Ο ΠΣΣΑΣ ενώνει τις δυνάμεις τους και προχωρά στο μέλλον

Eκδήλωση με στόχο να τιμήσει την προσφορά των  Διοικητικών Συμβουλίων της περιόδου 1986-2018, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής επιτροπής διοργάνωσε ο ΠΣΣΑΣ την Παρασκευή 19/10.

Το παρών έδωσαν όλοι οι συντελεστές που διαμόρφωσαν την επόμενη ημέρα  της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και όσοι βοήθησαν μέσω των Ασφαλιστικών Συμβούλων να αναδειχθεί ο θεσμόςτης Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ο ΠΣΣΑΣ που συνεχίζει να στηρίζει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς,  αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των παλαιών συναδέλφων Συντονιστών δίνοντας το μήνυμα σε νέους managers ότι, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον,  είναι κρίκοι στην ίδια αλυσίδα.

Ο ΠΣΣΑΣ θέλει την εμπειρία των παλαιών,  αλλά κυρίως την τόλμη, την καινοτομία και το δυναμισμό των νέων.

Οι αξίες είναι διαχρονικές και ΟΛΟΙ μαζί είμαστε μία ομάδα μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, με στόχο να εμπνεύσει τους νέους managers να δώσουν την ορμή για ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο αύριο.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις δράσεις συνοχής, συμμετέχοντας οι παλαιοί σε μία σειρά εκδηλώσεων, με τον τίτλο «Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί», στοχεύοντας να ενώσουν  όλους τους managers της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*