Βίντεο AXA: Στο πλευρό των ακαδημαϊκών για το ζήτημα των φυσικών καταστροφών

Η ΑΧΑ συμμετείχε ενεργά στο 2ο διεθνές συνέδριο ICHONIC – International Conference of Natural Hazards & Infrastructure – που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Χανιά της Κρήτης και συγκέντρωσε εκπροσώπους από όλο τον κόσμο.

To βίντεο της ΑΧΑ:

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ασφαλιστική:

«ΑΧΑ, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία παγκοσμίως, έχει υψηλά στις προτεραιότητές της τη διαρκή επαγρύπνηση του κοινωνικού συνόλου αναφορικά με την πρόληψη σε θέματα φυσικών καταστροφών και το αποδεικνύει συνεχώς με δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο παγκοσμίου εμβέλειας Συνέδριο Φυσικών Καταστροφών και Υποδομών, το οποίο υποστηρίζεται από διεθνείς οργανισμούς υψηλού κύρους, όπως η American Society of Civil Engineers, η European Association of Earthquake Engineering, η πρωτοβουλία 100RC του Rockefeller Foundation, κ.ά.».

Το Συνέδριο διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στα Χανιά, με τους 400 συμμετέχοντες να προέρχονται από περισσότερες από 35 χώρες, εκπροσωπώντας πάνω από 180 Ερευνητικά Κέντρα ή Πανεπιστήμια, Επιχειρήσεις και διεθνείς Οργανισμούς. Ανάμεσα στις 20 θεματικές διαλέξεις και τους 9 Keynote Speakers, ήταν και ο κ.Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, ο οποίος ανέλυσε σε βάθος το ενδιαφέρον και τη συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και ειδικότερα της ΑΧΑ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*