Η Atradius στο συνέδριο «Capital+Vision2018»

Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης των Πιστώσεων με την υποστήριξη της Atradius και η νομική υποστήριξη βρίσκεται μεταξύ άλλων στο επίκεντρο στου πολυσυνεδρίου «Capital+Vision2018» με τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Πρώτα βήματα στις διεθνείς αγορές», που διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την εφημερίδα «Κεφάλαιο» και την πύλη Capital.gr, 5 και 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens.

Συνολικά θα υπάρξουν επτά παράλληλες εκδηλώσεις που  υποστηρίζονται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, καινοτόμες επιχειρήσεις, καθώς και από εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και έχουν ως εξής:

 

– Εκπαιδευτικό Workshop «Energy Scouts» του έργου Young Energy Europe.

 

– Παρουσίαση της Διεθνούς Έκθεσης Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Δομικών Συστημάτων του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, BAU 2019.

 

– Εκδήλωση της Κλαδικής Ομάδας Εργασίας Μελών «Νομικά Θέματα» του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με κύριο θέμα: «Ψηφιοποίηση και Δίκαιο».

 

– «Τεχνολογίες Συνδεσιμότητας» από την εταιρία Robert Bosch AE.

 

– «Η αναγκαιότητα της Ασφάλισης των Πιστώσεων για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, νομική υποστήριξη», με την υποστήριξη της εταιρίας Atradius.

 

– «Προοπτικές και Προκλήσεις για την Ενεργειακή Μετάβαση στο 2030-Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημόσιο Τομέα» από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας.

 

– Workshop του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας – Τεχνικές & Διαδικασίες Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στο συνέδριο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ελ. Ερμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*