back to top
14.2 C
Athens
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025

Εθνική Ασφαλιστική: Επαγγελματικοί τίτλοι της LIMRA σε Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

Σε μια ξεχωριστή και σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, η απονομή του επαγγελματικού τίτλου CIAM της LIMRA International, σε 45 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο επαγγελματικός τίτλος Chartered Insurance Agency Manager (CIAM) της LIMRA, απονέμεται σε μάνατζερ ασφαλιστικών γραφείων που ολοκληρώνουν επιτυχώς το συνολικής διάρκειας 25 ημερών εργαστηριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο που σηματοδοτεί το πρότυπο αριστείας στο πλαίσιο της αγοράς ασφαλίσεων ζωής σε όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο μιας πρωτότυπης και ουσιαστικής εκδήλωσης, η οποία συνδύασε την απονομή με τη ξενάγηση όλων των συμμετεχόντων, από αρχαιολόγους- ξεναγούς του Μουσείου, στην επίκαιρη και σπάνια έκθεση με τίτλο: «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός», η οποία περιλαμβάνει κεραμικά και σχέδια που εμπνεύστηκε ο Πικάσο από την αρχαιότητα, σε συνομιλία με αρχαία έργα.

Μετά τη ξενάγηση ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γιάννη Μαυρίκη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πωλήσεων κ. Μιχάλη Τάτση, τον κ. Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA & Senior LIMRA Consultant & Instructor    και τον κ. Andy Khoo, Managing Director, της LIMRA Talent Solutions International.

- Advertisement -

Την εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν επίσης στελέχη της Εταιρίας από τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, έκλεισε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποστήριξης Πωλήσεων κ. Σωτήρης Σοφόπουλος.

Οι Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι έλαβαν τη διάκριση CIAM της LIMRA έχουν ως εξής: Αγγελόπουλος Χρήστος, Αδαμάκης Ιωάννης, Γκερέκος  Γιώργος, Ζάχαρης Ανδρέας, Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, Καλαντζής Ηρακλής, Κοκκινέλης Λάμπρος, Κόλτσος Αθανάσιος, Λιάρος Ιωάννης, Λιόλιος Κώστας, Λυκούρεσης Βασίλης, Μαγκώνης Παναγιώτης, Ντόκορος Κώστας, Πίνη Μαρίνα, Πλάγος Γιώργος, Τεκερλέκη Στέλλα, Τσάρα Μαρία, Τσουκαλάς Χρήστος, Χατζάκος Γεώργιος, Χατζηκωνσταντίνου Ελένη, Νταρακλήτση Ελένη, Τριανταφυλλόπουλος Τριαντάφυλλος, Αργυρόπουλος Βασίλης, Βουρβαχάκη Δήμητρα, Γεωργόπουλος Αθανάσιος, Δανιάς Νικόλαος, Δερμιτζάκης Στέλιος, Διαμαντόπουλος Θεόδωρος, Καλαμπαλής Μιχάλης, Κατσαρός Ιωάννης, Κουτζαμάνης Γεώργιος, Λεμπεντέφ Βλαδίμηρος, Λύρα Χρύσα, Μπέκας Ιωάννης, Μπεκίρης Σπυρίδων, Μωρογιάννης Ηλίας, Παγκράτης Θεόδωρος, Παυλίδης Σάββας, Πολυδωρόπουλος Παναγιώτης, Σαρρής Ιωάννης, Σκαλιδάκης Ιωάννης, Σκιαδαρέσης Χάρης, Σπαλιάρας Χρήστος, Τσιούμας Δημήτρης.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια αντίστοιχη ειδική εκδήλωση που περιελάμβανε σύντομη ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου με τη βοήθεια αρχαιολόγων-ξεναγών, η απονομή του επαγγελματικού τίτλου Chartered Insurance Agency Manager (CIΑM) της LIMRA, σε 35 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα ονόματα των οποίων έχουν ως εξής:

Μ. Αδαμάκης, Γ. Αναστασίου, Χ. Γκίλιας, Δ. Δημητριάδης, Κ. Δουδέση, Δ. Δρακούλη, Α. Καρακώστα, Γ. Κάρος, Π. Κασιράνης, Κ. Καταγάς, Π. Κατσαϊδώνης, Γ. Κουνέλης, Γ. Κουφοπούλου, Ι. Μαυρομμάτης, Δ. Μηλιόρδος, Σ. Μουμτζής, Θ. Μουτάφης, Ι. Μπιρμπίλης, Κ. Μπλιούμη, Π. Μποτίνης, Δ. Ντόκος, Α. Ξηρού, Μ. Παπαϊωάννου, Κ. Πατρικίου, Γ. Ρήγας, Φ. Σακκάς, Ν. Τζαβέλλας, Σ. Τζονίκη, Δ. Τζουγανάτος, Γ. Τοσουνίδου, Σ. Τότολος, Η. Τσίρμπας, Α. Φιλιππάτου, Π. Χαλκοδαίμων, Δ. Χρυσός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός άξονας της στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η διαρκής και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των συνεργατών του εταιρικού δικτύου της. Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία χρόνια, πέραν του συστηματικού και αποτελεσματικού εταιρικού προγράμματος εκπαίδευσης προς το Δίκτυο Πωλήσεων, η Εθνική Ασφαλιστική έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις μέσα από την υλοποίηση πλήθους Εργαστηρίων της LIMRA που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, συμβάλλοντας στην αποδοτικότερη λειτουργία του εταιρικού δικτύου συνεργατών της και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

«The Future of Insurance»: Η KPMG στην Ελλάδα παρουσιάζει τη 15η Ετήσια Έκθεση για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά

Ένα πολύτιμο εργαλείο στρατηγικής ανάλυσης του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Electra Palace Athens στις 9/12

Ανακοίνωση της ΠΟΑΔ για το δικαίωμα συμβολαίου

Η Ομοσπονδία ζητά την ανάκληση πρόσφατης απόφασης της Εθνικής Ασφαλιστικής για επιβολή δικαιώματος συμβολαίου υφιστάμενα προγράμματα υγείας

Το νέο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής

Καμία αλλαγή στον CEO και στον πρόεδρο, από τον νέο μέτοχο

ΕΕΑ: Δίκαιο το αίτημα των ΕΑΔΕ και ΣΠΑΤΕ για απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Το Επιμελητήριο εκφράζει την πεποίθηση ότι η διοίκηση της εταιρείας θα ανακαλέσει την αιφνιδιαστική και επιβαρυντική για τους συνεργάτες της απόφαση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

100 Χρόνια Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Ένας αιώνας προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια του ΠΙΣ θα κορυφωθούν στις 13 Δεκεμβρίου

Η Humanity Greece χαρτογραφεί για πρώτη φορά τον εθελοντισμό στην Ελλάδα – Βίντεο

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού φωταγωγεί εμβληματικά σημεία της χώρας

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Atlantic Insurance Co. Public Ltd

Ο Οικονομικός Διευθυντής της κυπριακής ασφαλιστικής Λουκής Ιωάννου παρουσίασε τις δραστηριότητες και προοπτικές της στο Roadshow του ΧΑΚ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πώς η αυτοκινητοβιομηχανία αποχαιρετά το 2025 – Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για νέους παίκτες

Η Allianz Trade περιγράφει το τοπίο που διαμορφώνουν οι δασμοί, οι κανονισμοί και η τεχνολογία

100 Χρόνια Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Ένας αιώνας προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια του ΠΙΣ θα κορυφωθούν στις 13 Δεκεμβρίου

Eurohold: Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2025

Αύξηση εσόδων 12% και EBITDA 23,1% για τη μητρική της Euroins

Health4Crew: Μια ελληνική startup για την υγεία των ναυτικών

Το μοντέλο της νεοφυούς επιχείρησης στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: πρόληψη, άμεση υποστήριξη και συνεχή παρακολούθηση

Η Humanity Greece χαρτογραφεί για πρώτη φορά τον εθελοντισμό στην Ελλάδα – Βίντεο

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού φωταγωγεί εμβληματικά σημεία της χώρας