back to top
14.2 C
Athens
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο πρώτο διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού στην Αθήνα

(International Medical Travel Summit 2018- IMTJ)

Δυναμική παρουσία στο πρώτο διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού (International Medical Travel Summit 2018- IMTJ) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, είχε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ με τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών του σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Στο συνέδριο συμμετείχαν 330 εκπρόσωποι από νοσοκομεία, κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, οδοντιατρεία, κυβερνητικοί εκπρόσωποι από διεθνή σωματεία & οργανώσεις ιατρικού τουρισμού και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

- Advertisement -

Με κεντρικό μήνυμα “Υou are one ticket away from the best Healthcare” ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών στο εταιρικό του περίπτερο, που είχε στο επίκεντρό του τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό που διαθέτει ιδιαίτερα στον τομέα της Ρομποτικής Χειρουργικής, την ανανεωμένη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τις κορυφαίες διαπιστεύσεις που διαθέτει ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών του.

 

- Advertisement -
O κ. Χάρης Χηνιάδης, μαιευτήρας- γυναικολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE MHTEΡΑ στη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο.

 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι ομιλίες του κ.  Στέργιου Τασιόπουλου, Αναπλ. Διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ & Αναπλ. Διευθυντή  Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και του κ. Χάρη Χηνιάδη, μαιευτήρα-γυναικολόγου, επιστημονικού συνεργάτη της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE MHTEΡΑ.

 

Οι σύνεδροι από το IMTJ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Ο κ. Τασιόπουλος  αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζουν οι διεθνείς πιστοποιήσεις προκειμένου να επιλέξει ο ασθενής το κατάλληλο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που από το 2010 έχει διαπιστευθεί από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International για την άριστη ποιότητα των ιατρικών του υπηρεσιών, εφάμιλλη με τα καλύτερα νοσοκομεία του εξωτερικού, ενώ παράλληλα έχει βραβευθεί με το διεθνές  βραβείο “Best International Hospital”».

Από την πλευρά του ο κ. Χηνιάδης μίλησε για τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Μονάδα Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για όλα τα υπογόνιμα ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ, ο τελευταίας γενιάς εξοπλισμός, οι πιστοποιήσεις της κατά ISO 9001:2008 και EN 15224:2012, και πάνω απ’ όλα οι έμπειροι εμβρυολόγοι που τη στελεχώνουν, αποτελούν τους παράγοντες που την καθιστούν κέντρο αναφοράς, για Έλληνες και διεθνείς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας».

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, μία μεγάλη ομάδα συνέδρων από το IMTJ επισκέφτηκαν τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τεχνικές υποδομές των νοσοκομείων. Παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα διαχείρισης διεθνών ασθενών (IPS – International Patient Services) του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που εξειδικεύεται στην άρτια φιλοξενία και εξυπηρέτηση των διεθνών ασθενών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ΜΗΤΕΡΑ ως Κέντρο Αναφοράς για τον καρκίνο του παγκρέατος

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου - Η ομάδα του νοσοκομείου τετραπλασίασε το ποσοστό επιβίωσης για πάνω από 100 ασθενείς

Ανακοίνωση προσφοράς του ΥΓΕΙΑ προς την Πολεμική Αεροπορία

Προγράμματα προνομιακών παροχών για την ολοκληρωμένη κάλυψη υγειονομικών αναγκών των στελεχών και των οικογενειών τους

Υψώνουμε διατροφική «ασπίδα»

Η κατάλληλη διατροφή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ενόψει μιας υψηλής σε μολυσματικούς παράγοντες περιόδου

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ, μεταξύ των 10 εκπαιδευτικών κέντρων στην Ευρώπη, για την απεικόνιση του μαστού

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας (ESR) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιος φοβάται… τα Χριστούγεννα;

Για κάποιους τα Χριστούγεννα δεν έρχονται πάντα με «χρυσόσκονη», αλλά με άγχος, κούραση και πίεση

Red flags – Πώς να τις αναγνωρίσουμε πριν να είναι αργά

Σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις υπάρχουν συμπεριφορές ή μοτίβα που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά – και ίσως χρειαστεί να προστατευτούμε

Βγαίνουμε… αλώβητοι από τα γιορτινά τραπέζια

Διατροφή και γιορτές των Χριστουγέννων: Είναι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ή μπορούν με μικρά τεχνάσματα να μετατραπούν σε συμμάχους; 

ΕΟΔΥ: Συστάσεις για την εποχική γρίπη ενόψει των εορτών

Η νέα γρίπη Κ και η έξαρση που φέτος ήρθε νωρίτερα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευχές της ΕΑΕΕ για το 2026 με έμφαση στην Υγεία, στην Ασφάλεια και στην Ευημερία

Το μήνυμα της ΕΑΕΕ αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα σε μια περίοδο αυξημένων προκλήσεων

Εκδήλωση του EDPB για την ανωνυμοποίηση και την ψευδωνυμοποίηση

Το workshop ακολούθησε την αποσαφήνιση από το ΔΕΕ του πεδίου εφαρμογής της έννοιας των προσωπικών δεδομένων στην υπόθεση EDPS κατά SRB

Με ρεκόρ συμμετοχής η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Στο εορταστικό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, διαμεσολαβητές, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2025: Η κορυφαία βραδιά της αγοράς έρχεται στις 6 Φεβρουαρίου 2026

Ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών

Η έγκριση που πήρε η Atradius για το 2026

Το Συνδικάτο των Lloyd's 1864 ξεκινά την αναδοχή κινδύνων από την 1η Ιανουαρίου 2026