back to top
16.7 C
Athens
Πέμπτη 30 Απριλίου 2026

Στα Νορβηγικά Φιόρδ η Εθνική Ασφαλιστική

Μια μαγευτική κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιόρδ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-20 Ιουλίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 70 άτομα.

Πρώτος σταθμός της κρουαζιέρας – που ξεκίνησε από το Κίελο -, η πρωτεύουσα της Δανίας, η πανέμορφη Κοπεγχάγη, που υποδέχτηκε τους συνεργάτες της Εταιρείας σε μία όμορφη βόλτα στους κήπους του Tivoli και στο πολύχρωμο κανάλι του Nyhavn, χωρίς βέβαια να λείψει από τη ξενάγηση η στάση και οι φωτογραφίες με την πασίγνωστη Μικρή Γοργόνα της πόλης.

- Advertisement -

Ανεβαίνοντας βόρεια, τα επόμενα λιμάνια της κρουαζιέρας, πρόσφεραν στους ταξιδιώτες μοναδικές εικόνες και την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικές ξεχωριστές περιοχές. Στο Olden, ακολουθώντας τις όχθες του Oldeelva και περνώντας δίπλα από εντυπωσιακούς καταρράκτες, η ομάδα της Εθνικής, έφτασε στον παγετώνα Briksdal που αποτελεί κομμάτι του μεγαλύτερου παγετώνα της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Επόμενο λιμάνι το Flaam και η βόλτα θα φέρει τους συμμετέχοντες στο ιστορικό χωριό Laerdal με τα μοναδικά ξύλινα σπίτια αλλά και στο δρόμο του Χιονιού απ’ όπου και θα αποκτήσουν την πραγματική αίσθηση της νορβηγικής φύσης. Ο τελευταίος σταθμός, πριν την επιστροφή στο Κίελο, έφερε τους ταξιδιώτες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, στο Stavanger, με την τυπική αρχιτεκτονική να συνδυάζεται με το μοντέρνο κομμάτι της πόλης.

- Advertisement -

Στο cocktail που προηγήθηκε του αποχαιρετιστήριου δείπνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε εν πλω την τελευταία βραδιά, οι διακεκριμένοι συνεργάτες της Εταιρείας, απόλαυσαν τη θέα από το Sky Bar του επιβλητικού κρουαζιερόπλοιου MSC Meraviglia και υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους αξιωματικούς και τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ στην μεγάλη οθόνη του πλοίου κυριαρχούσε το λογότυπο της Εθνική Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Χριστόφορος Σαρδελής και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς αφού συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους, ως προς την επίτευξη των στόχων, δεσμεύτηκαν για τη συνεχή υποστήριξη της Διοίκησης προς το Δίκτυο της μέσα από ένα συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής αναδιάρθρωσης και με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Το ταξίδι, επίσης, συνόδευαν οι κ.κ. Αγγελική Σκανδαλιάρη, Αναπλ. Γενική Διευθύντρια, Σωτήρης Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Υποδ/ντρια Πωλήσεων Agency, Μαρία Κόρακα, Υποδ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας.

Με εξαιρετικές εντυπώσεις στις αποσκευές της, η ξεχωριστή ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε στόχο νέες υψηλότερες επιδόσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου»

Την Τρίτη 26/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Διπλή διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική στα Greek Risk Management Awards 2026

Η Ομάδας Διαχείρισης Κινδύνων διαδραματίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στη στήριξη της επιχειρηματικής στρατηγικής και της συνολικής λειτουργίας της εταιρείας

Οι ιδέες γίνονται πράξη στο MDRT Power Workshop

Η εκδήλωση έφερε στην κοινότητα ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να εξελιχθεί

Η Εθνική Ασφαλιστική πουλά ακίνητο ιδιοκτησίας της

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 8/5 – Πώς διαμορφώθηκαν οι επιδόσεις της εταιρείας το 2025

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Guiseppe Ζorgno: Η Υδρόγειος επανεξετάζει τα επιχειρησιακά της σχέδια – Ποια και γιατί

Πώς η Υδρόγειος, μετά τη μεγάλη αύξηση παραγωγής το 2025, θα μπορεί να περιορίσει τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο ζημιών από μεγάλα απρόβλεπτα γεγονότα

Εντυπωσιακές ετήσιες επιδόσεις για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική – 26,9% αύξηση κερδών και SCR στο 288,6%

Ν. Μακρόπουλος: «Μέσω του Κλάδου Περιουσίας διεκδικούμε την είσοδό μας στην πρώτη πεντάδα των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών εντός διετίας»

Επανάσταση στην ψηφιακή υγεία των κατοικίδιων: Η TechIns παρουσιάζει την εφαρμογή Hoolie AI

Μέσω προηγμένων αλγορίθμων ML, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν αρχική εκτίμηση για εκατοντάδες πιθανές παθήσεις, με ακρίβεια άνω του 90%

Η Karavias στο 26ο Insurance & Reinsurance Meeting

Στην ετήσια Ασφαλιστική και Αντασφαλιστική Συνάντηση της ΕΑΕΕ, η Karavias έχει αναλάβει τη διοργάνωση απογευματινού networking event

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού: Πότε χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση

Η επικαιροποιημένη οδηγία του ACP προτείνει πιο εξατομικευμένη και ισορροπημένη προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στη στάθμιση οφέλους-βλάβης ανά ηλιακή ομάδα

Λ. Τσαβδαρίδης για καταναλωτική πίστη: Ολοκληρωμένο σχέδιο διαφάνειας, πρόληψης και ουσιαστικής προστασίας

Έμφαση στη σαφή προσυμβατική ενημέρωση και στην καθιέρωση ουσιαστικού ελέγχου πιστοληπτικής ικανότητας, με στόχο την πρόληψη της υπερχρέωσης

ΕΑΣΕ στο DEF26: Η παραγωγικότητα ως καταλύτης για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της οικονομίας

Η συζήτηση ανέδειξε ότι η παραγωγικότητα δεν αποτελεί συνάρτηση μόνο επενδύσεων και υποδομών, αλλά και του τρόπου λειτουργίας των οργανισμών

Guiseppe Ζorgno: Η Υδρόγειος επανεξετάζει τα επιχειρησιακά της σχέδια – Ποια και γιατί

Πώς η Υδρόγειος, μετά τη μεγάλη αύξηση παραγωγής το 2025, θα μπορεί να περιορίσει τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο ζημιών από μεγάλα απρόβλεπτα γεγονότα

Εντυπωσιακές ετήσιες επιδόσεις για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική – 26,9% αύξηση κερδών και SCR στο 288,6%

Ν. Μακρόπουλος: «Μέσω του Κλάδου Περιουσίας διεκδικούμε την είσοδό μας στην πρώτη πεντάδα των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών εντός διετίας»