back to top
34.4 C
Athens
Πέμπτη 6 Αυγούστου 2026

H Arag πάει… Αυστραλία

Μια συνεργασία – ορόσημο ανακοίνωσε ο όμιλος ARAG Γερμανίας με την HDI Αυστραλίας. Στόχος είναι η επέκταση του Ομίλου σε διεθνή κλίμακα.

Η «ARAG Services Pty Ltd»  αποτελεί πλέον θυγατρική πλήρους κυριότητας του Ομίλου ARAG  και αναλαμβάνει εργασίες Γενικού Διαχειριστή (MGA) επί χαρτοφυλακίου ασφαλιστικών προϊόντων νομικών εξόδων στο Σύδνεϋ, των οποίων τον κίνδυνο έχει αναλάβει  η HDI Αυστραλίας .

- Advertisement -

«Εξακολουθούμε διαρκώς να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας δραστηριότητες μέσα από νέες στρατηγικές ευκαιρίες για τον Όμιλο ARAG , με δεδομένο ότι  οι διεθνείς μας εργασίες ασφαλίσεων νομικής προστασίας αντιπροσωπεύουν το 60% των συνολικών μας εσόδων ασφαλίσεων νομικής προστασίας. Το 2018 ο Όμιλος ARAG κατέγραψε αύξηση ασφαλίστρων της τάξεως του 7% στον τομέα νομικής προστασίας του Ομίλου, δηλαδή από 938,9 εκατ. Ευρώ σε 1.004,3 εκατ.»  , διευκρινίζει Dr.Dr. h.c. Paul-Otto Fassbender, CEO και βασικός μέτοχος του Ομίλου ARAG, όπως μεταδίδει το asfalisinet.gr. To 2018 o Ομιλος ARAG σημείωσε αύξηση στα μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά 4,3%, δηλαδή κατά   1,65 εκατ. Ευρώ.

«Η αγορά ασφαλίσεων νομικών εξόδων της Αυστραλίας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανυπομονούμε  να ξεκινήσουμε τις εργασίες μας στην 5η  ήπειρο , η οποία αποτελεί την 18η χώρα δραστηριοποίησης του Ομίλου ARAG».

- Advertisement -

Η «ARAG Services Australia», διοριζόμενη υπό καθεστώς εξουσιοδότησης από την ασφαλιστική εταιρία HDI Global Specialty SE Australia, ενεργεί για την σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων αλλά και για την διαχείριση σχετικών ζημιών για ασφαλιστήρια νομικών εξόδων, για λογαριασμό της HDI Αυστραλίας. Η θυγατρική της ARAG στην Αυστραλία προσφέρει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα κάλυψης Νομικών Εξόδων , εστιάζοντας σε μεσίτες ασφαλίσεων αλλά και σε άλλους διαμεσολαβητές. Η γκάμα των προγραμμάτων περιλαμβάνει κάλυψη νομικών εξόδων για τις επιχειρήσεις αλλά και  για την οικογένεια.

Διευθύνουσα Σύμβουλος  της θυγατρικής της ARAG Services Australia έχει διοριστεί η κα. Antoinette von Wendt. Η κα. Wendt εντάχθηκε στο δυναμικό της  ARAG το 2015 και έχει εργαστεί στο Τμήμα Ανάπτυξης Εταιρικών Πελατών. Η Antoinette von Wendt διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη εργασιών και την ψηφιοποίηση στους κλάδους της ενέργειας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Mark Fleiser , Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής του Υποκαταστήματος της  HDI Global Specialty SE Australia δήλωσε : «Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι που στο εξής θα  συνεργαζόμαστε με την ARAG Services Australia, προσφέροντας στην  αγορά της Αυστραλίας μια νέα πρόταση στην ασφάλιση νομικής προστασίας. Αναγνωρίζουμε  την σημαντική αξία της προσφοράς νομικής κάλυψης στους πελάτες μας, τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με απρόοπτα νομικά έξοδα.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Νομική προστασία ως ασπίδα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες – Η πρόταση της ARAG SE Greece

Ένα συμπληρωματικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου, ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους

Εκκίνηση στο Καλλιμάρμαρο για τη συνεργασία της HDI με την ΕΟΕ

Με την ανάπτυξη στρατηγικών ανθεκτικότητας, η πρωτοβουλία Iconic Landmarks φιλοδοξεί να συμβάλει στη βιώσιμη διατήρηση σημαντικών μνημείων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στο πορτοκαλί οι κίνδυνοι αγοράς και κυβερνοχώρου σύμφωνα με το τελευταίο Risk Dasboard της EIOPA

Παρότι οι κίνδυνοι παραμένουν γενικά σταθεροί, οι ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές εκφράζουν ανησυχίες για το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης διόρθωσης στις αγορές

Πυρκαγιές, πλημμύρες και ακραία φαινόμενα επαναφέρουν στο προσκήνιο το κόστος της προστασίας

Η συχνότητα και η ένταση των φυσικών καταστροφών αναγκάζουν την αγορά να επαναπροσδιορίσει τα μοντέλα τιμολόγησης

Cyber-Crash στη Wall Street: Χάκερ «χτυπούν» κολοσσούς των hedge funds – Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο

Για να παρακάμψουν τα αυστηρά συστήματα ασφαλείας, οι δράστες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του «voice phishing»

Πόσα περιστατικά δηλώθηκαν στις 22 ελβετικές ασφαλιστικές ατυχημάτων το 2025

Σύμφωνα με τον Νόμο περί Ασφάλισης κατά Ατυχημάτων (UVG), όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελβετία ασφαλίζονται υποχρεωτικά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στο πορτοκαλί οι κίνδυνοι αγοράς και κυβερνοχώρου σύμφωνα με το τελευταίο Risk Dasboard της EIOPA

Παρότι οι κίνδυνοι παραμένουν γενικά σταθεροί, οι ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές εκφράζουν ανησυχίες για το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης διόρθωσης στις αγορές

Πυρκαγιές, πλημμύρες και ακραία φαινόμενα επαναφέρουν στο προσκήνιο το κόστος της προστασίας

Η συχνότητα και η ένταση των φυσικών καταστροφών αναγκάζουν την αγορά να επαναπροσδιορίσει τα μοντέλα τιμολόγησης

Cyber-Crash στη Wall Street: Χάκερ «χτυπούν» κολοσσούς των hedge funds – Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο

Για να παρακάμψουν τα αυστηρά συστήματα ασφαλείας, οι δράστες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του «voice phishing»

Φιλικός Διακανονισμός: Η λύση που απλοποιεί και επιταχύνει την αποζημίωση ύστερα από τροχαίο

Η Apollon Insurance υπενθυμίζει τα ενός συστήματος που επιτρέπει, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, την ταχύτερη διαχείριση των απαιτήσεων

Όλα τα μέτρα για τους πυρόπληκτους

Ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία να επιταχύνουν τις διαδικασίες