Συνάντηση κορυφής στο Costa Navarino

Η συνεργασία τους ήταν εδώ και χρόνια αγαστή. Η επαγγελματική τους σχέση άριστη. Το στιγμιότυπο του insurance World αποτυπώνει του λόγου το αληθές…

Ο …τέως και ο …νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος βρέθηκαν στην ετήσια διεθνή Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών.

O λόγος για τον Δημήτρη Μαζαράκη και τον νυν και προσφάτως εκλεγέντα στην προεδρία της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, τους οποίους εντόπισε ο φακός του IW.

Η συνάντηση αυτή είναι μία επιτυχημένη πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), η οποία με το πέρασμα των χρόνων αναδείχθηκε σε θεσμό για την ασφαλιστική αγορά.

Aρ. Ερρίκος Μοάτσος, ΑΧΑ, Μαριάννα Πολιτοπούλου, NN HELLAS, Κατ. Δ. Μαζαράκης, Παν. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Tην έναρξη θα κηρύξουν οι κύριοι Δημήτρης Μαζαράκης και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου με εισαγωγικές ομιλίες στο θέρετρο της Μεσσηνίας.

Μέτα από 6 χρόνια στη θέση του Διευθύνοντος συμβούλου της Μetlife o 48 χρονος Δημήτρης Μαζαράκης ανέλαβε νέες ευθύνες στο εξωτερικό και αποχώρησε από τη χώρα μας. Ανέλαβε θέση περιφερειακού διευθυντή στο Ντουμπάι.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου, από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης δήλωσε με αφορμή την εκλογή του πριν λίγες μέρες δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που για 3η φορά ο κλάδος με εμπιστεύεται για το αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΕΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δ. Μαζαράκη για τη θετική του συμβολή στο έργο της Ένωσης από τη θέση του Προέδρου και να του ευχηθώ μια επιτυχημένη συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία. Σε μια κομβική καμπή για την ελληνική οικονομία ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί και πρέπει να συμπληρώσει αποτελεσματικά την κοινωνική ασφάλιση προς όφελος της κοινωνίας αλλά και της οικονομίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*