back to top
33.2 C
Athens
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026

H Arag πάει… Αυστραλία

Μια συνεργασία – ορόσημο ανακοίνωσε ο όμιλος ARAG Γερμανίας με την HDI Αυστραλίας. Στόχος είναι η επέκταση του Ομίλου σε διεθνή κλίμακα.

Η «ARAG Services Pty Ltd»  αποτελεί πλέον θυγατρική πλήρους κυριότητας του Ομίλου ARAG  και αναλαμβάνει εργασίες Γενικού Διαχειριστή (MGA) επί χαρτοφυλακίου ασφαλιστικών προϊόντων νομικών εξόδων στο Σύδνεϋ, των οποίων τον κίνδυνο έχει αναλάβει  η HDI Αυστραλίας .

- Advertisement -

«Εξακολουθούμε διαρκώς να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας δραστηριότητες μέσα από νέες στρατηγικές ευκαιρίες για τον Όμιλο ARAG , με δεδομένο ότι  οι διεθνείς μας εργασίες ασφαλίσεων νομικής προστασίας αντιπροσωπεύουν το 60% των συνολικών μας εσόδων ασφαλίσεων νομικής προστασίας. Το 2018 ο Όμιλος ARAG κατέγραψε αύξηση ασφαλίστρων της τάξεως του 7% στον τομέα νομικής προστασίας του Ομίλου, δηλαδή από 938,9 εκατ. Ευρώ σε 1.004,3 εκατ.»  , διευκρινίζει Dr.Dr. h.c. Paul-Otto Fassbender, CEO και βασικός μέτοχος του Ομίλου ARAG, όπως μεταδίδει το asfalisinet.gr. To 2018 o Ομιλος ARAG σημείωσε αύξηση στα μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά 4,3%, δηλαδή κατά   1,65 εκατ. Ευρώ.

«Η αγορά ασφαλίσεων νομικών εξόδων της Αυστραλίας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανυπομονούμε  να ξεκινήσουμε τις εργασίες μας στην 5η  ήπειρο , η οποία αποτελεί την 18η χώρα δραστηριοποίησης του Ομίλου ARAG».

- Advertisement -

Η «ARAG Services Australia», διοριζόμενη υπό καθεστώς εξουσιοδότησης από την ασφαλιστική εταιρία HDI Global Specialty SE Australia, ενεργεί για την σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων αλλά και για την διαχείριση σχετικών ζημιών για ασφαλιστήρια νομικών εξόδων, για λογαριασμό της HDI Αυστραλίας. Η θυγατρική της ARAG στην Αυστραλία προσφέρει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα κάλυψης Νομικών Εξόδων , εστιάζοντας σε μεσίτες ασφαλίσεων αλλά και σε άλλους διαμεσολαβητές. Η γκάμα των προγραμμάτων περιλαμβάνει κάλυψη νομικών εξόδων για τις επιχειρήσεις αλλά και  για την οικογένεια.

Διευθύνουσα Σύμβουλος  της θυγατρικής της ARAG Services Australia έχει διοριστεί η κα. Antoinette von Wendt. Η κα. Wendt εντάχθηκε στο δυναμικό της  ARAG το 2015 και έχει εργαστεί στο Τμήμα Ανάπτυξης Εταιρικών Πελατών. Η Antoinette von Wendt διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη εργασιών και την ψηφιοποίηση στους κλάδους της ενέργειας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Mark Fleiser , Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής του Υποκαταστήματος της  HDI Global Specialty SE Australia δήλωσε : «Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι που στο εξής θα  συνεργαζόμαστε με την ARAG Services Australia, προσφέροντας στην  αγορά της Αυστραλίας μια νέα πρόταση στην ασφάλιση νομικής προστασίας. Αναγνωρίζουμε  την σημαντική αξία της προσφοράς νομικής κάλυψης στους πελάτες μας, τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με απρόοπτα νομικά έξοδα.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Νομική προστασία ως ασπίδα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες – Η πρόταση της ARAG SE Greece

Ένα συμπληρωματικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου, ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους

Εκκίνηση στο Καλλιμάρμαρο για τη συνεργασία της HDI με την ΕΟΕ

Με την ανάπτυξη στρατηγικών ανθεκτικότητας, η πρωτοβουλία Iconic Landmarks φιλοδοξεί να συμβάλει στη βιώσιμη διατήρηση σημαντικών μνημείων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Από την Αθήνα ξεκίνησε το διεθνές μοντέλο ανάπτυξης της Triglav μέσω MGAs – Στο επίκεντρο η Apeiron Insurance Project

Η Ελλάδα αποτέλεσε το πρώτο βήμα της στρατηγικής διεθνούς επέκτασης της σλοβενικής ασφαλιστικής εταιρείας Triglav μέσω του μοντέλου των Managing General Agents

Απαλλαγή στην ασφάλιση: Τι είναι και γιατί πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί

Η απαλλαγή αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους όρους κάθε ασφαλιστηρίου συμβολαίου, καθώς καθορίζει το ποσό με το οποίο συμμετέχει ο ασφαλισμένος

Υποχρεωτική ασφάλιση στα ηλεκτρικά πατίνια: Τι αλλάζει και τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και οδηγοί

Νέο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια και τα υπόλοιπα Ελαφρά Προσωπικά Ηλεκτροκίνητα Οχήματα (Ε.Π.Η.Ο.) φέρνει το νομοσχέδιο που εισάγεται στη Βουλή

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Από την Αθήνα ξεκίνησε το διεθνές μοντέλο ανάπτυξης της Triglav μέσω MGAs – Στο επίκεντρο η Apeiron Insurance Project

Η Ελλάδα αποτέλεσε το πρώτο βήμα της στρατηγικής διεθνούς επέκτασης της σλοβενικής ασφαλιστικής εταιρείας Triglav μέσω του μοντέλου των Managing General Agents

Interamerican | Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο

Η Interamerican παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο του vidcast «Resilience Stories», της σειράς συζητήσεων που αναδεικνύει διαφορετικές όψεις

Όταν η Οδύσσεια συναντά την ασφαλιστική αγορά: Το βιβλίο της Αγγελικής Μουρατίδου επιστρέφει στην επικαιρότητα

Στην ασφαλιστική αγορά συνηθίζουμε να μιλάμε για αριθμούς, δείκτες, παραγωγή και αποτελέσματα

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τίμησε τις πρωταθλήτριες Μαρία Πρεβολαράκη και Μαρία Λουίζα Γκίκα

Τη διαχρονική της στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό επιβεβαιώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία