sas logo, The power to know

Ηγέτιδα η SAS στο Enterprise Fraud Management

Ηγέτιδα στην αγορά των παρόχων enterprise fraud management (EFM) ανακηρύχθηκε η SAS σύμφωνα με την έρευνα «The Forrester Wave™: Enterprise Fraud Management, Q3 2018», καθώς η Forrester Research την αξιολογεί ως μια από τις δύο κορυφαίες εταιρείες του εν λόγω τομέα.

Συγκεκριμένα, η Forrester Research σημειώνει πως η λύση SAS® Fraud Management βασίζεται στις εκτεταμένες δυνατότητες εξερεύνησης δεδομένων και visual analytics της εταιρείας. Επιπλέον, η SAS διακρίθηκε για τα εντυπωσιακά εργαλεία για γραφικό σχεδιασμό ροών εργασιών, διαχείριση του κύκλου ζωής κανόνων εντοπισμού, αλλά και για τις ευρείες δυνατότητες διαμόρφωσης στο σχεδιασμό οθονών διερεύνησης.

Αναλυτικότερα, η έκθεση Forrester Wave αξιολόγησε τους κορυφαίους προμηθευτές στον κλάδο του enterprise fraud management μέσω πολύπλευρης έρευνας και πρακτικών εργαστηριακών ελέγχων. Στους 7 προμηθευτές τέθηκαν 38 αυστηρά κριτήρια, σε 3 κατηγορίες υψηλού επιπέδου: προσφερόμενες δυνατότητες, στρατηγική και παρουσία στην αγορά. Η SAS έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους υπόλοιπους προμηθευτές στην κατηγορία παρουσία στην αγορά. Η SAS κέρδισε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στις κατηγορίες data integration, risk scoring και alerting, reporting και scalability.

«Κατά την άποψή μου, η έκθεση Forrester ενισχύει τη σημαντικότητα τόσο της διαχείρισης κινδύνων σε ολόκληρη την επιχείρηση όσο και των ολοκληρωμένων λύσεων security intelligence», δήλωσε ο κ. Stu Bradley, Vice President of Fraud and Security Intelligence της SAS. «Τα σύγχρονα analytics και οι κλιμακούμενες, προσαρμόσιμες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνονται στη λύση SAS Fraud Management επιτρέπουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προβλέπουν και να προλαμβάνουν την απάτη προτού συμβεί – ένα κύριο σημείο διαφοροποίησης το οποίο θεωρώ ότι αποτελεί και έναν από τους λόγους που η SAS αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα σε αυτή την έκθεση.»

Η λύση SAS Fraud Management, ένα εξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης απάτης σε πραγματικό χρόνο, βοηθά τους διάφορους οργανισμούς και εταιρείες να ανιχνεύουν και να αποτρέπουν τον κίνδυνο σε όλο το φάσμα των τεχνικών απάτης που χρησιμοποιούνται από κακόβουλα μέρη. Εκτός από τη σημαντική μείωση των πιθανών απωλειών που οφείλονται σε απάτη, η λύση μπορεί επίσης να μειώσει το κόστος αντιμετώπισης της απάτης μέσω της αυξημένης λειτουργικής αποτελεσματικότητας και να συντελέσει στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα SAS for Fraud and Security Intelligence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*