NP Ασφαλιστική: Εγκαίνια γραφείου στην Αρκαδία

Με ιδιαίτερη  λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν στην  Κερασίτσα Αρκαδίας τα εγκαίνια του Εταιρικού Γραφείου της «NP Ασφαλιστική» του συνεργάτη κ. Ιωάννη Χασάπη, με καλεσμένους πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Ανάμεσά τους πολιτικοί, επίσημοι και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα ανώτερα στελέχη της Εταιρείας.

Η ίδρυση εταιρικού ραφείου στην Αρκαδία αποτελεί μία ακόμη υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της «NP Ασφαλιστική», η οποία έχει στόχο την διεύρυνση του αποκλειστικού δικτύου πωλήσεών της με αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες και την όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσία της στην Περιφέρεια.

Στα εγκαίνια του γραφείου, την Εταιρεία εκπροσώπησε 6μελής αντιπροσωπεία ανώτατων στελεχών με επικεφαλής τον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών κ. Νίκο Ζάχο, καθώς και οι Διευθυντές Πωλήσεων κ.κ. Κυράνας Αθανάσιος και Στάθης Γεώργιος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Μπαμάς Αλέξιος και ο Διευθυντής με τον Υπεύθυνο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης κ.κ. Σπηλιόπουλος Σωτήρης και Σπυριδάκης Αθανάσιος.

Από τους επίσημους προσκεκλημένους, το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Αρκαδίας του  ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛ) κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, οι 2 Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Ευάγγελος Γιαννακούρας  και Γιώργος Ρουμελιώτης, οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμου Τρίπολης, 15 δημοτικοί σύμβουλοι, η θρησκευτική ηγεσία της περιοχής, καθώς φυσικά και κάτοικοι της περιοχής και πελάτες του κ. Χασάπη.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την «NP Ασφαλιστική» και την παρουσία των ανώτατων στελεχών της Εταιρείας στην εκδήλωση,ο κ. Χασάπης δήλωσε: «Aισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την παρουσία της διοίκησης και των στελεχών της “NP ” στα εγκαίνια του εταιρικού μου γραφείου. Φέτος συμπληρώνουμε 4 χρόνια αγαστής συνεργασίας με την NP Ασφαλιστική και εμπιστεύομαι απόλυτα το επαγγελματικό μου μέλλον με την Εταιρία, καθώς είναι ένας οργανισμός που στέκεται δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της και πάνω απ’ όλα είναι «Συνεπής σε ότι πει».

Από την μεριά της Εταιρίας, ο κ. Νίκος Ζάχος που εκπροσώπησε στο βήμα την «NP Ασφαλιστική», αναφέρθηκε στην «……ανάγκη να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ανασφάλιστος και απροστάτευτος από τους μεγάλους κινδύνους από φυσικές καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι με την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του νέου μας εταιρικού γραφείου μπορούν να μηδενιστούν με πολύ χαμηλό κόστος».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*