Μetlife: Η Θάλεια Αγγελίδη νέα Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

Η Θάλεια Αγγελίδη, στέλεχος με πολυετή πείρα στην αγορά, ανέλαβε από τις 20 Φεβρουαρίου καθήκοντα Υπεύθυνης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος.

Η κα Αγγελίδη διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2000 από τον ασφαλιστικό κλάδο και την εταιρία Generali, όπου εργάστηκε στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Τα τελευταία 12 χρόνια κατείχε τη θέση της Υπεύθυνης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην εταιρεία Elvalhalcor.

Η Θάλεια Αγγελίδη έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ στο Deree College και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA Graduate Business School.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Τόσο η αποτελεσματική εταιρική επικοινωνία με τους πελάτες μας και με την αγορά, όσο και η διαρκής ενίσχυση των λειτουργιών marketing αποτελούν βασικά συστατικά της στρατηγικής μας. Είμαι βέβαιος ότι η Θάλεια, με την εμπειρία και τις ικανότητές της, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας και στους δύο αυτούς τομείς. Την καλωσορίζω, εκ μέρους όλων, στην ομάδα της MetLife».

«Με μεγάλη χαρά εντάσσομαι στο δυναμικό της MetLife, μιας εταιρίας η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω με τις δικές μου δυνάμεις στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων και στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στην αγορά», δήλωσε η κ. Αγγελίδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*