back to top
29 C
Athens
Τρίτη 23 Ιουνίου 2026

Εταιρική εκδήλωση BROKERS UNION & BLUE AIGAION για το δίκτυο συνεργατών τους

Την 28η  Ιουνίου 2019 οι BROKERS UNION & BLUE AIGAION, ομίλου Ν.Σ.Βελλιάδη, πραγματοποίησαν την ετήσια εταιρική τους εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών τους, στο GOLF PRIVΕ της Γλυφάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών και διακόσιοι περίπου συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BROKERS UNION, κ.Φώτης Καλαμπαλίκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην Πολιτική Κινήτρων της εταιρίας και ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής&Υγείας, κ.Ευάγγελος Σεβδαλής, έκανε αναφορά στα αποτελέσματα και τις επιτυχίες του Κλάδου.

Σειρά είχε ο Marine Underwriting Manager της BLUE AIGAION, κ.Παναγιώτης Κούνουπας, ο οποίος ανέλυσε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Κλάδου από την Ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

- Advertisement -

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης της BROKERS UNION, κ.Νικόλαος Κεχαγιάογλου, ανακοίνωσε την επικείμενη συνεργασία με την ΠΟΞ και τη διάθεση του αποκλειστικού πακέτου cyber της εταιρίας στην τελευταία.

Οι ομιλίες των στελεχών ολοκληρώθηκαν με τον Πρόεδρο των BROKERS UNION και BLUE AIGAION, κ.Νικόλαο Βελλιάδη. Ο κ.Βελλιάδης έκανε  μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία των 2 εταιριών αλλά και σε αυτή της ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστικής και της VELOS INSURANCE SERVICES, εκεί απο όπου άρχισαν όλα με τη συμμετοχή του επί σαράντα πέντε έτη στην Ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, σημείωνοντας ότι το έτος 2018 έκλεισε με παραγωγή είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (28.000.000€) και ότι ο στόχος για το έτος 2019 είναι περίπου στα τριάντα πέντε εκατομμύρια ευρώ (35.000.000€) με σύνθεση 50/50. Ο κ.Βελλιάδης ευελπιστεί ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, αφού ήδη στο πρώτο πεντάμηνο, η παραγωγή έχει ανέλθει στα δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ (16.000.000€).

Αναφορά έγινε τόσο στο αποθεματικό κεφάλαιο των εταιριών, το οποίο ανέρχεται σε οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (800.000,00€), χωρίς να υπάρχουν καθόλου χρεωστικά υπόλοιπα στις Ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και στην συνολική απλοποίηση των διαδικασιών τους σύμφωνα με τις οδηγίες της IDD. 

Όπως είχε γράψει το IW: Brokers Union: Ξεχωρίζει με διακρίσεις στην υγεία

O κ.Βελλιάδης, με τη βοήθεια εικόνων που αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκινήτων στο μέλλον, σχολίασε μια πρόσφατη ανακόινωση των Lloyd’s του Λονδίνου σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση στην ασφάλισή τους καθότι θα καταργηθούν οι συμβατικές ασφάλειες και θα δημιουργηθούν αυτές με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Τέλος, ο κ.Βελλιάδης ανέφερε το νέο εγχείρημα της εταιρίας, που αφορά την δημιουργία ενός προγράμματος AGENCY, με σκοπό να προσελκύσουν νέους να εισέλθουν στο χώρο του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέες ιδέες και τεχνογνωσίες καθώς και πληθώρα εκπαιδεύσεων, τις οποίες χρηματοδοτεί η εταιρία.

«ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», το σύνθημα με το οποίο έκλεισε ο Πρόεδρος των δύο εταιριών, σύνθημα που τις αντιπροσωπεύει ως προς την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη στο Δίκτυο Συνεργατών τους.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών εταιριών απηύθυναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό, τονίζοτας την άριστη συνεργασία που έχουν με τις BROKERS UNION & την BLUE AIGAION, και ευχόμενοι το σύνθημα των εταιριών να είναι η κινητήριος δύναμη όλου του Διοικητικού Προσωπικού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών που κατάφεραν με πείσμα, θέληση και αφοσίωση να επιτύχουν τα καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα για το έτος 2018.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε δείπνο και η εκδήλωση έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με ποτό και μουσική.

Ο κ. Βελλιάδης Νικόλαος, Πρόεδρος BROKERS UNION & BLUE AIGAION

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκδήλωση της AIG σε συνεργασία με την BROKERS UNION για επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου

Η συνάντηση αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ουσιαστική επικοινωνία και περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων

Η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της BROKERS UNION

Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει ξεκάθαρη: στρατηγικές συνεργασίες, επίτευξη κερδοφόρας ανάπτυξης, εισοδηματική διασφάλιση των συνεργατών

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

Brokers Union: Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα η ικανοποίηση του εταιρικού Δικτύου

Τα ποσοστά θετικών και πολύ θετικών αξιολογήσεων ξεπερνούν το 90% στους πυλώνες της καθημερινής συνεργασίας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Εκδήλωση της AIG σε συνεργασία με την BROKERS UNION για επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου

Η συνάντηση αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ουσιαστική επικοινωνία και περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων

Νέα έμφαση στην οικογενειακή οικονομική προστασία από την Allianz Greece

Το προσιτό Family Care απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερη οικονομική σταθερότητα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με κάλυψη έως 15 χρόνια

Το μέλλον της ασφάλισης γράφεται στο #inco26 – Exclusive Closing Keynote από τον Παναγιώτη Λελεδάκη

Δηλώστε συμμετοχή στο κορυφαίο συνέδριο στρατηγικής, καινοτομίας και μετασχηματισμού για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Εκδήλωση της AIG σε συνεργασία με την BROKERS UNION για επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου

Η συνάντηση αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ουσιαστική επικοινωνία και περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων

Θεωρίες συνωμοσίας στην Ελλάδα: Τα νέα ευρήματα της διαΝΕΟσις

Οι ερευνητές ανέλυσαν αναρτήσεις από το 2021 έως το 2024 και εντόπισαν σχεδόν στις μισές ισχυρισμούς για τους κινδύνους του εμβολιασμού

Νέα έμφαση στην οικογενειακή οικονομική προστασία από την Allianz Greece

Το προσιτό Family Care απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερη οικονομική σταθερότητα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με κάλυψη έως 15 χρόνια

Η μεγάλη έρευνα της ΑΟΝ για τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις των συνταξιοδοτικών παροχών

Όπως παρουσιάστηκε από τον Γ. Κεντούρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, στο #ocin26