νομικά βιβλία, νόμος, νομοθεσία

Αναβαθμίζεται η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «Ο Σόλων»

Ανακοίνωση σχετικά με την αναβάθμισή της, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας, εξέδωσε η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «Ο Σόλων»:

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών Ο Σόλων, Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού ΔικαίουΗ Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ο Σόλων (www.esd.gr) με την συμπλήρωση της πρώτης δεκαετούς λειτουργίας της αναγγέλλει στο μεγάλο συνδρομητικό της κοινό, που αποτελούν μέλη 58 Δικηγορικών Συλλόγων πανελληνίως, την αναβάθμιση της πλατφόρμας αναζήτησης της σε νέο περιβάλλον, που αποτελεί παγκοσμίως την αιχμή της τεχνολογίας.

Τώρα οι χρήστες μπορούν πλέον να φτάνουν σε ad-hoc Νομολογία-Αρθρογραφία πληκτρολογώντας τα λήμματα αναζήτησης είτε με μικρούς χαρακτήρες είτε κεφαλαίους, είτε με τονισμένες λέξεις ή ατόνιστες.

Ακόμα παραμένει η μοναδική Τ.Ν.Π. που σας δίνει την δυνατότητα όχι απλής αναζήτησης αλλά ακόμα και υποβολής νομικού ερωτήματος.

Επίσης ανακοινώνουμε την διεύρυνση των δεδομένων της και σχεδόν το διπλασιασμό των αποτελεσμάτων δίνοντας έμφαση στην νεότερη Νομολογία των πιο πρόσφατων ετών από το 2018 προς το 2008, αφού κατά το πρόσφατο διάστημα εμπλουτίστηκε με πολύ μεγάλο αριθμό αποφάσεων και άρθρων.

Τέλος χρησιμοποιώντας τα κορυφαία συστήματα στην ομαδική αποστολή των εβδομαδιαίων νομικών ενημερώσεων ( Law – Newsletter) στα Email των συνδρομητών της ενημερώνει τους χιλιάδες συναδέλφους με Νομολογία-Νομοθεσία-Επιστημονική Νομική Αρθρογραφία και Νομικά Νέα διατηρεί την μεγάλη κοινότητα της πάντα ενημερωμένη για ότι συμβαίνει όταν συμβαίνει.

Τέλος σε περιπτώσεις Μεγάλων Νομικών Νομολογιακών Ανατροπών της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου καθώς και του Συμβουλίου της Επικρατείας ενημερώνει πάντα πρώτη τα μέλη της και με αποστολή ενημερωτικού SmS σε όσους επιθυμούν να λαμβάνουν ενημέρωση και στα κινητά τους.

Τ.Ν.Π. ο ΣΟΛΩΝ

Μιχάλης Ονουφριάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*