Alpha Feel Safe: Για παράνομες χρήσεις κ’ απώλειες καρτών

Η Alpha Bank σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική σχεδίασαν και προσφέρουν στην αγορά το πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεψν πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, Alpha Feel Safe.

Αφορά προαιρετική κάλυψη η οποία καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας επισήμων εγγράφων, κλειδιών, πορτοφολιού, τσάντας, κινητού τηλεφώνου, tablet, καθώς και παράνομη χρήση κινητού τηλεφώνου, αναλήψεις χρημάτων δια της βίας, υπό την ρητή προϋπόθεση της ταυτόχρονης απώλειας ή κλοπής της κάρτας.

Για την παράνομη χρήση πιστωτική ή χρεωστικής κάρτας το ανώτατο ποσό κάλυψης ανά έτος αθροιστικά είναι 2.000 ευρώ για όλες τις κάρτες και 4.000 για τις χρυσές κάρτες.

Την την κλοπή τσάντας ή πορτοφολιού το ανώτατο όριο κάλυψης ανά έτος αθροιστικά είναι 200 ευρώ, για απώλεια εγγράφων και κλειδιών 200 ευρώ, για κλοπή κινητού τηλεφώνου ή tablet 250 ευρώ, για παράνομη χρήση κινητού τηλεφώνου συνέπεια κλοπής 200 ευρώ, και για αφαίρεση αναληφθέντος χρηματικού ποσού με χρήση βίας 400 ευρώ για όλες τις κάρτες και 500 ευρώ για τις χρυσές κάρτες.

Το ύψος του ασφαλίστρου είναι στα 15 ευρώ το εξάμηνο και με δικαίωμα δύο φορές το χρόνο.

Ελ. Ερμείδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*