back to top
12.8 C
Athens
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Εταιρική εκδήλωση BROKERS UNION & BLUE AIGAION για το δίκτυο συνεργατών τους

Την 28η  Ιουνίου 2019 οι BROKERS UNION & BLUE AIGAION, ομίλου Ν.Σ.Βελλιάδη, πραγματοποίησαν την ετήσια εταιρική τους εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών τους, στο GOLF PRIVΕ της Γλυφάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών και διακόσιοι περίπου συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BROKERS UNION, κ.Φώτης Καλαμπαλίκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην Πολιτική Κινήτρων της εταιρίας και ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής&Υγείας, κ.Ευάγγελος Σεβδαλής, έκανε αναφορά στα αποτελέσματα και τις επιτυχίες του Κλάδου.

Σειρά είχε ο Marine Underwriting Manager της BLUE AIGAION, κ.Παναγιώτης Κούνουπας, ο οποίος ανέλυσε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Κλάδου από την Ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

- Advertisement -

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης της BROKERS UNION, κ.Νικόλαος Κεχαγιάογλου, ανακοίνωσε την επικείμενη συνεργασία με την ΠΟΞ και τη διάθεση του αποκλειστικού πακέτου cyber της εταιρίας στην τελευταία.

Οι ομιλίες των στελεχών ολοκληρώθηκαν με τον Πρόεδρο των BROKERS UNION και BLUE AIGAION, κ.Νικόλαο Βελλιάδη. Ο κ.Βελλιάδης έκανε  μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία των 2 εταιριών αλλά και σε αυτή της ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστικής και της VELOS INSURANCE SERVICES, εκεί απο όπου άρχισαν όλα με τη συμμετοχή του επί σαράντα πέντε έτη στην Ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, σημείωνοντας ότι το έτος 2018 έκλεισε με παραγωγή είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (28.000.000€) και ότι ο στόχος για το έτος 2019 είναι περίπου στα τριάντα πέντε εκατομμύρια ευρώ (35.000.000€) με σύνθεση 50/50. Ο κ.Βελλιάδης ευελπιστεί ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, αφού ήδη στο πρώτο πεντάμηνο, η παραγωγή έχει ανέλθει στα δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ (16.000.000€).

Αναφορά έγινε τόσο στο αποθεματικό κεφάλαιο των εταιριών, το οποίο ανέρχεται σε οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (800.000,00€), χωρίς να υπάρχουν καθόλου χρεωστικά υπόλοιπα στις Ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και στην συνολική απλοποίηση των διαδικασιών τους σύμφωνα με τις οδηγίες της IDD. 

Όπως είχε γράψει το IW: Brokers Union: Ξεχωρίζει με διακρίσεις στην υγεία

O κ.Βελλιάδης, με τη βοήθεια εικόνων που αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκινήτων στο μέλλον, σχολίασε μια πρόσφατη ανακόινωση των Lloyd’s του Λονδίνου σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση στην ασφάλισή τους καθότι θα καταργηθούν οι συμβατικές ασφάλειες και θα δημιουργηθούν αυτές με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Τέλος, ο κ.Βελλιάδης ανέφερε το νέο εγχείρημα της εταιρίας, που αφορά την δημιουργία ενός προγράμματος AGENCY, με σκοπό να προσελκύσουν νέους να εισέλθουν στο χώρο του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέες ιδέες και τεχνογνωσίες καθώς και πληθώρα εκπαιδεύσεων, τις οποίες χρηματοδοτεί η εταιρία.

«ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», το σύνθημα με το οποίο έκλεισε ο Πρόεδρος των δύο εταιριών, σύνθημα που τις αντιπροσωπεύει ως προς την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη στο Δίκτυο Συνεργατών τους.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών εταιριών απηύθυναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό, τονίζοτας την άριστη συνεργασία που έχουν με τις BROKERS UNION & την BLUE AIGAION, και ευχόμενοι το σύνθημα των εταιριών να είναι η κινητήριος δύναμη όλου του Διοικητικού Προσωπικού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών που κατάφεραν με πείσμα, θέληση και αφοσίωση να επιτύχουν τα καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα για το έτος 2018.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε δείπνο και η εκδήλωση έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με ποτό και μουσική.

Ο κ. Βελλιάδης Νικόλαος, Πρόεδρος BROKERS UNION & BLUE AIGAION

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union: Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα η ικανοποίηση του εταιρικού Δικτύου

Τα ποσοστά θετικών και πολύ θετικών αξιολογήσεων ξεπερνούν το 90% στους πυλώνες της καθημερινής συνεργασίας

Brokers Union: Ισχυρή ανάπτυξη και νέα στρατηγική για την περίοδο 2026-2030

Τι περιλαμβάνει το business plan με στόχο την αύξηση του χαρτοφυλακίου εγγεγραμμένων ασφαλίστρων πάνω από 100 εκατ. ευρώ

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μαρόκο για τους συνεργάτες της Brokers Union

Το ταξίδι περιλάμβανε ενδιαφέρουσες περιηγήσεις, στιγμές χαλάρωσης, αλλά και μια ξεχωριστή Συνάντηση Πωλήσεων

Brokers Union: Ανακοινώθηκε επίσημα η ανάληψη καθηκόντων CEO από τον Αναστάσιο Παπαδόπουλο

Στόχος του, να αναδείξει την Brokers Union ως την πιο σύγχρονη εταιρεία διαμεσολάβησης και την πιο αξιόπιστη για τους συνεργάτες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με την υπογραφή του ΕΕΑ η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Αθήνα – Κυριακή 22/2 στις 17:00

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Να χαρούμε σαν παιδιά το καρναβάλι και οι μεγαλύτεροι να θυμηθούμε πως ξεφάντωνε κάποτε η Αθήνα»

Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής προς τα Δίκτυα

Ο Κανονισμός του 2026, διευκρινίζεται, δεν είναι απλώς ένα σύστημα αξιολογήσεων και αμοιβών, αλλά εργαλείο αναγνώρισης και εξέλιξης για όλους

Η Karavias Fine Art Insurance ανοίγει τον δρόμο στη νέα γενιά – Επίσκεψη φοιτητών του Deree στον κόσμο της ασφάλισης έργων τέχνης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε η σημασία της εξειδίκευσης σε έναν τομέα που συνδυάζει πολιτισμό, επιχειρηματικότητα και διαχείριση κινδύνου

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Απόψε η βραδιά των κορυφαίων

Την Παρασκευή 6/2, η 23η Τελετή Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ – #hraw25 θα αναδείξει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στο κυνήγι των μαγισσών οι ασφαλιστές

Περιμένουν οι ασφαλιστές να αναδυθεί η καλή νεράιδα... Μέχρι πότε οι πολιτικοί θα σηκώνουν τέτοιες παραστάσεις;

Είναι τελικά ακριβό το ασφάλιστρο για cyber insurance;

Όπως επισημαίνει ο Ν. Γεωργόπουλος, η προληπτική cyber insurance λειτουργεί ως «ο φακός μέσα στο σκοτάδι του ψηφιακού λαβύρινθου»

Με την υπογραφή του ΕΕΑ η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Αθήνα – Κυριακή 22/2 στις 17:00

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Να χαρούμε σαν παιδιά το καρναβάλι και οι μεγαλύτεροι να θυμηθούμε πως ξεφάντωνε κάποτε η Αθήνα»

Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής προς τα Δίκτυα

Ο Κανονισμός του 2026, διευκρινίζεται, δεν είναι απλώς ένα σύστημα αξιολογήσεων και αμοιβών, αλλά εργαλείο αναγνώρισης και εξέλιξης για όλους

Η Karavias Fine Art Insurance ανοίγει τον δρόμο στη νέα γενιά – Επίσκεψη φοιτητών του Deree στον κόσμο της ασφάλισης έργων τέχνης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε η σημασία της εξειδίκευσης σε έναν τομέα που συνδυάζει πολιτισμό, επιχειρηματικότητα και διαχείριση κινδύνου