back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025

H Arag πάει… Αυστραλία

Μια συνεργασία – ορόσημο ανακοίνωσε ο όμιλος ARAG Γερμανίας με την HDI Αυστραλίας. Στόχος είναι η επέκταση του Ομίλου σε διεθνή κλίμακα.

Η «ARAG Services Pty Ltd»  αποτελεί πλέον θυγατρική πλήρους κυριότητας του Ομίλου ARAG  και αναλαμβάνει εργασίες Γενικού Διαχειριστή (MGA) επί χαρτοφυλακίου ασφαλιστικών προϊόντων νομικών εξόδων στο Σύδνεϋ, των οποίων τον κίνδυνο έχει αναλάβει  η HDI Αυστραλίας .

- Advertisement -

«Εξακολουθούμε διαρκώς να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας δραστηριότητες μέσα από νέες στρατηγικές ευκαιρίες για τον Όμιλο ARAG , με δεδομένο ότι  οι διεθνείς μας εργασίες ασφαλίσεων νομικής προστασίας αντιπροσωπεύουν το 60% των συνολικών μας εσόδων ασφαλίσεων νομικής προστασίας. Το 2018 ο Όμιλος ARAG κατέγραψε αύξηση ασφαλίστρων της τάξεως του 7% στον τομέα νομικής προστασίας του Ομίλου, δηλαδή από 938,9 εκατ. Ευρώ σε 1.004,3 εκατ.»  , διευκρινίζει Dr.Dr. h.c. Paul-Otto Fassbender, CEO και βασικός μέτοχος του Ομίλου ARAG, όπως μεταδίδει το asfalisinet.gr. To 2018 o Ομιλος ARAG σημείωσε αύξηση στα μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά 4,3%, δηλαδή κατά   1,65 εκατ. Ευρώ.

«Η αγορά ασφαλίσεων νομικών εξόδων της Αυστραλίας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανυπομονούμε  να ξεκινήσουμε τις εργασίες μας στην 5η  ήπειρο , η οποία αποτελεί την 18η χώρα δραστηριοποίησης του Ομίλου ARAG».

- Advertisement -

Η «ARAG Services Australia», διοριζόμενη υπό καθεστώς εξουσιοδότησης από την ασφαλιστική εταιρία HDI Global Specialty SE Australia, ενεργεί για την σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων αλλά και για την διαχείριση σχετικών ζημιών για ασφαλιστήρια νομικών εξόδων, για λογαριασμό της HDI Αυστραλίας. Η θυγατρική της ARAG στην Αυστραλία προσφέρει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα κάλυψης Νομικών Εξόδων , εστιάζοντας σε μεσίτες ασφαλίσεων αλλά και σε άλλους διαμεσολαβητές. Η γκάμα των προγραμμάτων περιλαμβάνει κάλυψη νομικών εξόδων για τις επιχειρήσεις αλλά και  για την οικογένεια.

Διευθύνουσα Σύμβουλος  της θυγατρικής της ARAG Services Australia έχει διοριστεί η κα. Antoinette von Wendt. Η κα. Wendt εντάχθηκε στο δυναμικό της  ARAG το 2015 και έχει εργαστεί στο Τμήμα Ανάπτυξης Εταιρικών Πελατών. Η Antoinette von Wendt διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη εργασιών και την ψηφιοποίηση στους κλάδους της ενέργειας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Mark Fleiser , Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής του Υποκαταστήματος της  HDI Global Specialty SE Australia δήλωσε : «Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι που στο εξής θα  συνεργαζόμαστε με την ARAG Services Australia, προσφέροντας στην  αγορά της Αυστραλίας μια νέα πρόταση στην ασφάλιση νομικής προστασίας. Αναγνωρίζουμε  την σημαντική αξία της προσφοράς νομικής κάλυψης στους πελάτες μας, τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με απρόοπτα νομικά έξοδα.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για δημόσιους υπαλλήλους από την ARAG SE

Σιγουριά και υποστήριξη σε περιπτώσεις διοικητικών διαφορών και αποφάσεων που επηρεάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων

Η ARAG SE Greece προωθεί εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας

Η εταιρεία τονίζει ότι «η δικαιοσύνη είναι προσωπική υπόθεση», αναδεικνύοντας τη σημασία της εξατομικευμένης κάλυψης για κάθε πολίτη

Μην πετάς ποτέ αποδείξεις και συμβόλαια – ένα απλό tip που μπορεί να σε σώσει

Η ARAG επισημαίνει ότι η σωστή τεκμηρίωση είναι το πρώτο βήμα για να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου

Με επιτυχία και κοινωνική ευαισθησία ολοκληρώθηκε η 3η ελληνική ARAG DAY – Βίντεο

Η ετήσια εκδήλωση αναδεικνύει το νόημα που αποδίδει η ARAG στη Νομική Προστασία: δικαιοσύνη με καθολική προσβασιμότητα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Generali

Με τον διορισμό του Giulio Terzariol ως Γενικού Διευθυντή - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου

Ξεκινά αύριο το Ασφαλιστικό Συνέδριο 2025 της Κύπρου με επίκεντρο την καινοτομία και την ανθεκτικότητα

Το συνέδριο επιδιώκει να αποτελέσει χώρο ουσιαστικού διαλόγου και ανταλλαγής γνώσης για το μέλλον της ασφάλισης - Δείτε το πρόγραμμα

Ασφαλιστές: Ο «σιωπηλός γίγαντας» της ευρωπαϊκής οικονομίας με επενδύσεις 9,5 τρισ. ευρώ

Ο κατακερματισμός της ευρωπαϊκής αγοράς περιορίζει τη δυναμική της – Η αξία των συμπερασμάτων της Insurance Europe για την Ελλάδα

SoEasy Insurance: Ανοίγοντας νέους δρόμους για τις επιχειρήσεις με Surety Bonds

Σε συνέντευξή του ο CEO Γ. Νικολάου αναλύει τα πλεονεκτήματα των Εγγυητικών Επιστολών και της συνεργασίας με την AXERIA

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Generali

Με τον διορισμό του Giulio Terzariol ως Γενικού Διευθυντή - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου

Είναι η τεχνητή νοημοσύνη φούσκα που θα οδηγήσει σε πτωχεύσεις και αφερεγγυότητες;

Τις σχετικές αναλύσεις της Allianz Trade σχολιάζει ο CTPO της Entersoftone Γιάννης Σαλιχός

Η αναβάθμιση του ενεργειακού προφίλ της χώρας και ο αντίκτυπος στο ΧΑ

Τι θα διαβάσετε στο ΧΡΗΜΑ Week που κυκλοφορεί την Τετάρτη 12/11, με τίτλο: «Η αναβάθμιση του ενεργειακού προφίλ της χώρας και ο αντίκτυπος στο ΧΑ»

Υγεία – Μητέρα: Πρόγραμμα προνομιακών παροχών προς την Πολεμική Αεροπορία

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη υγειονομικών αναγκών των στελεχών και των οικογενειών τους

Με θετική ενέργεια και συνεργατικό πνεύμα το 4ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Οι προετοιμασίες για το Επετειακό Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σε ένα όμορφο, δημιουργικό κλίμα