back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο πρώτο διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού στην Αθήνα

(International Medical Travel Summit 2018- IMTJ)

Δυναμική παρουσία στο πρώτο διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού (International Medical Travel Summit 2018- IMTJ) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, είχε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ με τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών του σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Στο συνέδριο συμμετείχαν 330 εκπρόσωποι από νοσοκομεία, κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, οδοντιατρεία, κυβερνητικοί εκπρόσωποι από διεθνή σωματεία & οργανώσεις ιατρικού τουρισμού και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

- Advertisement -

Με κεντρικό μήνυμα “Υou are one ticket away from the best Healthcare” ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου, συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών στο εταιρικό του περίπτερο, που είχε στο επίκεντρό του τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό που διαθέτει ιδιαίτερα στον τομέα της Ρομποτικής Χειρουργικής, την ανανεωμένη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τις κορυφαίες διαπιστεύσεις που διαθέτει ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών του.

 

- Advertisement -
O κ. Χάρης Χηνιάδης, μαιευτήρας- γυναικολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE MHTEΡΑ στη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνέδριο.

 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι ομιλίες του κ.  Στέργιου Τασιόπουλου, Αναπλ. Διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ & Αναπλ. Διευθυντή  Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και του κ. Χάρη Χηνιάδη, μαιευτήρα-γυναικολόγου, επιστημονικού συνεργάτη της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE MHTEΡΑ.

 

Οι σύνεδροι από το IMTJ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Ο κ. Τασιόπουλος  αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζουν οι διεθνείς πιστοποιήσεις προκειμένου να επιλέξει ο ασθενής το κατάλληλο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που από το 2010 έχει διαπιστευθεί από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International για την άριστη ποιότητα των ιατρικών του υπηρεσιών, εφάμιλλη με τα καλύτερα νοσοκομεία του εξωτερικού, ενώ παράλληλα έχει βραβευθεί με το διεθνές  βραβείο “Best International Hospital”».

Από την πλευρά του ο κ. Χηνιάδης μίλησε για τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Μονάδα Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για όλα τα υπογόνιμα ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of LIFE ΜΗΤΕΡΑ, ο τελευταίας γενιάς εξοπλισμός, οι πιστοποιήσεις της κατά ISO 9001:2008 και EN 15224:2012, και πάνω απ’ όλα οι έμπειροι εμβρυολόγοι που τη στελεχώνουν, αποτελούν τους παράγοντες που την καθιστούν κέντρο αναφοράς, για Έλληνες και διεθνείς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας».

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, μία μεγάλη ομάδα συνέδρων από το IMTJ επισκέφτηκαν τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τεχνικές υποδομές των νοσοκομείων. Παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα διαχείρισης διεθνών ασθενών (IPS – International Patient Services) του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, που εξειδικεύεται στην άρτια φιλοξενία και εξυπηρέτηση των διεθνών ασθενών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ΜΗΤΕΡΑ ως Κέντρο Αναφοράς για τον καρκίνο του παγκρέατος

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου - Η ομάδα του νοσοκομείου τετραπλασίασε το ποσοστό επιβίωσης για πάνω από 100 ασθενείς

Ανακοίνωση προσφοράς του ΥΓΕΙΑ προς την Πολεμική Αεροπορία

Προγράμματα προνομιακών παροχών για την ολοκληρωμένη κάλυψη υγειονομικών αναγκών των στελεχών και των οικογενειών τους

Υψώνουμε διατροφική «ασπίδα»

Η κατάλληλη διατροφή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ενόψει μιας υψηλής σε μολυσματικούς παράγοντες περιόδου

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ, μεταξύ των 10 εκπαιδευτικών κέντρων στην Ευρώπη, για την απεικόνιση του μαστού

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του ΜΗΤΕΡΑ, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας (ESR) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Η κυβέρνηση ξέχασε ξανά τους νοσηλευτές» – Σκληρή ανακοίνωση στη ΔΕΘ 2026

Για πολιτική επιλογή και όχι απλώς παράλειψη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΕ ΠΑΣΟΝΟΠ Γεώργιος Τσόλας 

Νοσοκομείο Νίκαιας: Σοβαρά κτηριακά προβλήματα στο νοσοκομείο – Επικίνδυνες συνθήκες για ασθενείς και προσωπικό

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι η πραγματικότητα απέχει δραματικά από τις κυβερνητικές δηλώσεις

Γεωργιάδης: Nέο πρόγραμμα πρόληψης – 30.000 ευνοήθηκαν από το Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»

Ο Υπουργός Υγείας παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις σε προγράμματα πρόληψης, παχυσαρκίας, καρκίνου του δέρματος και ψηφιακών μαστογραφιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Interamerican: 100 υπολογιστές αποκτούν δεύτερη ζωή λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα δόθηκε σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς και σε σχολεία απομακρυσμένων και οικονομικά ασθενέστερων περιοχών

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

Η δημογραφική αλλαγή φέρνει το financial planning στο επίκεντρο

Η ανάγκη αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο του 2nd Financial Planning Forum, που διοργανώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2026 στο Μουσείο Μπενάκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Έκθεση Mastercard: 1 στους 10 καταναλωτές θα χρησιμοποιεί συστηματικά AI agents για αγορές και πληρωμές έως το 2030

Νεότεροι καταναλωτές δείχνουν ήδη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις προτάσεις της ΤΝ σε σχέση με εκείνες φίλων ή γονιών