back to top
22.5 C
Athens
Πέμπτη 7 Μαΐου 2026

NP Ασφαλιστική: «Λονδρέζικη» ασφαλιστική αύρα στο ταξίδι πωλήσεων

Στο κοσμοπολιτικό Λονδίνο, την πρωτεύουσα της παγκόσμιας Ασφαλιστικής βιομηχανίας, η NP Ασφαλιστική ταξίδεψε 43 συνεργάτες της για να τους τιμήσει για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις  και την διαχρονική εμπιστοσύνη τους και προσφορά στην Εταιρεία. Επρόκειτο για το καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι βραβεύσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία “Mαζί να γνωρίσουμε όλον τον Κόσμο”,  όχι μόνο για τα στελέχη που υλοποίησαν τον στόχο των πωλήσεων 2017 αλλά και το δυναμικό των πωλήσεων που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την διεύρυνση της παραγωγής τους και σε νέους κλάδους ασφάλισης στους οποίους η NP Ασφαλιστική επεκτείνεται. Το ταξίδι ξεκίνησε με μία περιήγηση στο Λονδίνο και επίσκεψη στο Greenwich Museum, αλλά και σε άλλα αξιοθέατα στο κεντρικό Λονδίνο.

Η βόλτα με πλοιάριο στον Τάμεση επέτρεψε στους επισκέπτες της NP να θαυμάσουν πλευρές του Λονδίνου πέριξ του ποταμού. H μίνι κρουαζιέρα διασχίζει ολόκληρο το κέντρο του Λονδίνου περνώντας μπροστά από το εντυπωσιακό Βρετανικό  Κοινοβούλιο στο Παλάτι του Westminster.

- Advertisement -

Τις εντυπώσεις έκλεψε η καταπληκτική παράσταση “Το Φάντασμα της Όπερας” του Andrew Lloyd Weber, την οποία παρακολούθησαν και απόλαυσαν οι επισκέπτες της NP Ασφαλιστικής. Η όπερα που παίζεται πολλά χρόνια στο Λονδίνο, αποτελεί μία εμβληματική θεατρική παράσταση σήμα κατατεθέν της θεατρικής κουλτούρας στη βρετανική πρωτεύουσα.

- Advertisement -

Οι βραβεύσεις στο Γκαλά

H βραδιά του Γκαλά περιλάμβανε τις βραβεύσεις των επιτυχόντων στελεχών και συνεργατών που έγιναν εντός του πλέον δημοφιλέστερου ξενοδοχείου στο Λονδίνο για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις διεθνούς εμβέλειας, το πασίγνωστο Grosvenor House by Marriott Hyde Park, ενώ η συνέχεια στη βραδιά δόθηκε στο εξαιρετικό εστιατόριο Quaglino’s κάτω από τους ήχους ζωντανής μουσικής. Σε αυτό το εντυπωσιακό πολυεστιατόριο που αποτελεί κέντρο επαγγελματικών συναντήσεων για εταιρίες από όλο τον κόσμο, τα στελέχη και οι συνεργάτες της NP Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την δυναμική της ασφαλιστικής αγοράς της Βρετανίας αλλά και να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις για το πως η εταιρεία θα κινηθεί ακόμη παραγωγικότερα στο επόμενο διάστημα και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι βραβεύσεις έγιναν από τους Διευθυντές Πωλήσεων κ.κ Αθ. Κυράνα και Γ. Στάθη καθώς και από τον Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Ζάχο οι οποίοι αναφέρθηκαν στα μεγέθη της εταιρείας και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει στο νέο περιβάλλον.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Γ. Ζάχος ο οποίος τόνισε  ότι η NP Ασφαλιστική αποτελεί μία εταιρεία πρότυπο για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και εντυπωσιάζει ακόμη και ξένους με τις αποδόσεις και τις επιδόσεις της.  Η NP Ασφαλιστική καταφέρνει κάθε χρόνο να αυξάνει τους δείκτες φερεγγυότητάς της, να βελτιώνει και να αυξάνει τα προϊόντα της με βασικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη – ασφαλισμένου και την παραγωγική-οικονομική εξέλιξη των εταιρικών συνεργατών καθώς και τις προοπτικές τους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον ενημερώνοντάς τους μέσα από τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης και παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια για την επιτυχία τους.  Η NP Aσφαλιστική αποτελεί άλλωστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που κατά την διάρκεια της  κρίσης αύξησε το προσωπικό της και τις αμοιβές του.

