back to top
14.6 C
Athens
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: 25ο Συνέδριο και «ταξίδι ζωής» στο Τορόντο!

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική γιορτάζοντας φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας της, συνδύασε το 25ο της Συνέδριο Πωλήσεων με ένα «ταξίδι ζωής», επιβραβεύοντας έτσι τους διακεκριμένους συνεργάτες της που πέτυχαν τους στόχους στις διάφορες κατηγορίες.

Από τις 10 έως τις 15 Απριλίου, 92  συνεργάτες και μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν στο Τορόντο, όπου και πραγματοποιήθηκε, στις 11 Απριλίου, το 25ο Συνέδριο της εταιρίας.

- Advertisement -

Την εταιρία εκπροσώπησαν, εκ μέρους της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θωμάς Ιωαννίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και εκπρόσωπος της UnipolSal κ. Marc Guy Victor Sordoni,  η Διευθύντρια Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κα. Νεκταρία Μπέσσα, η Διευθύντρια Νέων Τεχνολογιών κα. Τάνια Σταυρίδου και η Προϊσταμένη Εκπαίδευσης κα. Μαρίνα Σινίκη.

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Ιωαννίδης.

- Advertisement -
Θωμάς Ιωαννίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ

Στην ομιλία του με θέμα «Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Εξελίξεις και προοπτικές», ο κ. Δημήτρης  Ζορμπάς, αναφέρθηκε στα κύρια οικονομικά μεγέθη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία (2018) που πιστοποιούν την ευρωστία της εταιρίας:

  • 26.713.931 παραγωγή
  • 1.159.256 κέρδη προ φόρων
  • 58. 428.176 επενδύσεις
  • 27. 124.560 ίδια κεφάλαια
  • 200% περιθώριο φερεγγυότητας

και συνόψισε ως εξής: «Στη Συνεταιριστική δεν δημιουργούμε νέα προϊόντα για χάρη της τεχνολογίας.  Δημιουργούμε εμπειρίες που οι πελάτες μας και οι Συνεργάτες μας θα αγαπήσουν πραγματικά», ενώ τόνισε επίσης ότι «η εξυπηρέτηση και η γρήγορη και σωστή αποζημίωση είναι πάνω απ΄όλα».

Δημήτρης Ζορμπάς, CEO Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ

Ο κ. Δ. Ζορμπάς ολοκλήρωσε την ομιλία του με αναφορά στο όραμα της Συνεταιριστικής που είναι «η διασφάλιση της ανάπτυξης της εταιρίας και η δημιουργία στην αγορά μιας ξεχωριστής ασφαλιστικής της Κοινωνικής Οικονομίας, που προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον Πελάτη,  στον Συνεργάτη, στον Εργαζόμενο, στον Μέτοχο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πάντα χρήσιμη και δραστήρια στην Κοινωνία».

Από την πλευρά της η κα. Νεκταρία Μπέσσα, στη δική της ομιλία τοποθέτησε στο επίκεντρο τα «40 χρόνια Συνεταιριστική Ασφαλιστική», και αφού αναφέρθηκε και εκείνη στο εντυπωσιακό 200% ποσοστό φερεγγυότητας, παρέθεσε και κάποια ακόμη στοιχεία, ενδεικτικά της πολύ καλής πορείας της εταιρίας:

  • 14.000.000 ευρώ σε αποζημιώσεις πελατών
  • 100.000 ασφαλισμένα οχήματα
  • 850 συνεργάτες
  • 92 διοικητικά στελέχη και
  • 40 χρόνια λειτουργίας

στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που συντελούνται σε όλο το φάσμα της εμπορικής λειτουργίας της εταιρίας, ενώ εστίασε στην έννοια του «ψηφιακού γραφείου».  «Το ψηφιακό γραφείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Μπέσσα, «στην πλήρη του ανάπτυξη, είναι ένα εργαλείο που θα εξασφαλίσει ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών, ακρίβεια εκτίμησης αναλαμβανομένου κινδύνου, δυναμική τιμολόγηση, υποστήριξη διαδικασιών διαχείρισης πελατών και έκδοσης συμβολαίων με σειρά ψηφιακών εργαλείων, καθώς και πελατοκεντρικές παροχές». Και συνόψισε κλείνοντας την ομιλία της: «Για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση των αγορών που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς, χρειάζεται να επανασχεδιάσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο.  Η ισορροπημένη, αμφίδρομη συνύπαρξη του φυσικού και του ηλεκτρονικού «οικοσυστήματος», με άλλα λόγια η λογική «phygital» ή «digical», είναι μονόδρομος και μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει σε όλο τον κύκλο του επιχειρείν.  Σε αυτήν την προσπάθεια, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει τη στήριξη μεγάλων Ευρωπαϊκών Ομίλων, των οποίων είναι μέλος και των οποίων η τεχνογνωσία και οι δομές είναι στη διάθεσή της!»

Στη δική της ομιλία, η κα. Τάνια Σταυρίδου ανέλυσε τα Πληροφοριακά Συστήματα και τις Νέες Τεχνολογίες, ενώ η κα. Μαρίνα Σινίκη το Μοντέλο Εκπαίδευσης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.

Τάνια Σταυρίδου, Διευθύντρια Νέων Τεχνολογιών Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και με ομιλίες τους  η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, η κα Ευαγγελία Βαρουχάκη, Δικηγόρος και επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης, καθώς και ο κ. Νικόλαος Μυρτάκης, Πρόεδρος ΕΣΤΕ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις βραβεύσεις των Συνεργατών σε κάθε κατηγορία.

Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών

Στο περιθώριο του Συνεδρίου, οι Συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους καταρράκτες του Νιαγάρα, ενώ το ταξίδι τους έκλεισε με ένα μεγάλο, αποχαιρετιστήριο πάρτυ την τελευταία βραδιά στο Τορόντο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξιδεύετε συχνά; Δείτε πώς να ελέγξετε την ασφάλεια του καταλύματός σας

Κάθε ταξίδι σημαίνει και μια προσωρινή αλλαγή διεύθυνσης. Είτε μένετε σε ξενοδοχείο, είτε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, είτε φιλοξενείστε από κάποιον ...

Καλοκαιρινές οδικές αποδράσεις: Ο σωστός έλεγχος του αυτοκινήτου πριν το ταξίδι

Ένας έλεγχος λίγων λεπτών μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σε περίπτωση απροόπτου, υπενθυμίζει η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Νησί ή… στεριά; Το κόστος γίνεται καθοριστικός παράγοντας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δείτε την πλήρη έρευνα του Pricefox, με αναλυτικούς πίνακες και συγκρίσεις ανά προορισμό

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»

Γαλλικό μοντέλο ασφάλισης φυσικών καταστροφών: Η εμπειρία της CCR στην Αθήνα

Την τεχνογνωσία της Γαλλίας στη διατήρηση της ασφαλισιμότητας απέναντι σε φυσικές καταστροφές παρουσίασε στην Αθήνα ο γενικός διευθυντής της Caisse Centrale de Réassurance

Η Agora Insurance επίσημος μεσίτης ασφαλίσεων στο 6ο Olympic Yacht Show

Ο Όμιλος Εταιρειών Agora συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο Olympic Yacht Show, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Επίσημου Μεσίτη Ασφαλίσεων

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Φυσικές καταστροφές: Πρόληψη, συνεργασία και περισσότερη ασφαλιστική προστασία για την Ελλάδα – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από το 1993

Στο επίκεντρο η συνεργασία Πολιτείας και ασφαλιστικής αγοράς, η πρόληψη και η ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Ψηφιακά εκδίδεται πλέον η Κάρτα Δακτυλίου – Τι αλλάζει για τους κατοίκους της Αθήνας

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η νέα ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για την έκδοση της ειδικής Κάρτας Δακτυλίου

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»