back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2026

Στα Νορβηγικά Φιόρδ η Εθνική Ασφαλιστική

Μια μαγευτική κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιόρδ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-20 Ιουλίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 70 άτομα.

Πρώτος σταθμός της κρουαζιέρας – που ξεκίνησε από το Κίελο -, η πρωτεύουσα της Δανίας, η πανέμορφη Κοπεγχάγη, που υποδέχτηκε τους συνεργάτες της Εταιρείας σε μία όμορφη βόλτα στους κήπους του Tivoli και στο πολύχρωμο κανάλι του Nyhavn, χωρίς βέβαια να λείψει από τη ξενάγηση η στάση και οι φωτογραφίες με την πασίγνωστη Μικρή Γοργόνα της πόλης.

- Advertisement -

Ανεβαίνοντας βόρεια, τα επόμενα λιμάνια της κρουαζιέρας, πρόσφεραν στους ταξιδιώτες μοναδικές εικόνες και την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικές ξεχωριστές περιοχές. Στο Olden, ακολουθώντας τις όχθες του Oldeelva και περνώντας δίπλα από εντυπωσιακούς καταρράκτες, η ομάδα της Εθνικής, έφτασε στον παγετώνα Briksdal που αποτελεί κομμάτι του μεγαλύτερου παγετώνα της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Επόμενο λιμάνι το Flaam και η βόλτα θα φέρει τους συμμετέχοντες στο ιστορικό χωριό Laerdal με τα μοναδικά ξύλινα σπίτια αλλά και στο δρόμο του Χιονιού απ’ όπου και θα αποκτήσουν την πραγματική αίσθηση της νορβηγικής φύσης. Ο τελευταίος σταθμός, πριν την επιστροφή στο Κίελο, έφερε τους ταξιδιώτες στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, στο Stavanger, με την τυπική αρχιτεκτονική να συνδυάζεται με το μοντέρνο κομμάτι της πόλης.

- Advertisement -

Στο cocktail που προηγήθηκε του αποχαιρετιστήριου δείπνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε εν πλω την τελευταία βραδιά, οι διακεκριμένοι συνεργάτες της Εταιρείας, απόλαυσαν τη θέα από το Sky Bar του επιβλητικού κρουαζιερόπλοιου MSC Meraviglia και υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους αξιωματικούς και τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ στην μεγάλη οθόνη του πλοίου κυριαρχούσε το λογότυπο της Εθνική Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Χριστόφορος Σαρδελής και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς αφού συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους, ως προς την επίτευξη των στόχων, δεσμεύτηκαν για τη συνεχή υποστήριξη της Διοίκησης προς το Δίκτυο της μέσα από ένα συγκεκριμένο πλάνο στρατηγικής αναδιάρθρωσης και με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Το ταξίδι, επίσης, συνόδευαν οι κ.κ. Αγγελική Σκανδαλιάρη, Αναπλ. Γενική Διευθύντρια, Σωτήρης Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Υποδ/ντρια Πωλήσεων Agency, Μαρία Κόρακα, Υποδ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας.

Με εξαιρετικές εντυπώσεις στις αποσκευές της, η ξεχωριστή ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε στόχο νέες υψηλότερες επιδόσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Youth Leaders 2026 επιστρέφει στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει στην εκδήλωση, καλώντας τους νέους να γνωριστούν με την ομάδα της και να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του «Insurance World»

Το 127ο τεύχος κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Παύλου Αχή, Chief Insurance & Reinsurance Officer, ΟΡΙΖΩΝ 1964 Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Εθνική Ασφαλιστική, Allianz και NN: Οι κινήσεις που αλλάζουν τα δίκτυα πωλήσεων και το bancassurance

Αλλαγές διαδρομών στα κανάλια ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αλλά και στήσιμο νέων «επιγραφών» στα ασφαλιστικά προϊόντα που διανέμονται μέσω τραπεζών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ακουστικά στο τιμόνι: Ένας κίνδυνος που κοστίζει ακριβά

Η χρήση ακουστικών κατά την οδήγηση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους και απαγορεύεται από τον ΚΟΚ, επισημαίνει σε ενημέρωσή της η Apeiron Insurance Project

Στο Άμστερνταμ το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Cover Insurance

Ξεχωριστές εμπειρίες για το διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην αναπτυξιακή πορεία της

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Sofos Insurance Agency: Επιτυχημένη χρονιά το 2025 – Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για το 2026

Η παραγωγή έκλεισε στα 50,1 εκατ. €, υπερβαίνοντας 60% τον στόχο, ενώ το 1ο Sofos Insurance Summit και σειρά δράσεων αποτύπωσαν την εξωστρέφεια της εταιρείας και την υποστήριξη προς πελάτες και συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz: Πολυετής σύμπραξη με τον κορυφαίο τενίστα J. Sinner

Ο όμιλος Allianz ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις του...

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και Λοιπών Τουριστικών Μονάδων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 17 και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

ΕΑΕΕ: Ενημέρωση για απόφαση της ΑΑΔΕ

Αναφορικά με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και την πράξη διοικητικού / διορθωτικού προσδιορισμού φόρου

1ο SoEasy Success Summit με διεθνείς ομιλητές στη Λεμεσό

Το συνέδριο είναι ανοικτό σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με δωρεάν συμμετοχή για τους συνεργάτες της εταιρείας

Η χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας να χορηγήσει πανάκριβες θεραπείες έως και 10 φορές φθηνότερα!

Σε αντίθεση με 19 άλλες χώρες της ΕΕ, στην Ελλάδα δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για τη λεγόμενη «Νοσοκομειακή Εξαίρεση»