NP Ασφαλιστική: Nέα ανανεωμένη ιστοσελίδα, νέο logo

Με ευοίωνες προοπτικές ξεκίνησε το 2019 για την NP Ασφαλιστική. Η εταιρεία, ελληνική, με ισχυρές τάσεις ανόδου χάρη στην στρατηγική της η οποία παραμένει προσηλωμένη στην ορθή διαχείριση των κινδύνων, στην συνέπεια και την αξιοπιστία. 

Με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα, με ισχυρό ισολογισμό και νέο λόγκο ξεκινά το 2019 για την NP Ασφαλιστική (πρώην NP Insurance). Η νέας της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο www.np-asfalistikiki.gr (πρώην www.np-insurance.gr). Σημειώνεται, η ΝP  έχει αλλάξει έδρα από τις 13 Απριλίου 2018 . Η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε νέο ιδιόκτητο κτίριο  στο Μαρούσι η διεύθυνση του οποίου είναι Λεωφόρος Κηφισίας 81-83.

H NP το πρώτο 9μηνο του 2018 έγραψεπαραγωγή μετά δικαιωμάτων 24,3 εκατ. ευρώ έναντι 23,0 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, καταγράφοντας αύξηση 5,8%.

Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 6,7 εκατ. ευρώ παρά το δυσχερές επενδυτικό περιβάλλον, που έχει επηρεάσει αρνητικά τις τοποθετήσεις σε ελληνικά ομόλογα και μετοχές, ενώ το τεχνικό  αποτέλεσμα με 30/9 ανήλθε στα 10,6 εκατ. ευρώ έναντι 9,7 εκατ. ευρώ στο 9μηνο 2017, παρουσιάζοντας αύξηση 9,5%.

Σε ό,τι αφορά τα Ίδια Κεφάλαια της εταιρείας, αυτά ξεπέρασαν τα 56,7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) και τα 56,4 εκατ. ευρώ με τα Solvency II, διαμορφώνοντας Δείκτη Φερεγγυότητας SCR στο 212,4% και τον Δείκτη MCR στο 832,2%, μέσα από τη συνεπή και προσεκτική διαχείριση, την αυξημένη αποθεματοποίηση και την ορθολογική ανάληψη κινδύνων.

Η στρατηγική της “NP Ασφαλιστική” παραμένει προσηλωμένη στη ορθή διαχείριση κινδύνων και στη σωστή τιμολόγηση των ασφαλίστρων.

Ελενα Ερμείδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*