back to top
23.6 C
Athens
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026

Γ. Περιστέρης: Περήφανος για το τεχνικό αποτέλεσμα του FlexibleHealth και τη συμμετοχή του στη SEIB

Προϋποθέσεις για πραγματικά ευέλικτη ασφάλιση υγείας, προσαρμοσμένη πλήρως στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου, και με 100% κάλυψη LLOYD’S δημιουργεί τα τελευταία 4 χρόνια η SEIB. Το νοσοκομειακό της πρόγραμμα FlexibleHealth προσφέρει πάνω από 1.200.000 συνδυασμούς απαλλαγών-συμμετοχών, εδραιώνοντας τη θέση του στην αγορά ως η πιο ευέλικτη ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα.

Με αφορμή τις βελτιώσεις του προγράμματος για 4η συνεχή χρονιά και την ένταξη νέων πρωτοποριακών συμπληρωματικών καλύψεων, ο Ιωάννης Περιστέρης, αναλογιστικός σύμβουλος του FlexibleHealth και σύμβουλος διοίκησης, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για την πορεία του προγράμματος και ιδιαιτέρως ικανοποιημένος με το τεχνικό αποτέλεσμα του. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου και προσωπικό μου στοίχημα, το προϊόν αυτό να απαντήσει τις τεχνικές προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας με ριζοσπαστικό τρόπο αλλά και σε συνεργασία με την επόμενη γενιά με όραμα για την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά του αύριο».

- Advertisement -

Τις δηλώσεις του κ. Περιστέρη σχολίασε και ο Α. Παπαπαύλου, σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth, 2η γενιά ασφαλιστής και συνιδρυτής της SEIB. «Πριν από περίπου 6 χρόνια, προσεγγίσαμε τον κ. Περιστέρη, πιστεύοντας ότι η πολυετή εμπειρία του ως στελέχους και αναλογιστή στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες θα μας βοηθούσε να στηρίξουμε έμπρακτα το όραμα της SEIB για προσιτή πλήρη ιδιωτική ασφάλιση υγείας σε όλους τους Έλληνες.

- Advertisement -

»Αυτό που μας εξέπληξε ήταν η δίψα του για νέες λύσεις και η όρεξή του να συνεργάζεται με τη “νέα γενιά” της SEIB, αποδεικνύοντας μας κάθε μέρα ότι τα νιάτα είναι θέμα φιλοσοφίας και όχι ηλικίας. Με την καθοδήγησή του δώσαμε έμφαση στα τεχνοκρατικά κριτήρια και δημιουργήσαμε ένα “φρέσκο” προϊόν με καθαρές γραμμές, χωρίς ψιλά γράμματα, που να ανταποκρίνεται σαν ζωντανός οργανισμός στις καθημερινές δυσκολίες της ελληνικής οικονομίας και να βελτιώνεται κάθε 3-6 μήνες, ώστε να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις καθημερινές δυσκολίες ασφαλιστών και ασφαλισμένων, και να προσφέρει τη σταθερότητα και σιγουριά των Lloyd’s του Λονδίνου. Πλέον μας δένει μια βαθιά φιλία και αλληλοεκτίμηση».

Παρακολουθήστε το προϊόν και τις ευέλικτες επιλογές του στο Facebook: bit.ly/2gXDYfC

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Μαζαράκης: Βιωσιμότητα, πρόσβαση και εμπιστοσύνη οι 3 προκλήσεις για την ασφάλιση υγείας

Τι αναφέρει σε άρθρο του στο ygeiamou.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 24ωρη υποστήριξη για τους ασφαλισμένους του προγράμματος «Πλάνο Υγείας»

Μέσα από τις Γραμμές Υγείας και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, που προσφέρουν καθοδήγηση και εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους όποτε το χρειαστούν

Ανώτερη Σχολή Coordinators: Στο επίκεντρο η ολιστική προσέγγιση στις ασφαλίσεις υγείας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πολύπειρο Μ. Τάτση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Η Αλυσίδα Αξίας της Ασφάλισης: Από την αποζημίωση στην ολοκληρωμένη διαχείριση και μείωση του κινδύνου

Στο πάνελ με τίτλο: The Insurance Value Chain: Moving from Indemnity to Integrated Risk Mitigation Moderator, κορυφαία στελέχη της αγοράς κατέθεσαν την δική τους οπτική

Νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής για την υγεία και την πρόληψη

Νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής εστιάζει στην πρόληψη και στη δυνατότητα πρόσβασης των ασφαλισμένων σε υπηρεσίες υγείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.