back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

H ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα την πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου και το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ανακοινώνει την υποστήριξη της Διεθνούς κολυμβήτριας και Πρωταθλήτριας Ελλάδος Νόρας Δράκου καθώς και του Τμήματος Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στον οποίο ανήκει η αθλήτρια.

Η Νόρα Δράκου είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών στα αγωνίσματα των 50 και 100 μέτρων ελεύθερο και ύπτιο. Κατέχει τα Πανελλήνια ρεκόρ στο ύπτιο. Μετράει ήδη δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016.

- Advertisement -

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στην Βουδαπέστη το 2017 είχε καταλάβει την 15η θέση στα 50μ ύπτιο και την 18η θέση στα 100μ ύπτιο ενώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Λονδίνο  το 2016 ήταν 4η στα 50μ ύπτιο και 5η στα 50μ ελεύθερο. 

Νόρα Δράκου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου) Νικόλαος Α. Μακρόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων)
Νόρα Δράκου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου) Νικόλαος Α. Μακρόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων)

 

- Advertisement -

Στόχος της αθλήτριας είναι να πιάσει το όριο συμμετοχής της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολυμβησης της Νότιας Κορέας που θα διεξαχθεί από 21 έως 27 Ιουλίου 2019. Η Νόρα Δράκου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και η προετοιμασία της έως τώρα πηγαίνει εξαιρετικά. Η πρωταθλήτρια είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της στη Νότια Κορέα και πέρα από το χρόνο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να κυνηγήσει μία ακόμα διάκριση.

Η 26χρονη αθλήτρια συνδυάζει την κολύμβηση με τις σπουδές της στη Φιλολογία ενώ η επιμονή, η προσήλωση, η αυτοπειθαρχία και η μαχητικότητα είναι κάποια από τα δυνατά της χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, καλωσορίζοντας την αθλήτρια υπογράμμισε ότι: «Είναι υποχρέωσή μας να υποστηρίζουμε αθλητές που με το ήθος κα τη μαχητικότητά τους εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας. Οφείλουμε να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και να τους δείχνουμε ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή και πειθαρχία όλα είναι εφικτά».

 

Νόρα Δράκου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου) Νικόλαος Α. Μακρόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων) Θεοδώρα Σταθούρου (Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων Marketing & Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική)

 

«Είναι τιμή και προνόμιο να υποστηρίζουμε αθλητές με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Νόρας και όλη η οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική της εύχεται αμέτρητες αγωνιστικές επιτυχίες με την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της». 

 

Γιάννης Αποστολάκος (Team Manager Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου) Νόρα Δράκου (Πρωταθλήτρια Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου) Νικόλαος Α. Μακρόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων) Στέφανος Αυγουλέας (Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου)

 

Από την πλευρά της, η Νόρα Δράκου, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της στον αθλητισμό, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική. Η υποστήριξη της είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο για τη στήριξη του και δεσμεύομαι να προσπαθήσω στο μέγιστο βαθμό».   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επιβραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της με VIP ταξίδι στο Costa Navarino

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διοργάνωσε από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό ταξίδι επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Σε μια συγκυρία όπου η ένταξη της εταιρείας στον Όμιλο της CrediaBank ανοίγει νέο κεφάλαιο, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μιχάλη Κολέτσου ως Τεχνικού Διευθυντή Όλων των Κλάδων Ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...