back to top
20 C
Athens
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026

Εταιρική εκδήλωση BROKERS UNION & BLUE AIGAION για το δίκτυο συνεργατών τους

Την 28η  Ιουνίου 2019 οι BROKERS UNION & BLUE AIGAION, ομίλου Ν.Σ.Βελλιάδη, πραγματοποίησαν την ετήσια εταιρική τους εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών τους, στο GOLF PRIVΕ της Γλυφάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών και διακόσιοι περίπου συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BROKERS UNION, κ.Φώτης Καλαμπαλίκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην Πολιτική Κινήτρων της εταιρίας και ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής&Υγείας, κ.Ευάγγελος Σεβδαλής, έκανε αναφορά στα αποτελέσματα και τις επιτυχίες του Κλάδου.

Σειρά είχε ο Marine Underwriting Manager της BLUE AIGAION, κ.Παναγιώτης Κούνουπας, ο οποίος ανέλυσε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Κλάδου από την Ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

- Advertisement -

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης της BROKERS UNION, κ.Νικόλαος Κεχαγιάογλου, ανακοίνωσε την επικείμενη συνεργασία με την ΠΟΞ και τη διάθεση του αποκλειστικού πακέτου cyber της εταιρίας στην τελευταία.

Οι ομιλίες των στελεχών ολοκληρώθηκαν με τον Πρόεδρο των BROKERS UNION και BLUE AIGAION, κ.Νικόλαο Βελλιάδη. Ο κ.Βελλιάδης έκανε  μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία των 2 εταιριών αλλά και σε αυτή της ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστικής και της VELOS INSURANCE SERVICES, εκεί απο όπου άρχισαν όλα με τη συμμετοχή του επί σαράντα πέντε έτη στην Ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, σημείωνοντας ότι το έτος 2018 έκλεισε με παραγωγή είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (28.000.000€) και ότι ο στόχος για το έτος 2019 είναι περίπου στα τριάντα πέντε εκατομμύρια ευρώ (35.000.000€) με σύνθεση 50/50. Ο κ.Βελλιάδης ευελπιστεί ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, αφού ήδη στο πρώτο πεντάμηνο, η παραγωγή έχει ανέλθει στα δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ (16.000.000€).

Αναφορά έγινε τόσο στο αποθεματικό κεφάλαιο των εταιριών, το οποίο ανέρχεται σε οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (800.000,00€), χωρίς να υπάρχουν καθόλου χρεωστικά υπόλοιπα στις Ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και στην συνολική απλοποίηση των διαδικασιών τους σύμφωνα με τις οδηγίες της IDD. 

Όπως είχε γράψει το IW: Brokers Union: Ξεχωρίζει με διακρίσεις στην υγεία

O κ.Βελλιάδης, με τη βοήθεια εικόνων που αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκινήτων στο μέλλον, σχολίασε μια πρόσφατη ανακόινωση των Lloyd’s του Λονδίνου σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση στην ασφάλισή τους καθότι θα καταργηθούν οι συμβατικές ασφάλειες και θα δημιουργηθούν αυτές με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Τέλος, ο κ.Βελλιάδης ανέφερε το νέο εγχείρημα της εταιρίας, που αφορά την δημιουργία ενός προγράμματος AGENCY, με σκοπό να προσελκύσουν νέους να εισέλθουν στο χώρο του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέες ιδέες και τεχνογνωσίες καθώς και πληθώρα εκπαιδεύσεων, τις οποίες χρηματοδοτεί η εταιρία.

«ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», το σύνθημα με το οποίο έκλεισε ο Πρόεδρος των δύο εταιριών, σύνθημα που τις αντιπροσωπεύει ως προς την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη στο Δίκτυο Συνεργατών τους.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών εταιριών απηύθυναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό, τονίζοτας την άριστη συνεργασία που έχουν με τις BROKERS UNION & την BLUE AIGAION, και ευχόμενοι το σύνθημα των εταιριών να είναι η κινητήριος δύναμη όλου του Διοικητικού Προσωπικού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών που κατάφεραν με πείσμα, θέληση και αφοσίωση να επιτύχουν τα καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα για το έτος 2018.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε δείπνο και η εκδήλωση έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με ποτό και μουσική.

Ο κ. Βελλιάδης Νικόλαος, Πρόεδρος BROKERS UNION & BLUE AIGAION

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Δημιουργώντας το νέο πρότυπο στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση για Αποταμιευτικές – Επενδυτικές και Συνταξιοδοτικές Λύσεις

Η Ελληνική ασφαλιστική αγορά φαίνεται να βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ίσως πρόκληση των τελευταίων  ετών αλλά  και σε μια ιστορική ευκαιρία.

Νέα αποκλειστική συνεργασία της Brokers Union με τον Όμιλο HHG (Hellenic Healthcare Group)

Η Brokers Union ανακοινώνει τη νέα αποκλειστική συνεργασία της με τον Όμιλο HHG (Hellenic Healthcare Group) , έναν από τους μεγαλύτερους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε σήμερα το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Η Ατλαντική Ένωση ονομαστικός χορηγός της Auto Athina 2026

Στην Auto Athina 2026, τη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 11 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε σήμερα το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Ο πιστωτικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις του κλάδου παραμένει υψηλός στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Μετά από έναν ρυθμό αύξησης  κατά 1,4% το 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης του κλάδου κατασκευών προβλέπεται ότι μειωθεί το 2026

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.