Το πρόγραμμα είχε και την καθιερωμένη ελεύθερη μέρα κατά την οποία τα 43 μέλη της αποστολής περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Ραντεβού στο Dubai το 2019

Το επόμενο ραντεβού για τις βραβεύσεις των καλύτερων του 2018, δόθηκε στο Dubai το 2019.  Η πρόθεση της εταιρείας είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνεργάτες να ξεπεράσουν τις προηγούμενες επιδόσεις τους, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον επαγγελματία και συνεπή συνεργάτη της NP Ασφαλιστικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στο Μαρόκο για τους κορυφαίους συνεργάτες της INTERLIFE

Η ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να επιβραβεύει την αριστεία, ενισχύοντας παράλληλα το πνεύμα συνεργασίας και τη δυναμική ανάπτυξης του Δικτύου της

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole

NP Ασφαλιστική: Ξεκινά το 2ο μέρος των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Α΄ 2026

Μια σειρά από 11 διά ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Ιωάννινα, Πάτρα, Χαλκίδα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στις 8 Μαΐου το καθιερωμένο ραντεβού των Ελλήνων εξαγωγέων

Σε μια χρονιά που οι ελληνικές εξαγωγές δοκιμάζονται στο ρευστό διεθνές περιβάλλον, τα #gefa26 αναδεικνύουν τις προκλήσεις και προτείνουν εργαλεία αντιμετώπισης

Eurobank: Υπεγράφη οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Eurolife Life

Η δε ανακοινωθείσα συναλλαγή σχετικά με την πώληση ποσοστού 45% στην ERB Asfalistiki (Κύπρου) θα υπογραφεί τις επόμενες εβδομάδες

Η Karavias Art Insurance για 9η χρονιά στην Art Thessaloniki

Ως αποκλειστική χορηγός ασφαλιστικής κάλυψης της έκθεσης, αλλά και με το δικό της «art & insurance» θεματικό περίπτερο

Στις 28/5 το 16ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Με θέμα «Building resilience in an uncertain world» – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα δωρεά 100 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση σχολικών υποδομών

Τον 2ο κύκλο χορηγίας στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ενεργοποίησαν οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς

Νέος Πρόεδρος στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

Δείτε το βιογραφικό του καθηγητή Αθανάσιου Κατσή

Ευστάθιος Τσαούσης, Αντιπρόεδρος Επικουρικού Κεφαλαίου: «Ένας θεσμός που στην πράξη εγγυάται την αξιοπιστία της ασφάλισης»

Στην επέτειο των 50 χρόνων ξεκινά η συζήτηση για την επόμενη μέρα της ασφάλισης αυτοκινήτου, μέσα από ένα συνέδριο (12/5) που φέρνει στο ίδιο τραπέζι Πολιτεία, αγορά και επιστημονική κοινότητα

Η ethosBUSINESS στο δίκτυο των εμπορικών συνεργατών της Τειρεσίας

Η συνεργασία επιτρέπει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου να αξιολογήσουν μέσω της πλατφόρμας TSEK τη φερεγγυότητα όσων συναλλάσσονται μαζί τους

Στις 8 Μαΐου το καθιερωμένο ραντεβού των Ελλήνων εξαγωγέων

Σε μια χρονιά που οι ελληνικές εξαγωγές δοκιμάζονται στο ρευστό διεθνές περιβάλλον, τα #gefa26 αναδεικνύουν τις προκλήσεις και προτείνουν εργαλεία αντιμετώπισης