Τα δωρεάν webinars της Insurance Innovation σταθερά δίπλα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με μεγάλη συμμετοχή -περισσότεροι από 45 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές- ολοκληρώθηκε το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr και της Insurance Innovation, με εισηγητή τον Θέμη Σαρανταένα και αντικείμενο τη «Στρατηγική social media marketing και πώς μπορεί να βοηθήσει τα ασφαλιστικά γραφεία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους».

Ο Θέμης Σαρανταένας, σύμβουλος marketing ανάπτυξης μικρών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, ανέφερε πως η παρουσία ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στο internet πρέπει να αποτελεί μια «πύλη εισόδου» νέων πελατών και γνωριμιών. Με αυτή τη λογική, αναλύθηκε το πώς τα social media μπορούν να λειτουργήσουν ως επιχειρηματικό εργαλείο στον κλάδο για την απόκτηση νέων πελατών αλλά και τη διατήρησή τους μέσω της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σχέσης.

Δεκάδες ήταν τα σχετικά ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες τα οποία απαντήθηκαν από τον εισηγητή με αναλυτικά παραδείγματα.

Το επόμενο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το insurancewebinars.gr, με θέμα «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, από τις 17.00 έως τις 19.00. Εισηγητής θα είναι ο Γιώργος Ραλλάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και marketing, και υπεύθυνος εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Μέσα από το νέο διαδικτυακό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν τι είναι το Neuromarketing και πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη των πωλήσεών τους. Το Neuromarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μας δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα δούμε πρακτικά παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα στις καθημερινές μας πωλήσεις.

Για ΔΩΡΕΑΝ δηλώσεις συμμετοχής από το παρακάτω link:  http://insuranceinnovation.gr/seminars/to-neuromarketing-stis-polisis-asfalion/

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια: http://insuranceinnovation.gr/webinars/sychnes-erotisis/

Το insurancewebinars.gr από τον Μάρτιο του 2018 προσφέρει το σύνολο των διαδικτυακών σεμιναρίων του εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Qudos Hellas, GLASSDRIVE και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*