Η Groupama Ασφαλιστική καλωσόρισε τον Πιερ Μοσκοβισί

Υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου και με τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Ευρωπαίου  Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιερ Μοσκοβισί, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μοσκοβίσι στην Αθήνα, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, τιμώντας τον Γάλλο πολιτικό ο οποίος, στο πλαίσιο των θεσμικών του ρόλων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συνεισέφερε θετικά στην αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης και στη διαδικασία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Christophe Chantepy, Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα (αριστερά) και Pierre Moscovici, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικ. Υποθέσεων (δεξιά)

Η δράση αυτή, εκ μέρους της εταιρείας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης στήριξης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και των παραδοσιακά ισχυρών δεσμών που ενώνουν τις δύο χώρες.

Στο δείπνο της Τετάρτης, την Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Laurent Thuillier, Αν. Γεν Διευθυντής Groupama και Πρόεδρος Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Με το κύρος ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να στηρίζει την αποστολή και το έργο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχει, ως ενεργό μέλος του, σε πρωτοβουλίες που άπτονται του ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος και ενισχύουν περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Γαλλίας.

                                    

     

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €132,48 εκ. το 2017, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.   

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*