Αλλαγή σκυτάλης στην Prime Insurance: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Μ. Μήτρος

Ο κ. Μάριος Μήτρος αναλαμβάνει καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή στην Prime Insurance Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο κ. Μήτρος, μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

Σε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Παναγιώτου που έγινε την Τρίτη 28/5/2019 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το Διοικητικό Προσωπικό ενημερώθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μήτρου καθώς και για τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο κ. Μήτρος, με πολύτιμη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία άνω των 20 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο σε θέσεις ευθύνης στο περιβάλλον της Εμπορικής Διεύθυνσης (Marketing, Ανάπτυξη Δικτύου και Πωλήσεων κλπ.), συνέβαλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση στρατηγικής και την ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης στην ανθρωποκεντρική της στόχευση και κουλτούρα.

Ο Πρόεδρος και κύριος μέτοχος της εταιρείας κ. Δημήτρης Κοντομηνάς και όλο το Διοικητικό Προσωπικό, αισθάνονται βέβαιοι για τη συνέχιση και ενίσχυση της ανοδικής πορείας της εταιρείας υπό την ηγεσία του, ευχόμενοι στον κ. Μήτρο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*