back to top
25.7 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αποφοίτηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Executive Sales Insurance Program»

Με επισημότητα και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποφοίτηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Executive Sales Insurance Program», που ξεκίνησε στα τέλη του 2017, ως αποτέλεσμα της επέκτασης της συνεργασίας της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε μια επιβλητική εκδήλωση, οι φοιτητές της πρώτης σειράς του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσω της διπλωματικής τους εργασίας, τα ερευνητικά τους ευρήματα και να εξάγουν συμπεράσματα πάνω σε καίρια ζητήματα του Ασφαλιστικού Κλάδου.

- Advertisement -

Μετά την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων των τελειοφοίτων και η τελετή συνεχίστηκε με δεξίωση στην οποία συμμετείχαν οι επιτυχόντες, οι καθηγητές του προγράμματος καθώς και αρκετοί προσκεκλημένοι.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης, πωλήσεων και marketing στον ασφαλιστικό κλάδο, ακολουθώντας τα πρότυπα μεταπτυχιακών του εξωτερικού για στελέχη επιχειρήσεων. Για αυτό το λόγο, το πρόγραμμα σπουδών του, δομήθηκε από κοινού από την Ευρωπαϊκή Πίστη και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Πίστης, δηλώνοντας την πλήρη ικανοποίησή τους για όλα τα στάδια του μεταπτυχιακού προγράμματος και τόνισαν τη σημαντική επιρροή που θα έχει στην εξέλιξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και στην ανέλιξη των ανθρώπων της, έχει συνάψει από το 2016 συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέροντας στο Δίκτυο Πωλήσεών της τη δυνατότητα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης της Εταιρίας, ilearn³.

Σχετικές δημοσιεύσεις

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του αποκλειστικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Executive Sales Insurance Program” στο Ε.Κ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Executive Sales Insurance

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έγινε το επόμενο βήμα για την απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings στο α’ εξάμηνο του 2026, με αύξηση των επαναλαμβανόμενων εσόδων

Το μήνυμα του ΠΑΝΟΡΜΟΥ για την Ημέρα του Ασφαλιστή

Με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό επέλεξε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ να τιμήσει σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, την Ημέρα του Ασφαλιστή, συνδέοντας τη γιορτή της Αγίας Σοφίας

Η αξία του ασφαλιστή παραμένει ανθρώπινη

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι εκείνος που καλείται να μετατρέψει την πολυπλοκότητα της ασφάλισης σε μια κατανοητή και ουσιαστική επιλογή.

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ισχυροποιεί το αποτύπωμά της στη Ρουμανία η Hellas Direct με το βλέμμα στους brokers

Τη δυναμική της παρουσία στη ρουμανική ασφαλιστική αγορά επιβεβαιώνει η Hellas Direct, συμμετέχοντας στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο του Patronatul Roman

Έγινε το επόμενο βήμα για την απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings στο α’ εξάμηνο του 2026, με αύξηση των επαναλαμβανόμενων εσόδων

Το μήνυμα του ΠΑΝΟΡΜΟΥ για την Ημέρα του Ασφαλιστή

Με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό επέλεξε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ να τιμήσει σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, την Ημέρα του Ασφαλιστή, συνδέοντας τη γιορτή της Αγίας Σοφίας

Η αξία του ασφαλιστή παραμένει ανθρώπινη

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι εκείνος που καλείται να μετατρέψει την πολυπλοκότητα της ασφάλισης σε μια κατανοητή και ουσιαστική επιλογή.

Στη νέα παγκόσμια θέση Global Head of Placement and Market Solutions ο Χρήστος Αδαμαντιάδης της Marsh

Σημαντική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Marsh, με τον Χρήστο Αδαμαντιάδη να αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου 2026 τη νέα θέση του Global Head