back to top
23.7 C
Athens
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026

Στο «Open House Athens» η Εθνική Ασφαλιστική (pics)

Στο 6ο «ΟPEN HOUSE ATHENS» συμμετείχε η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία άλλωστε ήταν και χορηγός της εν λόγω διοργάνωσης. Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019 και το κοινό είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις, επισκεπτόμενο 95 κτίρια δημόσια και ιδιωτικά, σύγχρονα και ιστορικά, μνημεία, θέατρα, πρεσβείες, σχολεία, κατοικίες, χώρους γραφείων, που εκτείνονταν από την Αθήνα έως την Κηφισιά, τον Πειραιά και τη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές πραγματοποιήθηκαν 37.000 επισκέψεις.

Συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή, η κορυφαία εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, άνοιξε την Κυριακή 7 Απριλίου τις πόρτες της στο κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κεντρικά της γραφεία αλλά και στον Χώρο Ιστορικής Μνήμης Κοραή 4.

- Advertisement -

Το κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής και είναι σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Μ. Botta, Ρ. Σακελλαρίδου και Μ. Παπανικολάου την περίοδο 2001-2005, επισκέφθηκαν 84 άτομα.

- Advertisement -

Τον Χώρο Ιστορικής Μνήμης Κοραή 4 επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του «OPEN HOUSE ATHENS» περισσότερα από 400 άτομα. Σημειώνεται ότι για την Εθνική Ασφαλιστική η φροντίδα και η αδιάλειπτη λειτουργία του Χώρου Ιστορικής Μνήμης Κοραή 4 αντανακλούν τον σεβασμό και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία. Ταυτόχρονα, επιδίωξή μας είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα νέοι, να επισκεφτούν τα υπόγεια για να «ακούσουν» τους τοίχους να αφηγούνται τις ιστορίες των ανθρώπων της Κατοχής.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Open House Greece είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση και προβολή της αρχιτεκτονικής και του πολιτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω ετήσιων δράσεων. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του Open House Worldwide που μεριμνά για την παγκόσμια προβολή κάθε εκδήλωσης Open House.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική

Χρ. Μεγάλου: Εμπιστοσύνη στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι διεμήνυσε στον Σύλλογο για την πολιτική σταθερότητα

Σε ανοικτή συζήτηση που είχε ο Χρήστος Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με τον Σύλλογο της Εθνικής Ασφαλιστικής και την Διοίκηση

Το Health Voice της Εθνικής Ασφαλιστικής ανοίγει τη συζήτηση για την πρόληψη

Με επίκεντρο την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας στην καθημερινότητα κάνει πρεμιέρα το Health Voice, η νέα σειρά podcast και vidcast της Εθνικής Ασφαλιστικής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα EY: Οι CFOs καλούνται να υιοθετήσουν το AI

Οι CFOs βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της δημιουργίας αξίας σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον.

Η HDI Global Belgium διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της αεροπορίας με τη δημιουργία νέας ομάδας Aviation

Η HDI Global (HDI) Belgium ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας εξειδικευμένης ομάδας underwriting Αεροπορικών Κινδύνων (Aviation)

Η ασφάλιση πριν από τη ζημιά

Η φύση των κινδύνων αλλάζει και μαζί της αλλάζει και ο ρόλος της ασφάλισης.

H ERGO Group πιστεύει στη δύναμη της ΑΙ και το κάνει πράξη

Από την 1η Οκτωβρίου 2026, ο Guy Goldstein αναλαμβάνει τον νεοσύστατο ρόλο του Chief Artificial Intelligence Officer

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης