back to top
22.7 C
Athens
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026

30 χρόνια Mega Insurance: Mια υπόσχεση για νέες επιτυχίες και κατακτήσεις!

Η Mega Insurance γιόρτασε τα 30 της χρόνια σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία συμπληρώνει φέτος τα 30 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό Gala την Παρασκευή 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

- Advertisement -

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 200 συνεργατών της Β. Ελλάδας και εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς, στελεχών και κοινωνικών φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα κυρία Βούλα Πατουλίδου η οποία σε μία σύντομη ομιλία, μοιράστηκε με το κοινό τις αξίες που αποτέλεσαν την δική της κινητήριο δύναμη για την κατάκτηση της πρωτιάς, αξίες κοινές με αυτές της Mega Insurance.

- Advertisement -

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν παρακολουθώντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία της Mega Insurance στο χρόνο μέσα από ένα video που κατάφερε να συγκινήσει και να θυμίσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εταιρείας.

Με αφορμή τα 30α γενέθλια ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στους στόχους και τις δράσεις της εταιρείας για τα επόμενα 30 χρόνια και δήλωσε ότι η εταιρεία θα δουλέψει σκληρά με αφοσίωση, πρόγραμμα, όραμα και αποφασιστικότητα ώστε το 2019 να είναι ακόμη καλύτερο.

Επίσης ευχαρίστησε για τη στήριξη το ανθρώπινο δυναμικό της Mega Insurance που αγωνίζεται καθημερινά για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Για τον πρόεδρο της Εταιρείας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η φετινή επέτειος δεν αποτελεί απλά έναν καλό λόγο για εορτασμούς αλλά και μια υπόσχεση για νέες επιτυχίες και κατακτήσεις δηλώνοντας πως η Διοίκηση της εταιρείας θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τα μηνύματα της ασφαλιστικής αγοράς και θα καταστρώνει νέες στρατηγικές, βλέποντας πάντα μπροστά.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις 25 συνεργατών που διακρίθηκαν παραγωγικά την προηγούμενη χρονιά και το μουσικό πρόγραμμα του κέντρου LIVESTAGE διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και η γιορτή συνεχίζεται καθώς η εταιρεία σκοπεύει να γιορτάσει περήφανα τα 30 χρόνια ανοδικής πορείας στην ασφαλιστική αγορά, με σειρά εκδηλώσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όταν το φαρμακείο ασφαλίζει και την ευθύνη του φαρμακοποιού μέσω της Υδρογείου Ασφαλιστικής 

Η καθημερινή λειτουργία ενός φαρμακείου συνδέεται με σημαντικές ευθύνες, καθώς ο φαρμακοποιός βρίσκεται σε άμεση επαφή με ανθρώπους

Insurancemarket: Απλοποιεί τη σύγκριση ασφαλίσεων και γιορτάζει τα 15 χρόνια με δώρο 15.000 ευρώ

Η νέα καμπάνια αναδεικνύει τη διαρκή στόχευση της εταιρείας να απλοποιήσει τη διαδικασία επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων αξιοποιώντας την τεχνολογία

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Μήνυμα ανάπτυξης, ανθεκτικότητας και εμπιστοσύνης στέλνει η Εθνική Ασφαλιστική – 135 χρόνια μετά ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Μαζαράκης παρουσίασε το όραμα της διοίκησης για την επόμενη ημέρα της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» ένωσε μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή γιορτή αθλητισμού στο Πεδίον του Άρεως

Το Πεδίον του Άρεως γέμισε χαμόγελα, ενέργεια και γιορτινή διάθεση το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026, στον 3ο Αγώνα Δρόμου «EEA ATHENS RUN 2026»

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»

Γαλλικό μοντέλο ασφάλισης φυσικών καταστροφών: Η εμπειρία της CCR στην Αθήνα

Την τεχνογνωσία της Γαλλίας στη διατήρηση της ασφαλισιμότητας απέναντι σε φυσικές καταστροφές παρουσίασε στην Αθήνα ο γενικός διευθυντής της Caisse Centrale de Réassurance

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Από τον «τρόμο» στα ταμεία: Πώς το Halloween εξελίχθηκε σε μια «χρυσή» βιομηχανία δισεκατομμυρίων

Μπορεί οι ρίζες του να βρίσκονται σε αρχαία κελτικά έθιμα, όμως το σύγχρονο Halloween έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς κινητήρες

AIG Greece: Η αστική ευθύνη μιας επιχείρησης δεν σταματά στην είσοδό της

Τον ρόλο της ασφάλισης αστικής ευθύνης στην προστασία των επιχειρήσεων από απαιτήσεις τρίτων αναδεικνύει η AIG Greece, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.

Οι λευκές γραμμές που μειώνουν τα τροχαία

Έρευνα που ξεκίνησε το 1957 στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση 19% στα τροχαία ατυχήματα μετά την τοποθέτηση λευκών γραμμών