business English Level

  • 5ο Μαθησιακό Επίπεδο

Insurance English Level

  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ

α. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική Γλώσσα, να τις πιστοποιήσουν και, επομένως, να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, την απόδοση της εργασίας τους και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξής τους.

β. Ομοίως, Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν περαιτέρω την επάρκειά τους στη λειτουργική αξιοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας, της επιχειρησιακής ορολογίας και, πρωτίστως, της ασφαλιστικής, ώστε να διαπλατύνουν τους ασφαλιστικούς τους ορίζοντες και να μπορούν να διεισδύουν αποτελεσματικά στις ξενόγλωσσες πελατειακές αγορές της Χώρας μας και του Εξωτερικού.

Ειδικότερα:

γ. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών που επικοινωνούν με αλλοδαπούς ομολόγους τους και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω ή να ισχυροποιήσουν την ικανότητα έκφρασης του επιχειρησιακού και ασφαλιστικού λεξιλογίου τους στην Αγγλική Γλώσσα.

δ. Στελέχη και Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Εταιρειών που έχουν ως καθήκοντα τους τη σύνταξη ασφαλιστικών κειμένων, προτάσεων, προσφορών, μελετών και επιστολών στην Αγγλική Γλώσσα.

ε. Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που συναλλάσσονται με αλλοδαπούς πελάτες, νομικά ή φυσικά πρόσωπα και επιθυμούν να διεισδύσουν περισσότερο στην αγγλόγλωσση περιοχή της ασφαλιστικής αγοράς μας.

στ. Στελέχη και Υπαλλήλους Τραπεζών, που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος και συναλλάσσονται με αγγλόγλωσσους πελάτες τους.

Ευρύτερα:

ζ. Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν αισθητά την προφορική και γραπτή επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα, προς τον σκοπό ενίσχυσης της επαγγελματικής λειτουργικότητάς τους και της εργασιακής τους προοπτικής.

  • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχεται έκπτωση 50% στα Μέλη της EIAS ALUMNI SOCIETY και ειδικές εκπτώσεις υπέρ των Μελών του Ινστιτούτου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΣΑΠΕ: Στις 26 και 28/5 το υβριδικό σεμινάριο για την ηγεσία και τη διοίκηση ομάδων πωλήσεων

Η θεματολογία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Situational Leadership, Leadership Grid, Coaching και Mentoring, διαχείριση χαμηλής απόδοσης και οργάνωση χρόνου

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με 2 εξειδικευμένα σεμινάρια

Σε συνεργασία με τη Miller Insurance και την International Underwriting Association της Αγγλίας, και επίκεντρο τις νέες προκλήσεις

Εξειδικευμένο σεμινάριο από ΕΣΑΠΕ, ΕΙΑΣ και ΕΕΑ για τη Γενιά Ζ και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να οργανώσουν και να αναπτύξουν αποδοτικά δίκτυα πωλήσεων, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της νέας εποχής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΣΑΠΕ: Στις 26 και 28/5 το υβριδικό σεμινάριο για την ηγεσία και τη διοίκηση ομάδων πωλήσεων

Η θεματολογία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Situational Leadership, Leadership Grid, Coaching και Mentoring, διαχείριση χαμηλής απόδοσης και οργάνωση χρόνου

Υποτροφία «Δ. Κοντομηνάς» στην αριστεύσασα του Executive MBA του ΟΠΑ από τον Όμιλο Interamerican

Η πρωτοβουλία αποτελεί φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, καθώς και στις αξίες που πρέσβευε

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σημαντική τροποποίηση στον ΚΠΔ – Αναγνώριση εγγυητικών επιστολών σε διαδικασίες πλειστηριασμού

Αποκαθίσταται η ίση μεταχείριση μεταξύ τραπεζικών ιδρυμάτων και ασφαλιστικών επιχειρήσεων στον τομέα της εγγυοδοσίας, επισημαίνει η ΕΑΕΕ

Επικουρικό Κεφάλαιο: Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές από τα 2 πάνελ του επετειακού συνεδρίου

Με θέμα την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα και την ασφαλισμένη οδήγηση στην πράξη

ΕΣΑΠΕ: Στις 26 και 28/5 το υβριδικό σεμινάριο για την ηγεσία και τη διοίκηση ομάδων πωλήσεων

Η θεματολογία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Situational Leadership, Leadership Grid, Coaching και Mentoring, διαχείριση χαμηλής απόδοσης και οργάνωση χρόνου

Η SENATUS επεκτείνεται με νέα συνεργασία franchise στο Βόρειο Αιγαίο

Η Αντιπροσωπεία Χίου θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλίσεων, κτηματομεσιτικών, χρηματοδοτήσεων και ενέργειας αξιοποιώντας το πολυεπίπεδο μοντέλο της μητρικής εταιρείας

7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις

Το #ocin26 πραγματοποιείται στις 18/6 από την ΕΛΕΤΕΑ και την ethosEVENTS – Δείτε τη θεματολογία, τους χορηγούς και τις πληροφορίες συμμετοχής