back to top
18.9 C
Athens
Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026

Μεγάλη διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική!

Η Εθνική Ασφαλιστική απέσπασε 5 βραβεία –1Gold, 3 Silver και ένα Bronze στο διαγωνισμό για τα Βραβεία Πιστότητας Πελατών, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι, αναδεικνύοντας και βραβεύοντας  τις βέλτιστες πρακτικές όχι μόνο για την ανάπτυξη των πωλήσεων, αλλά και για την ανάπτυξη του equity των εταιρειών.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Gazarte, η Εθνική Ασφαλιστική βραβεύτηκε με 1 Gold Award στην κατηγορία “Best Use of Marketing & Communication/ Best Promo Campaign – Contest”, 3 Silver στις κατηγορίες “Best Use of Brand Advocates & Influencers” και“Best Use of Marketing & Communication” και ένα Bronzeστην κατηγορία “Best in Loyalty&Engagement/Insurance” για την πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας».

- Advertisement -

Κεντρική ιδέα της ενέργειας «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» είναι η δημιουργία νέων «σημείων επαφής» με το κοινό, σε μέρη εύκολα προσβάσιμα, όπου συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής  θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για να καλύψουν κάθε απορία και ανάγκη του σε θέματα ασφάλισης κάνοντας τον θεσμό της ασφάλισης πιο προσιτό από ποτέ.

Για την υλοποίηση της ιδέας των «σημείων επαφής» επιλέχθηκαν μεγάλα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκεί στήθηκαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι – stages της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα γενιά προγραμμάτων Full και τη φιλοσοφία τους (Full Health & Full Auto), να συζητήσουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες, καθώς και να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους για να συμμετάσχουν σε κληρώσεις διαγωνισμών που χαρίζουν σημαντικά δώρα.

- Advertisement -

Η μεγάλη και θετική ανταπόκριση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ήταν αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς από τα στελέχη του Marketing και των Πωλήσεων. Τα βραβεία παρέλαβε η ομάδα της Διεύθυνσης Eπικοινωνίας, Μarketing& Δημοσίων Σχέσεων.

Η εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» δίνει ώθηση για την παράταση της παρουσίας των stages της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και για το σχεδιασμό νέων «σημείων επαφής» χαρίζοντας στο κοινό θετική εμπειρία, δώρα και πάνω από όλα χαμόγελα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην Ιαπωνία οι κορυφαίοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην Ιαπωνία βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα η Εθνική Ασφαλιστική τιμώντας τους κορυφαίους της ασφαλιστές στα 135 ετών στην ιστορία των 135 ετών ζωής της.

Τρεις διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική στα Peak Awards 2026

Τρεις διακρίσεις στα Peak Awards 2026 απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική για την πρωτοβουλία «Μπροστά στις Φυσικές Καταστροφές, Αλλάζουμε το Κλίμα Μέσα μας».

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική

Χρ. Μεγάλου: Εμπιστοσύνη στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι διεμήνυσε στον Σύλλογο για την πολιτική σταθερότητα

Σε ανοικτή συζήτηση που είχε ο Χρήστος Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με τον Σύλλογο της Εθνικής Ασφαλιστικής και την Διοίκηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην στήριξη της προστασίας των μελισσών και της βιοποικιλότητας επενδύει η Howden Hellas

Οι 25 κυψέλες που έχει υιοθετήσει η Howden Hellas αντιστοιχούν σε περίπου 1,5 εκατομμύριο μέλισσες, αριθμός που μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή

Η HDI Global SE, Hellas καλωσορίζει την Ηλέκτρα Νικολαΐδου στη θέση της Cyber Lead Underwriter

Η HDI Global SE, Hellas καλωσορίζει από την 1η Οκτωβρίου την κ. Ηλέκτρα Νικολαΐδου στη θέση της Cyber Lead Underwriter

Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Τη δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και ασφαλούς χώρου συνάντησης για τους κατοίκους του Γλίνους Τρικάλων, υποστήριξαν έμπρακτα το Ίδρυμα Reale

Το φως που ανάβει νωρίτερα

Υπάρχει μια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο που η αλλαγή της εποχής γίνεται ξαφνικά αισθητή.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι δύο έξυπνες κινήσεις της Interamerican

Είδε η Interamerican / Anytime  ότι οι πωλήσεις συμβολαίων αυτοκινήτου σε λίγο θα μεταφερθούν πάνω στις ηλεκτρονικές  πλατφόρμες και σχεδιάζει το νέο της αναπτυξιακό πλάνο.

Cyber Insurance: Η κυβερνοασφάλεια ξεκινά από τον άνθρωπο

Ο Οκτώβριος, ως Ευρωπαϊκός Μήνας Κυβερνοασφάλειας, υπενθυμίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τις επιχειρήσεις δεν βρίσκεται πάντα πίσω από μια οθόνη

Στην στήριξη της προστασίας των μελισσών και της βιοποικιλότητας επενδύει η Howden Hellas

Οι 25 κυψέλες που έχει υιοθετήσει η Howden Hellas αντιστοιχούν σε περίπου 1,5 εκατομμύριο μέλισσες, αριθμός που μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή

Πρόσβαση στα δεδομένα των οχημάτων –  Πρόοδος μετ’ εμποδίων ένα χρόνο μετά την Πράξη της ΕΕ για τα δεδομένα

Τις δυσκολίες που εξακολουθούν να περιορίζουν την αποτελεσματική πρόσβαση στα δεδομένα που παράγουν τα οχήματα ανέδειξε η Insurance Europe

Νέα βήματα εξωστρέφειας για την Πάνορμος

Την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας της με την Generali και τον σχεδιασμό των επόμενων στρατηγικών κινήσεων θέτει στο επίκεντρο