back to top
17.2 C
Athens
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026

Εθνική Ασφαλιστική: Επαγγελματικοί τίτλοι της LIMRA σε Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

Σε μια ξεχωριστή και σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, η απονομή του επαγγελματικού τίτλου CIAM της LIMRA International, σε 45 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο επαγγελματικός τίτλος Chartered Insurance Agency Manager (CIAM) της LIMRA, απονέμεται σε μάνατζερ ασφαλιστικών γραφείων που ολοκληρώνουν επιτυχώς το συνολικής διάρκειας 25 ημερών εργαστηριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο που σηματοδοτεί το πρότυπο αριστείας στο πλαίσιο της αγοράς ασφαλίσεων ζωής σε όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο μιας πρωτότυπης και ουσιαστικής εκδήλωσης, η οποία συνδύασε την απονομή με τη ξενάγηση όλων των συμμετεχόντων, από αρχαιολόγους- ξεναγούς του Μουσείου, στην επίκαιρη και σπάνια έκθεση με τίτλο: «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός», η οποία περιλαμβάνει κεραμικά και σχέδια που εμπνεύστηκε ο Πικάσο από την αρχαιότητα, σε συνομιλία με αρχαία έργα.

Μετά τη ξενάγηση ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γιάννη Μαυρίκη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πωλήσεων κ. Μιχάλη Τάτση, τον κ. Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA & Senior LIMRA Consultant & Instructor    και τον κ. Andy Khoo, Managing Director, της LIMRA Talent Solutions International.

- Advertisement -

Την εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν επίσης στελέχη της Εταιρίας από τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, έκλεισε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποστήριξης Πωλήσεων κ. Σωτήρης Σοφόπουλος.

Οι Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι έλαβαν τη διάκριση CIAM της LIMRA έχουν ως εξής: Αγγελόπουλος Χρήστος, Αδαμάκης Ιωάννης, Γκερέκος  Γιώργος, Ζάχαρης Ανδρέας, Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, Καλαντζής Ηρακλής, Κοκκινέλης Λάμπρος, Κόλτσος Αθανάσιος, Λιάρος Ιωάννης, Λιόλιος Κώστας, Λυκούρεσης Βασίλης, Μαγκώνης Παναγιώτης, Ντόκορος Κώστας, Πίνη Μαρίνα, Πλάγος Γιώργος, Τεκερλέκη Στέλλα, Τσάρα Μαρία, Τσουκαλάς Χρήστος, Χατζάκος Γεώργιος, Χατζηκωνσταντίνου Ελένη, Νταρακλήτση Ελένη, Τριανταφυλλόπουλος Τριαντάφυλλος, Αργυρόπουλος Βασίλης, Βουρβαχάκη Δήμητρα, Γεωργόπουλος Αθανάσιος, Δανιάς Νικόλαος, Δερμιτζάκης Στέλιος, Διαμαντόπουλος Θεόδωρος, Καλαμπαλής Μιχάλης, Κατσαρός Ιωάννης, Κουτζαμάνης Γεώργιος, Λεμπεντέφ Βλαδίμηρος, Λύρα Χρύσα, Μπέκας Ιωάννης, Μπεκίρης Σπυρίδων, Μωρογιάννης Ηλίας, Παγκράτης Θεόδωρος, Παυλίδης Σάββας, Πολυδωρόπουλος Παναγιώτης, Σαρρής Ιωάννης, Σκαλιδάκης Ιωάννης, Σκιαδαρέσης Χάρης, Σπαλιάρας Χρήστος, Τσιούμας Δημήτρης.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια αντίστοιχη ειδική εκδήλωση που περιελάμβανε σύντομη ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου με τη βοήθεια αρχαιολόγων-ξεναγών, η απονομή του επαγγελματικού τίτλου Chartered Insurance Agency Manager (CIΑM) της LIMRA, σε 35 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα ονόματα των οποίων έχουν ως εξής:

Μ. Αδαμάκης, Γ. Αναστασίου, Χ. Γκίλιας, Δ. Δημητριάδης, Κ. Δουδέση, Δ. Δρακούλη, Α. Καρακώστα, Γ. Κάρος, Π. Κασιράνης, Κ. Καταγάς, Π. Κατσαϊδώνης, Γ. Κουνέλης, Γ. Κουφοπούλου, Ι. Μαυρομμάτης, Δ. Μηλιόρδος, Σ. Μουμτζής, Θ. Μουτάφης, Ι. Μπιρμπίλης, Κ. Μπλιούμη, Π. Μποτίνης, Δ. Ντόκος, Α. Ξηρού, Μ. Παπαϊωάννου, Κ. Πατρικίου, Γ. Ρήγας, Φ. Σακκάς, Ν. Τζαβέλλας, Σ. Τζονίκη, Δ. Τζουγανάτος, Γ. Τοσουνίδου, Σ. Τότολος, Η. Τσίρμπας, Α. Φιλιππάτου, Π. Χαλκοδαίμων, Δ. Χρυσός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός άξονας της στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η διαρκής και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των συνεργατών του εταιρικού δικτύου της. Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία χρόνια, πέραν του συστηματικού και αποτελεσματικού εταιρικού προγράμματος εκπαίδευσης προς το Δίκτυο Πωλήσεων, η Εθνική Ασφαλιστική έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις μέσα από την υλοποίηση πλήθους Εργαστηρίων της LIMRA που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, συμβάλλοντας στην αποδοτικότερη λειτουργία του εταιρικού δικτύου συνεργατών της και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

H Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη 

Μια διαφορετική εμπειρία για τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

Η Εθνική Ασφαλιστική απέσπασε για ακόμη μία χρονιά τη Χρυσή Διάκριση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό αξιολόγησης επιχειρηματικής βιωσιμότητας EcoVadis

Πέντε διακρίσεις για την καμπάνια πρόληψης φυσικών καταστροφών της Εθνικής Ασφαλιστικής

Πέντε βραβεία απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στα Content Marketing Awards 2026, για την επικοινωνιακή πρωτοβουλία της με επίκεντρο τις φυσικές καταστροφές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

Ο Φώτης Πουλής αναλαμβάνει Διευθυντής Ανάπτυξης στον «ΠΑΝΟΡΜΟ»

Σε νέα επαγγελματική θέση στον Συνεταιρισμό Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» περνά ο Φώτης Πουλής

ERGO Ασφαλιστική: Σταθερός ασφαλιστικός συνεργάτης του Ladies Run από το 2012

Σταθερή παρουσία στο Ladies Run διατηρεί η ERGO Ασφαλιστική, η οποία στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά της

Τεχνητή νοημοσύνη, εταιρικές αξίες και ευεξία στο επίκεντρο της Εβδομάδας Αξιών της  NN Hellas

Τη σύνδεση των εταιρικών αξιών με τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο ανέδειξε η NN Hellas, μέσα από την Εβδομάδα Αξιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

O ΠΣΑΣ για τον «Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων(Α.Ε.Λ.Α.)»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), εκπροσωπώντας θεσμικά το σώμα των επαγγελματιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη χώρα

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

CrediaBank: Ενέκρινε η Γ.Γ. Εμπορίου τη συγχώνευση με απορρόφηση της Europe Holdings

Την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank προβλέπει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Στις 3 Νοεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ανοίγει τον διάλογο για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της νέας εποχής

Με κεντρικό θέμα «Από την Αβεβαιότητα στην Ανθεκτικότητα – Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στη Νέα Εποχή»

Το ελληνικό «φιλότιμο» ως θεμέλιο της σύγχρονης ηγεσίας

Υπάρχουν λέξεις που δύσκολα μεταφράζονται, όχι επειδή δεν υπάρχουν αντίστοιχες έννοιες σε άλλες γλώσσες, αλλά επειδή συμπυκνώνουν έναν ολόκληρο